Dodaj do ulubionych

doktory hausu 7

21.09.10, 17:21
to byl tak cieply i tak przyjemny odcinek... ze wlasciwie serial moglby sie skonczyc.
mimo ze nie lubie rozstawac sie z bohaterami,to az sie prosilo zeby to byl final calego serialu.. i zyli dlugo i szczesliwie, kazda potwora znajdzie swego amatoraa itd..

mam lekka obawe, ze house straci na hausowatosci, a 7 sezon okaze sie byc szukaniem problemow na sile.
wzlotow i upadkow huddy nie wytrzymam, trzynastki tym bardziej (mam nadzieje ze przepadnie i nie wroci), a pozostali panowie raczej nie maja niz do zaoferowania..
no ale poczekamy zobaczymywink

ps, co myslicie o "nowej" czolowce? bo ja, mimo niewielkich zmian odczulam pewien niesmak;> lubilam ja taka jaka byla, a te wstawki sa troche kiczowate i nie w stylu..
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: doktory hausu 7 21.09.10, 17:37
      ilekobietamalat napisała:

> mam lekka obawe, ze house straci na hausowatosci, a 7 sezon okaze sie byc szuka
      > niem problemow na sile.

House już od dawna przestał byś serialem medycznym, a stał się romansidłem.

> trzynastki tym bardziej (mam nadzieje ze przepadnie i nie wroci)

Kobiety ZAWSZE, ale to ZAWSZE musza się czepiać najładniejszej aktorki smile
      Ach ta zazdrośc big_grin
      Ja mam nadzieje że nie przepadkie, bo chociaż moglem sobie popatrzeć.
      A postać jest fajna - zdecydowanie ciekawsza niż rzygająco ugrzeczniona jak Cameron.

> a pozostali panowie raczej nie maja niz do zaoferowania..

A to już nie mają od dawien dawna...

> ps, co myslicie o "nowej" czolowce? bo ja, mimo niewielkich zmian odczulam pewi
      > en niesmak;> lubilam ja taka jaka byla, a te wstawki sa troche kiczowate i
      > nie w stylu..

Czołowka jest smętna, ale wreszcie po 6 sezonach usuneli nieaktualną obsadę i chwała im za to! Najlepsza czołowka to ta z Supernatural, co nasladuje Housa big_grin
    • aniuta75 Re: doktory hausu 7 21.09.10, 21:29
      No może być smile. Bez rewelacji ale odbiór dość miły smile.
      • galaxian1 Re: doktory hausu 7 21.09.10, 23:03
        aniuta75 napisała:

> No może być smile. Bez rewelacji ale odbiór dość miły smile.

Tylko czy o MIŁY ODBIÓR chodzi w Hałsie ?
        Jak ktoś szuka MIŁEGO ODBIORU to se ogłada seriale Wenezuelskie tongue_out
        • aniuta75 Re: doktory hausu 7 21.09.10, 23:10
          Oooooo zdziwiłbys sie ile nerw sobie człowiek może zszarpać bo Miguel zdradza Konczitę a jej najlepszą przyjaciółką i zarazem macochą Konczitą, która sypia na boku z dostawcą pietruszki oraz ogrodnikiem???????? suspiciousbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • galaxian1 Re: doktory hausu 7 21.09.10, 23:15
            aniuta75 napisała:

> Oooooo zdziwiłbys sie ile nerw sobie człowiek może zszarpać bo Miguel zdradza K
            > onczitę a jej najlepszą przyjaciółką i zarazem macochą Konczitą, która sypia na
            > boku z dostawcą pietruszki oraz ogrodnikiem???????? suspiciousbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

A na koniec się okazuje, że Konczita jest córą księdza, który ten teges bumtarara ze wszystkimi zakonnicami, ale że nagrzeszył to go zesłano na misje do buszu i wraca w 438 odcinku big_grin Więc się okazuje, że wybranek Konczity to jej brat z krwi i kości suspicious Tylko że oni już mają gromadkę tłustych potomków smile
            • aniuta75 Re: doktory hausu 7 21.09.10, 23:21
              galaxian1 napisał:

> aniuta75 napisała:
              >
              > > Oooooo zdziwiłbys sie ile nerw sobie człowiek może zszarpać bo Miguel zdr
              > adza K
              > > onczitę a jej najlepszą przyjaciółką i zarazem macochą Konczitą, która sy
              > pia na
              > > boku z dostawcą pietruszki oraz ogrodnikiem???????? suspiciousbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
              >
              > A na koniec się okazuje, że Konczita jest córą księdza, który ten teges bumtara
              > ra ze wszystkimi zakonnicami, ale że nagrzeszył to go zesłano na misje do buszu
              > i wraca w 438 odcinku big_grin Więc się okazuje, że wybranek Konczity to jej brat z
              > krwi i kości suspicious Tylko że oni już mają gromadkę tłustych potomków smile
              >
              >

Nooormalnie dream team do pisania scenariuszy telenoweli brazylijskich big_grinbig_grinbig_grinbig_grin.
              • luczijka Re: doktory hausu 7 21.09.10, 23:33
                Ten Wasz serial byłby całkiem niezły big_grin big_grin big_grin A już na pewno lepszy niż te wszystkie nowości hamerykanckie suspicious big_grin
          • olylejdi_1 Re: doktory hausu 7 04.10.10, 16:23
            Nie ma się co śmiać. Wiecie jak mam nerwy zszarpane przez MjM? Normalne seriale o dziwo tak na mnie nie dzialają, a tu oglądam takie flaki z olejem i każdy większy zwrot akcji powoduje u mnie palpitacje.
    • galtom Kiedy skonczy sie House? 22.09.10, 21:54
      Na to pytanie odpoie internet i encyklopedia wiedzy medycznej.
      Kiedy skoncza sie schorzenia, ktore trudno zdiagnozowac, kiedy skonczy sie wiedza medyczna "ekspertow" pomagajacych scenarzystom i kiedy pozostale choroby beda wymagac wiecej niz 45 min na wyleczenie smile.
      Obawiam sie, ze jeszcze ze 12 sezonow przed nami smile
      • ilekobietamalat Re: Kiedy skonczy sie House? 22.09.10, 22:00
        nawet er odpadl po 12(a moze 14? nie pamietam), halsowi nie wroze wiecej;D (raczej mniej).
        inaczej ma sie sprawa z takimi chiruragmi;D to jak nic przerobia na opere mydlana;D
        • luczijka Re: Kiedy skonczy sie House? 22.09.10, 22:21
          Chirurdzy to już od jakiegoś czasu opera mydlana big_grin W sumie szkoda, bo przez pierwsze dwa sezony to fajny serial był ;P
          • ilekobietamalat Re: Kiedy skonczy sie House? 22.09.10, 22:24
            luczijka napisała:

> Chirurdzy to już od jakiegoś czasu opera mydlana :

troche mi ostatni final, zamydlil oczywink) i juz o tym zapomnialam;D
          • galaxian1 Re: Kiedy skonczy sie House? 22.09.10, 22:28
            House to już też opera, początkowe sezony były "profesjonalne", ale obecnie to bzdety jak wszędzie. Ale chociaż w Greysie romansuje każdy z każdym i róznych konfiguracji można się spodziewać. A w Housie - romans Housa z Wilsonem już mi się przejadł. A robienie na złość przez Hausa - wszystkim bez wyjątku po tylu odcinkach tez już męczy.

Inna sprawa, że skasować serial łatwo - ale co w zamian?
            Niestety ale od jakiegoś czasu nowości nie są w stanie przebić "wyjadaczy".
            • ilekobietamalat Re: Kiedy skonczy sie House? 22.09.10, 22:35
              moim zdaniem house jakos sie trzynma. zaczynao sie robic kiepsko zmienili ekipe, znow zaczynalo sie robic kiepsko, zmienili hausa (poczatek poprzedniego seoznu to byl mistrz!), zmieniony house zaczynal robic sie kiepski,zrobili huddywink
              jak na 7 sezon, zle nie jestwink
              • lenkaaa Re: Kiedy skonczy sie House? 22.09.10, 23:17
                ilekobietamalat napisała:

> zmieniony house zaczynal robic sie kiepski,zrobili huddywink
                > jak na 7 sezon, zle nie jestwink

Ona na serio nazywa sie Huddy ???
                A ja wiecznie Cuddy slysze, hi, hi, hi a napisow nie mam zeby sprawdzic...
                .
                • aniuta75 Re: Kiedy skonczy sie House? 22.09.10, 23:20
                  Lenkuś Huddy to coś jak prisonowe Misa, kumasz? smile
                  • lenkaaa Re: Kiedy skonczy sie House? 22.09.10, 23:21
                    no to dobrze, bo sie nadziwic nie moglam ta Huddy. Tero kumam !
                    • galaxian1 Re: Kiedy skonczy sie House? 22.09.10, 23:30
                      lenkaaa napisała:

> no to dobrze, bo sie nadziwic nie moglam ta Huddy. Tero kumam !

A co było pierwsze z tego rodzaju połączeń?
                      Chyba CLANA ze Smalvilla, no nie ?
                      • aniuta75 Re: Kiedy skonczy sie House? 23.09.10, 09:48
                        Oooo o Clanie nie słyszałam. Pierwszy to ja właśnie Mise pamiętam big_grin.
                        • luczijka Re: Kiedy skonczy sie House? 23.09.10, 12:25
                          MiSa i MerDer <lol>.
                      • olylejdi_1 Re: Kiedy skonczy sie House? 04.10.10, 16:26
                        A co było pierwsze z tego rodzaju połączeń?
                        > Chyba CLANA ze Smalvilla, no nie ?

Eeee, już 10 lat temu byyło GSR ( CSI: LV). `
            • luczijka Re: Kiedy skonczy sie House? 22.09.10, 23:11
              galaxian1 napisał:

> House to już też opera, początkowe sezony były "profesjonalne", ale obecnie to
              > bzdety jak wszędzie. Ale chociaż w Greysie romansuje każdy z każdym i róznych k
              > onfiguracji można się spodziewać. A w Housie - romans Housa z Wilsonem już mi s
              > ię przejadł. A robienie na złość przez Hausa - wszystkim bez wyjątku po tylu od
              > cinkach tez już męczy.

W takim razie dziwię się, że Ci się jeszcze chce oglądać ;P Ja bym zrezygnowała na Twoim miejscu big_grin

> Inna sprawa, że skasować serial łatwo - ale co w zamian?
              > Niestety ale od jakiegoś czasu nowości nie są w stanie przebić "wyjadaczy".

E, tam są fajne nowości, tylko trza się cierpliwie przekopywać przez kupę gówna big_grin suspicious No i trza wiedzieć czego się szuka ;P

Drugie wyjście - zacząć szukać wśród starszych seriali, tam na pewno jest jeszcze wiele perełek do odkopania big_grin
              • galaxian1 Re: Kiedy skonczy sie House? 22.09.10, 23:23
                luczijka napisała:

> W takim razie dziwię się, że Ci się jeszcze chce oglądać ;P Ja bym zrezygnowała
                > na Twoim miejscu big_grin

Nie mam w zwyczaju odstawiać seriali - wytrzymałem PB, wytrzymałem Losta, wytrzymam XFilesa (tłukę właśnie 6 sezon, jakby co! A Ty który LU tłuczesz?) big_grin
                Jak nie odpadnę na samym początku - to nie odpadnę.

> E, tam są fajne nowości, tylko trza się cierpliwie przekopywać przez kupę gówna
                > big_grin suspicious No i trza wiedzieć czego się szuka ;P

Ale mogli by zrobić jakiegoś solidnego trillero-horrora, a nie same takie "seriale środka".

> Drugie wyjście - zacząć szukać wśród starszych seriali, tam na pewno jest jeszc
                > ze wiele perełek do odkopania big_grin

Obawiam się że już niewiele takich.
                Jestem już przyzwyczajony do seriali nowoczesnych i starocie mnie irytują.
                • luczijka Re: Kiedy skonczy sie House? 22.09.10, 23:53
                  galaxian1 napisał:
                  > Nie mam w zwyczaju odstawiać seriali - wytrzymałem PB, wytrzymałem Losta, wytrz
                  > ymam XFilesa (tłukę właśnie 6 sezon, jakby co! A Ty który LU tłuczesz?) big_grin

A jak myślisz? big_grin

> Jak nie odpadnę na samym początku - to nie odpadnę.

No to jesteś niezły kiper big_grin Ja przy niektórych serialach odpadłam m.in. Lost, DH, Mentalista.

> Ale mogli by zrobić jakiegoś solidnego trillero-horrora, a nie same takie "seri
                  > ale środka".

Może Walking Dead to będzie właśnie to czego szukasz smile

> Obawiam się że już niewiele takich.
                  > Jestem już przyzwyczajony do seriali nowoczesnych i starocie mnie irytują.

Ale ja nie mówię o starociach typu Drużyna A czy MacGayver big_grin Chodzi mi o seriale sprzed kilku lat takie jak: The Wire, The Shield, Friday Night Lights, Dreadwood, Dead Like Me czy OZ. Są podobno świetne smile
                  • galaxian1 Re: Kiedy skonczy sie House? 23.09.10, 00:08
                    luczijka napisała:

> A jak myślisz? big_grin

la la la big_grin

> No to jesteś niezły kiper big_grin Ja przy niektórych serialach odpadłam m.in. Lost,
                    > DH, Mentalista.

DH to i ja odpuściłem. Mentalista jest na krawędzi big_grin

> Może Walking Dead to będzie właśnie to czego szukasz smile

Jakiś wymagający się robię coraz bardziej big_grin

> Ale ja nie mówię o starociach typu Drużyna A czy MacGayver big_grin

Nie-e ? big_grin

> Chodzi mi o seriale sprzed kilku lat takie jak: The Wire, The Shield
                    > , Friday Night Lights, Dreadwood, Dead Like Me czy [i]OZ[/
                    > i]. Są podobno świetne smile

Mnie chodzi po głowie... Revelation, tylko że wiem iż do urwali (i to mnie zniechęca).
                    • galtom Re: Kiedy skonczy sie House? 23.09.10, 09:47
                      galaxian1 napisał:

> DH to i ja odpuściłem. Mentalista jest na krawędzi big_grin

To blad bo poprzedni sezon znow byl baaaardzo udany, zmienil sie troszeczke klimat serialu (jest ciut mniej mroczniej) ale to znow swietna zabawa. Dwa sezony temu tez mialem watpliwosci czy wszystko juz nie idzie w dol... ale poprzedni sezon jak pisalem znow odbil w gore. Zobaczymy jak bedzie teraz.
                    • aniuta75 Re: Kiedy skonczy sie House? 23.09.10, 09:58
                      galaxian1 napisał:

> Mnie chodzi po głowie... Revelation, tylko że wiem iż do urwali (i to mnie znie
                      > chęca).

A może Revelations hmm? Jeżeli tak to oglądałam i w sumie można oglądnąć ale rewelki nie ma. Zostaw sobie na jakiś sezon świąteczny, będzie w sam raz big_grin. No i fajne bo króciuteńkie, 6 odcinków tylko smile.
                  • galaxian1 Re: Kiedy skonczy sie House? 23.09.10, 00:12
                    Oczywiście miałem na myśli CARNIVALE, a nie Revelation (chociaż właściwie to oba!) smile
                    • luczijka Re: Kiedy skonczy sie House? 23.09.10, 12:27
                      Carnivale też podobno dobry big_grin Tylko kiedy to wszystko oglądać? ;P big_grin
    • aniuta75 7x02 28.09.10, 21:43

Chciałam tylko napisać, że mi się podobało big_grin
      • ilekobietamalat Re: 7x02 28.09.10, 22:01
        aniuta75 napisała:

>
        > Chciałam tylko napisać, że mi się podobało big_grin
        >
        >

mnie tezsmile
        • lenkaaa Re: 7x02 30.09.10, 09:32
          kurcze, a mnie sie wlasnie niezbyt podobalo...zakochany Hals jakos mi "nie podchodzi"
          • aniuta75 Re: 7x02 30.09.10, 09:58
            Oj poczekaj, zapewne za jakiś czas mu przejdzie big_grin.
            • lenkaaa Re: 7x02 30.09.10, 20:17
              na to wlasnie licze !
            • ilekobietamalat Re: 7x02 30.09.10, 20:34
              aniuta75 napisała:

> Oj poczekaj, zapewne za jakiś czas mu przejdzie big_grin.
              >
              >

wypluj kobieto te slowa! big_grin
              mam juz serdecznie dosyc dramatow sercowych we wszystkich serialach,a niech sobie beda zakochani, house zakochany jest taki zagubiony i pokraczny ze az milo. przeciez to az sie prosi zeby to jego niedostosowanie ciagnac jeszcze, to daje tyle mozliwosci.a nie dramaty i dramaty. fujsuspicious
              • aniuta75 Re: 7x02 30.09.10, 20:37
                Jak go zostawią zakochanego to już pasowałoby zakończyć serial smile. Wiesz, żyli długo i szczęśliwie i takie tam smile.
                • ilekobietamalat Re: 7x02 30.09.10, 20:53
                  aniuta75 napisała:

> Jak go zostawią zakochanego to już pasowałoby zakończyć serial smile. Wiesz, żyli
                  > długo i szczęśliwie i takie tam smile.
                  >
                  >
                  jestem zawink

aczkowleik uwazam ze uczlowieczanie halsa bylo by calkiem nizlym motywem,conajmniej na jeden sezonwink
                  • rodzynia Re: 7x02 05.10.10, 17:36
                    ja też jestem za parą House / Cuddy, ale nie musi być miedzy nimi idealnie, zresztą i teraz nawet nie jest wink
                    a odcinek spoko: przypadek medyczny + dodatki wink Świetne miny Wilsona wink
    • ilekobietamalat dzisiejszy 19.10.10, 20:03
      o matko,ale sie usmialam na tym halsiebig_grinD los rzadzi!big_grin
      • aniuta75 Re: dzisiejszy 19.10.10, 22:37
        No całkiem sympatyczny odcinek big_grin.
      • gaudia Re: dzisiejszy 19.10.10, 23:08
        o niestety, nuda panie
        10centówka mnię nie wzruszyła była jakoś
        a reszta - bez emocji, które jednak daje GA

sorry Lolumy
        • rodzynia Re: dzisiejszy 24.10.10, 11:47
          ja dopiero wczoraj obejrzałam i też się uśmiałam: podobał mi się zarówno wątek medyczny jak i Hałsowo-niańkowy smile
          • gaudia 7x6 09.11.10, 16:00
            ha
            wiedziałam, wiedziałam sekuundę wcześniej, że Taub spyta "czy jesteś wampirem?"

big_grin

a odcinek super, odświeżyło się jakoś, trzech antymuszkieterów wreszcie z jajem
            • rodzynia Re: 7x6 12.11.10, 00:26
              hahhaha no dobre było z tym wampirem big_grin no i z domniemaniem dlaczego Taub nie lubi nowej

Nowa postać dość interesująca, choć przesadza z tą moralnością
              • gaudia 13 23.02.11, 12:06
                jak pisałam - lubię GA
                piszę także - House mnie nudzi i irytuje
                • aniuta75 Re: 13 23.02.11, 22:32
                  House przycieniował. Za to Castle dał szoł big_grin.
                  • galaxian1 Re: 13 23.02.11, 23:09
                    House już nie jest Housem, tylko jakaś telenowelą.
                    Ja dałem sobie spokój na początku 7 sezonu i nie tęsknie za serialem.

Za to zacząłem nadganiać Mentalistę, jeszcze 2 odcinki i będę na bieżąco.
                    Na pewno lepszy od Hausa oraz od Bonesa, w którym "Bones będzie z Bothem, Bones nie będzie z Bothem" doprowadza do szału. W Mentaliście nie ma wątku debilno-romansowego i chwała im za to !
                    • gaudia Re: 13 24.02.11, 01:03
                      też daję spokój z Housem
                      a w Castlu nie rozumiem, czenu gdy Beckett strzelała Casle nie zadzwonił po wsparcie
                      • aniuta75 Re: 13 24.02.11, 10:56
                        Nie miał czasu smile
                      • ilekobietamalat Re: 13 24.02.11, 16:55
                        gaudia napisała:

> też daję spokój z Housem
                        > a w Castlu nie rozumiem, czenu gdy Beckett strzelała Casle nie zadzwonił po wsp
                        > arcie

a mnie wlasnie en odcinek housa wydal sie wyjatkowo dobry jak na ten sezonwink)

co do castla, nie zadzwonil, bo on dlugo sie zastanawia;D zanim pomysli, zrobi.. to juz bylo za poznobig_grin
                        • rodzynia Re: 13 26.02.11, 17:18
                          mi wbrew obiegowym opiniom nowy sezon się podoba. lubię nawiązania do innych filmów, czego w tym odcinku było dużo i w ostatnim :"release the cracken" big_grin
                          • gaudia Re: 13 26.02.11, 23:44
                            ale zlepek tych cytatów (nader dosłownych) był w jakimś (dla mnie) mało sensownym i mało smiesznym kontekście. Jakby któs uznał "zbawmy się w kino w Hausie" - dopracowali cytaty, ale na powiązanie do kupy do brakło pomysłu.

wiem - marudzę, ale tak to odczułam. Nudno.
                            • rodzynia Re: 13 28.02.11, 19:14
                              oj to 15 odcinek chyba tez ci się nie spodoba

www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,9176278,Dr_House___przed_nami_najlepszy_odcinek_.html
                              • olylejdi_1 Re: 13 11.03.11, 19:43
                                No,
                                fajnie było i łup! Szkoda ...
                                • aniuta75 Re: 13 11.03.11, 19:55
                                  No, żarło, żarło i zdechło wink.
                                  • lenkaaa 7x18 17.04.11, 13:10
                                    Fajnie, ze Trzynastka wrocila, bo taki bezplciowy sie ten serial zrobil odkad zniknela. Moze cos sie w koncu zacznie dziac....
                                    • ka_thy Re: 7x18 17.04.11, 19:27
                                      Świetny odcinek.

Poza tym wcale nie uważam, żeby ten sezon był nieudany.
                                      • aniuta75 Re: 7x18 17.04.11, 21:40
                                        Fajne, fajne. Podobało mnie się big_grin.
    • ka_thy 7x20 I 7x21 13.05.11, 21:44
      Nadrobiłam i ... wynudziłam się na maxa. sad Ten przedostatni odcinek to zaczynałam kilka razy, by zasnąć po kolejnych 10 minutach. Aż w końcu musiałam sobie mocno przypominać kim jest pacjent i co mu się stało big_grin

Wróciła Trzynastka, odeszła Masters i niestety serial siadł. Ten odcinek drogi z Trzynastką był świetny, potrafiła być ostra i utrzymać Housa na dystans, była nadzieja, że dzięki niej coś "ruszy". Kiedy jednak dołączyła do drużyny stała się taka sama nijaka jak reszta. W sumie to mi brakuje Masters - miała swoje zdanie, umiała się postawić i zadziwić Housa, wyróżniała się w tej drużynie lizusów. I ja ją nawet lubiłam. smile
    • ilekobietamalat ten dzisiejszy 17.05.11, 15:40
      usiadlam, wlaczlam, wytrzymalam 15min. pomijam kwestie scen, ale jakis taki mroczny i niefajny ten house. tzn niby lubie takie klimaty w serialach,ale to bylo jakies sztuczne, nudne. no cos nie wyszlo chyba..
      • agamasia Re: ten dzisiejszy 22.05.11, 12:26
        A ja wprost przeciwnie, bardzo mi się podobał ten odcinek, właśnie taki inny od pozostałych. Hałs jest na tyle szalony, że tylko on mógł wpaść na pomysł operowania sam siebie.
        Zastanawiałam się czy Tauba nie odstrzelą.
        Wątek Trzynastki i byłej więźniarki też fajny.
        Jedynie Foreman jak zwykle bezpłciowy.
        Ciekawe czy wrócą do wątku ożenku Hałsa smile
        • ka_thy Re: ten dzisiejszy 25.05.11, 21:11
          Scena samooperacji straszna. Ale nic to, zamykam oczy i oglądam dalej wink
          • ka_thy Re: ten dzisiejszy 25.05.11, 22:07
            I poza tym odcinek całkiem fajny. Dość refleksyjny. Żal mi było House'a.
    • aniuta75 A o finale cisza? :D 27.05.11, 23:33

Taub ma niezły orzech do zgryzienia big_grin.
      A House? No cóż, jedyny w swoim rodzaju sposób odreagowania big_grin.
      W sumie jak dla mnie to powinien być koniec całego serialu smile.
      • lenkaaa Re: A o finale cisza? :D 28.05.11, 01:17
        Dokladnie to samo pomyslalam, ze to idealny final wszystkich sezonow, gdyby akurat sie zdecydowali
        Swietne to z dwiema ciazami ! Nie spodziewalam sie !
        • ka_thy Re: A o finale cisza? :D 28.05.11, 20:50
          W sumie to samej nie przyszło mi do głowy, że mógłby to być koniec serialu (chyba byłam jeszcze pod wrażeniem wyczynu House'a) - ale zgadzam się z wami smile I jak na finał był to niezły odcinek. Cały czas miałam wrażenie, że House się stoczy całkiem, całkiem pogrąży w swojej autodestrukcji, jednak ostatnia nadmorska scena dała nadzieję smile Chciałam jeszcze coś napisać ale zapomniałam co, hmm...
          • ka_thy Re: A o finale cisza? :D 28.05.11, 20:58
            O, już wiem big_grin Podobał mi się przypadek medyczny, własciwie sam pomysł takiej zabawy w kotka i myszkę, jednak czuję pewien niedosyt, że pomysł nie do końca został wykorzystany. Że siła ciężkości odcinka (zresztą ostatnio nie tylko tego) przeniosła się z zagadki medycznej na osobiste perypetie lekarzy. No i cały odcinek zastanawiałam się skąd znam tę aktorkę. Sprawdziłam - grała w FlashForward.
            • lenkaaa Re: A o finale cisza? :D 29.05.11, 20:51
              ach, tez wlasnie sie usilnie zastanawialam skad ten charakterystyczny glos pamietam i teraz jak napisalas ze FF, to rzeczywiscie mi sie przypomnialo !
              • aniuta75 Re: A o finale cisza? :D 29.05.11, 20:59
                A mi się przypomnieć nie może big_grinbig_grinbig_grin.
                • lenkaaa Re: A o finale cisza? :D 30.05.11, 11:45
                  nie ? To byl ten glos w telefonie. Ja tylko pare pierwszych odcinkow obejrzalam (nawet nie pamietam ile) i jakos do tej pory nie znalazlam czasu zeby dokonczyc ten serial, ale pamietam taka scene, gdy ktorys z bohaterow rozmawia przez telefon i wlasnie slychac tam te kobiete z jej "glebokim" glosem.
                  • ilekobietamalat Re: A o finale cisza? :D 30.05.11, 13:51
                    tak tak, tez ja pamietam. ona chyba temu azjacie mowila ze widziala jego smierc, czy akta jego sprawy.. c zy cos w ten desen.
                    • aniuta75 Re: A o finale cisza? :D 30.05.11, 14:23
                      Aaa to już kumam która to smile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka