wo_bi 13.09.03, 12:04 ...na Dekameron Kobiety sprowadza. ;)) www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=520&w=7944061&a=7953572 (podkablowalem Go, a teraz ide sprzatac.) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julla Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 13.09.03, 13:39 Koaa odleciał w Cosmo??? A może poszedł nawracać? Odpowiedz Link
raszefka Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 13.09.03, 14:40 Nikt nie wie, dokąd odleciał Koaa. Obstawiam raczej, że odpłynął. Odpowiedz Link
koaa Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 13.09.03, 23:04 Wszystko co czynie w necie -czynie ku chwale tego forum !!!!! Wobi:))))) Odpowiedz Link
koaa Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 13.09.03, 23:18 A wizje odleciały-to napewno ten 13:((( Odpowiedz Link
mha1 Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 13.09.03, 23:20 > A wizje odleciały-to napewno ten 13:((( to tylko i wylącznie Twoja wina ;P Odpowiedz Link
mha1 Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 13.09.03, 23:25 > Zawsze jest tyljko moja wina to co ja moge zrobic, skoro to twoja wina? Odpowiedz Link
koaa Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 13.09.03, 23:28 możesz zrobić zupe grzybową:)))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 13.09.03, 23:29 > możesz zrobić zupe grzybową:)))) zrobiłam lazanię. może być? Odpowiedz Link
koaa Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 13.09.03, 23:33 A co to jest ?-nazwe znam pewnie jadłem ale nie kojarze Odpowiedz Link
mha1 Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 13.09.03, 23:35 > A co to jest ?-nazwe znam pewnie jadłem ale nie kojarze dobre :) przyjdz, to dostaniesz kawałek ;) Odpowiedz Link
koaa Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 13.09.03, 23:39 palec mnie boli a do Sólejówka to kawał a poza tym ktoś mógłby mnie tam w łeb siekierą trafić PS A wiesz że myślałem czy by czasem jutro w maratonie nie pobiec-ale wybrałem wędrówke po kampinosie:)))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 13.09.03, 23:41 > palec mnie boli a do Sólejówka to kawał a poza tym ktoś mógłby mnie tam w łeb > siekierą trafić > PS > A wiesz że myślałem czy by czasem jutro w maratonie nie pobiec-ale wybrałem > wędrówke po kampinosie:)))) SULEJÓWEK to bardzo spokojne miejsce :) ponownie papa :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 00:01 koaa napisał: > Wszystko co czynie w necie -czynie ku chwale tego forum !!!!! > Wobi:))))) Sie rozumie :)) Ku chwale naszej Ojczyzny :)) Ciekawy bylem reakcji naszych rodaczek, dekameronek. Spodziewalem sie wiekiej burzy. Krzykow i awantury, ze Ich tu tyle, a Ty uganiasz sie za jakimis laskami na Cosmo. :))) Ale widze, ze niewiele Pan zareagowalo. A jak juz to taaak lagodnie. Koaa musimy to gleboko przemyslec i wziac pod uwage!!!! ;)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
nawiedzona_baba byle nie za głeboko 14.09.03, 00:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=7924067 Odpowiedz Link
wo_bi Re: byle nie za głeboko 14.09.03, 00:13 nawiedzona_baba napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=7924067 Czy z tego watku powinienem wysunac jakies wnioski?? :) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba żadnych !! 14.09.03, 00:18 wo_bi napisał: > Czy z tego watku powinienem wysunac jakies wnioski?? :) to było a'propos "głęboko" :))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: żadnych !! 14.09.03, 00:19 nawiedzona_baba napisała: > wo_bi napisał: > > > Czy z tego watku powinienem wysunac jakies wnioski?? :) > > to było a'propos "głęboko" :))) no to wniski beda wysuniete az po sam lokiec ;)))) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba młody człowieku 14.09.03, 00:26 wo_bi napisał: > no to wniski beda wysuniete az po sam lokiec ;)))) więcej ambicji ;) !!!!!!!! Odpowiedz Link
wo_bi oj ambicji mi nie brakuje ;)) n/t 14.09.03, 00:34 nawiedzona_baba napisała: > wo_bi napisał: > > > no to wniski beda wysuniete az po sam lokiec ;)))) > > więcej ambicji ;) !!!!!!!! Odpowiedz Link
nawiedzona_baba oj ambicji mi nie brakuje ;)) n/t 14.09.03, 00:46 po bark Wo_bi !!! niech zobaczą na co stać prawdziwego mężczyznę Odpowiedz Link
wo_bi Re: oj ambicji mi nie brakuje ;)) n/t 14.09.03, 00:52 nawiedzona_baba napisała: > po bark Wo_bi !!! > niech zobaczą na co stać prawdziwego mężczyznę Oj od razu tak na latwizne... i dalej, i dalej, az po horyzont ;))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: nie rozpędzaj się 14.09.03, 00:59 nawiedzona_baba napisała: > bo na wylot przelecisz :) No przeciez i z tej strony jest technologiczny otwor... ;) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba co do otworów ... 14.09.03, 01:02 myślisz, że technologiczny jest równie przyjemny ? Odpowiedz Link
wo_bi Re: co do otworów ... 14.09.03, 01:05 nawiedzona_baba napisała: > myślisz, że technologiczny jest równie przyjemny ? No kazdy jest technologiczny, bez powodu to one nie sa. :) A, ze czasami znajdzie sie dla nich inne funkcje..... ;) Odpowiedz Link
raszefka Re: nie rozpędzaj się 14.09.03, 20:11 Ale ten technologiczny otwór ma chyba inny wylot Odpowiedz Link
wo_bi Re: nie rozpędzaj się 14.09.03, 20:14 raszefka napisała: > Ale ten technologiczny otwór ma chyba inny wylot Hmm czasami jest i wylotem ;)))) A wiecie, ze konie nie moga wymiotowac. Jakos maja taka dziwna konstrukcje. ;) Odpowiedz Link
koaa Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 00:06 One po prostu przyzwyczaiły się że tu jesteśmy jak w starym małżeństwie ale niech nie zapominsają że istnieje coś takiego jak rozwód :))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 00:10 koaa napisał: > One po prostu przyzwyczaiły się że tu jesteśmy jak w starym małżeństwie > ale niech nie zapominsają że istnieje coś takiego jak rozwód :))) A potem beda za nami szlochac. ;)) Odpowiedz Link
koaa Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 00:11 Gdzie Wobi gdzie -zapłaczą- a Wobiego nie będzie i co się wtedy wydarzy? Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 00:14 koaa napisał: > Gdzie Wobi gdzie -zapłaczą- a Wobiego nie będzie > i co się wtedy wydarzy? az sie boje pomyslec, same kobiety.... ;)))) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba tak tu sobie, Panowie, gawędzicie... 14.09.03, 00:19 wo_bi napisał: > koaa napisał: > > > Gdzie Wobi gdzie -zapłaczą- a Wobiego nie będzie > > i co się wtedy wydarzy? > > az sie boje pomyslec, same kobiety.... ;)))) "i co się wtedy wydarzy?" ano, poszukają "nowych" ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: tak tu sobie, Panowie, gawędzicie... 14.09.03, 00:23 nawiedzona_baba napisała: > wo_bi napisał: > > > koaa napisał: > > > > > Gdzie Wobi gdzie -zapłaczą- a Wobiego nie będzie > > > i co się wtedy wydarzy? > > > > az sie boje pomyslec, same kobiety.... ;)))) > > "i co się wtedy wydarzy?" > ano, poszukają "nowych" ;) Ale z CALA PEWNOSICA nie beda tacy fajni jak MY. Zobaczycie, bedziecie jeszcze po nas plakac. ;))))) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba nie będziemy 14.09.03, 00:28 wo_bi napisał: > Ale z CALA PEWNOSICA nie beda tacy fajni jak MY. Zobaczycie, bedziecie jeszcze po nas plakac. ;))))) bo, jakie byśmy nie były cholery, i tak nas nie zostawicie :)) Odpowiedz Link
wo_bi Re: nie będziemy 14.09.03, 00:36 nawiedzona_baba napisała: > bo, jakie byśmy nie były cholery, i tak nas nie zostawicie :)) Hmm masz racje ;) Cholery, nie cholery, prokreacja musi byc, dla podtrzymania gatunku ;))) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: nie będziemy 14.09.03, 00:45 wo_bi napisał: > Cholery, nie cholery, prokreacja musi byc, dla podtrzymania gatunku ;))) i "razgawora" :)) Odpowiedz Link
wo_bi Re: nie będziemy 14.09.03, 00:55 nawiedzona_baba napisała: > i "razgawora" :)) to jest jakis szyfr....?? ;) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba żaden szyfr 14.09.03, 01:04 "dla paddierżania razgawora" to taki, zapomniany przez młode pokolenie, język i powiedzonka zza Buga :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: żaden szyfr 14.09.03, 01:09 nawiedzona_baba napisała: > "dla paddierżania razgawora" > to taki, zapomniany przez młode pokolenie, język i powiedzonka zza Buga :) AAAA Buga to taka rzeka, tak?? I tam tak niezrozumiale mowili kiedys... ;)))) Odpowiedz Link
koaa Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 00:20 ale co się zdarzy później- czy wszystkie prawa zwariują jak po wpadnięciu do czarnej dziury? Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 00:25 koaa napisał: > ale co się zdarzy później- czy wszystkie prawa zwariują jak po wpadnięciu do > czarnej dziury? Koaa, nie chwytam (pozna godzina. Podpowiedz.... ;) Odpowiedz Link
koaa Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 00:31 wo_bi napisał: > koaa napisał: > > > ale co się zdarzy później- czy wszystkie prawa zwariują jak po wpadnięciu > do > > czarnej dziury? > > Koaa, nie chwytam (pozna godzina. Podpowiedz.... ;) Skoro nas nie bedzie informacja która tworzy te forum zdezintegruje sie co spowoduje śmierć i ponowne jego narodzenie w nowej formie - która może być całkowicie nieoczekiwana- na przykład dekameron zamieni sie w forum zwolenników Chińskiej partii ludowej- i co wtedy? Odpowiedz Link
nawiedzona_baba co wtedy ? 14.09.03, 00:34 koaa napisał: > dekameron zamieni sie w forum zwolenników Chińskiej partii ludowej- i co wtedy? wdzieją (osamotnione kobiety D.) portki rybaczki, wyjdą na zalane wodą tarasy i będą ryż sadzić Odpowiedz Link
koaa Re: co wtedy ? 14.09.03, 00:48 właśnie. I pociągnie to niezadowolenie knajpiarzy warszawskich których obroty dramatycznie spadną- spodziewane większe rozruchy od górniczych-a może i nowa rewolucja Odpowiedz Link
nawiedzona_baba knajpiarze, póki co, bezpieczni 14.09.03, 00:50 gorzej, jak w doniczkach i na balkonach zaczniemy chmiel hodować ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: knajpiarze, póki co, bezpieczni 14.09.03, 00:53 nawiedzona_baba napisała: > gorzej, jak w doniczkach i na balkonach zaczniemy chmiel hodować ;) i co Wy biedne z tym chmielem zrobicie, skrety?????? ;))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: znajdziemy chłopa 14.09.03, 00:57 nawiedzona_baba napisała: > który wie jak piwo warzyć No baaa, na reklamach pokazuja, z czystej, krystalicznej, gorskiej wody... A czekanie jest najgorsze.... ;)) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba he he, rozwód powiadasz ... 14.09.03, 00:10 a o podziale majątku pamiętasz ? Odpowiedz Link
notenough Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 01:05 "jakieś laski"? dzięki wo bi... ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 01:07 notenough napisała: > "jakieś laski"? dzięki wo bi... ;) nie no, chyba sie nie obrazilas... ;) Odpowiedz Link
notenough Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 01:12 hmm..zastanowię się jeszcze..wiesz..ze mnie królewna jest... ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 18:59 notenough napisała: > hmm..zastanowię się jeszcze..wiesz..ze mnie królewna jest... ;) Hmm No to jak, krolewna, przemyslala wszystkie za i przeciw?? Pytam sie bo w obecnie sytuacji nie wiem jaka strategie powinienem przyjac... ;)))))) Odpowiedz Link
notenough Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 20:44 Tak..przemyślałam...żeby mi to było ostatni raz ;) ;) ;) Odpowiedz Link
koaa Re: Ehh Koaa to sobie z cosmo..... 14.09.03, 00:15 Pieniądze to nie wszystko- liczy się uczucie Odpowiedz Link