Dodaj do ulubionych

Wpadlem tylko na chwile...

05.10.06, 01:43
i troche poczytalem.
Z coraz wiekszym zdziwieniem.
Forum na ktorym nie ma dyslektykow, mysli formulowane sa z sensem, pisane w
jez polskim a nie byle jakim, bez klotni i inwektyw.
Troche malo techniki jak na moj gust, za to wiecej o ubraniach :)
Respekt, dziewczyny - oby tak dalej.

Adam M.
Obserwuj wątek
    • jagdam Re: Wpadlem tylko na chwile... 05.10.06, 03:43
      Wpadł na chwilę i musiał się troszkę powymądrzać... " Za mało mu techniki"...

A może nasze maszyny sie po prostu nie psują, bo są pieszczone i wychuchane,
      więc co tu pisac o technice??? A może mamy od tego typu spraw specjalistów i
      koncentrujemy sie na tym co piękne i przyjemne - na marzeniach o następnym
      sezonie motocyklowym?? A może nas to po prostu nie kręci... A za to dziwimy
      się , jak mało pisze się na innych forach o np. bezpieczeństwie jazdy,
      odpowiednim stroju i uwierz mi, nie chodzi tu wcale o ostatnie pokazy mody.
      • goha66 Re: Pax et Bonum ;) 05.10.06, 10:40
        post Adam to chyba jednak pochwała forum :)
        P.S.
        przy okazji przepraszam Jagoda, że nie umówiliśmy się na weekendową
        przejażdżkę ... Piotrek pomylił Prudnik z Pludrami :D ... ale mam nadzieję że w
        najbliższym czasie wyskoczymy gdzieś razem (może opolskie naleśniki??) pod
        warunkiem, że będziecie cierpliwi dla mojego wolno toczącego się Hondy :)
        • baska.jeszcze.bez.bmw Re: Pax et Bonum ;) 05.10.06, 12:20
          Opolskie naśliki są ok, ale ruskie pierogi w barze "Pierożek" to .......
          NIEBO W GĘBIE ! Nigdzie indziej takich nie jadłam i jak jadę do Opola w jakieś
          sprawie to od rana ślinię się na myśl o tych pierogach ! Polecam !
          • najwyzszy80 Re: Pax et Bonum ;) 05.10.06, 14:25
            nie wiedziałem że moje Opole jest tak popularne z przyczyn kulinarnych :)

pozdr
            Tomek
            • goha66 Re: Pax et Bonum ;) 05.10.06, 18:15
              najwyzszy80 napisał:

> nie wiedziałem że moje Opole jest tak popularne z przyczyn kulinarnych :)

... i do tego prawie w pół drogi pomiędzy Wrocławiem i Gliwicami ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka