09.11.01, 07:05
Może tu, poznam fajną Kobietkę.
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: Może tu? 09.11.01, 08:53
      na pewno!
      tu jest wiele fajnych dziewcząt
      pozdr...
      PA!
      • foa_ming Re: Może tu? 09.11.01, 08:59
        Szczerze? nie jestem przekonany z tego co widzę to wszystko jest jedną wielką
        lipą, ale dzięki. Troszkę jeszcze poczytam i chyba się rozłączę.
        Pa
        • Gość: deska Re: Może tu? IP: *.acn.waw.pl 09.11.01, 09:03
          Lipa?
          Ładne drzewko..
          Proszę jednak się tak nie zniechęcać, forum nie jest żadną dziura zabitą
          dechami..ja np. jestem niegroźna deska..,
          pozdrowionka
    • malena+ Re: Może tu? 09.11.01, 09:10
      foa_ming napisał(a):

> Może tu, poznam fajną Kobietkę.

To ma byc Mala Kobietka , czy Kobieta ?

Twoj nick jest troszke ... niepokojacy. Moze sie boja?

• foa_ming Re: Może tu? 09.11.01, 09:22
        malena+ napisał(a):

> foa_ming napisał(a):
        >
        > > Może tu, poznam fajną Kobietkę.
        >
        > To ma byc Mala Kobietka , czy Kobieta ?
        >
        > Twoj nick jest troszke ... niepokojacy. Moze sie boja?
        >

Cóż, kobieta czy kobietka, nie ma tak wielkiego znaczenia, przynajmniej w necie.
        Skoro nick jest odstraszający, przykry, odpychający, intrygującyo-niepokojący,
        może go zmienić, ale po co, wydaje się być troszkę inny, oryginalny, odmienny od
        reszty.
        No, no znam już trzy sympatyczne Kobiety(ki)

• aniela_ Re: Może tu? 09.11.01, 09:23
          poczułam się wezwana personalnie, niemal po imieniu.
    • Gość: niunia Re: Może tu? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 09:23
      a ja jaka fajna jestem!!!
      • Gość: deska Re: Może tu? IP: *.acn.waw.pl 09.11.01, 09:30
        dwa słowa w sprawie nicka pana foa_ming'a
        otóż kojarzy on mi się z pianką w kąpieli, lub pianką do golenia, przy
        odrobinie fantazji z bitą śmietanką, ogólnie z czymś bialutkim, lekkim i
        świeżym, a więc nie jest taki odrażający, jak to niektórzy sugerują,
        proszę się tylko nie pienić...
        pozdrowionka
      • foa_ming Re: Może tu? 09.11.01, 09:37
        Karne, odpowiadające personalnie na wezwania Aniele, oraz fajne w dodatku tak
        fajne, że dech zapiera Niunie. Hm robi się gorąco, mile niepokojąco, może
        troszkę romantycznie. Myślę, że będzie ok, bo niby jak ma być.
        Pozdrawiam
    • malena+ Re: Może tu? 09.11.01, 09:39

>> foa_ming napisał(a):
      >> Cóż, kobieta czy kobietka, nie ma tak wielkiego znaczenia,
      >>przynajmniej w necie. Skoro nick jest odstraszający, przykry, odpychający,
      >>intrygującyo-niepokojący,

Z Twojego opisu nicka zostawilabym tylko slowa "intrygujaco-niepokojacy" ,
      Rozmyslam nad zrodlem powstania ;)

>> może go zmienić, ale po co, wydaje się być troszkę inny, oryginalny,
      >>odmienny od reszty. No, no znam już trzy sympatyczne Kobiety(ki)

Pozdrawiam, czasem sympatyczna Kobie(t)ka.

• aniela_ Re: Może tu? 09.11.01, 09:43
        nick jest nieistotny. ważniejszym jest czy właściciel jest ogorzały i ma dłonie
        jak bochny a w obejściu czy brutalny i zmysłowy jest.
        • malena+ Re: Może tu? 09.11.01, 09:58
          aniela_ napisał(a):

> nick jest nieistotny. ważniejszym jest czy właściciel jest ogorzały i ma dłoni
          > jak bochny a w obejściu czy brutalny i zmysłowy jest.

alez aniele - co ty sie ograniczasz do takich schematycznych pseudoromansow.. a
          fe!

nick przypomina mi chinska prowincje Guangsi-juang gdzie sa niebieskie gory..

• foa_ming Re: Może tu? 09.11.01, 10:16
            Rozmyślać można, o wszystkim i o niczym, pomysł powstania takiego nicka jest
            prozaiczny, prosty i banalny, nie mam zamiaru odbierać Tobie przyjemności z
            możliwości rozmyślania o mało istotnych rzeczach. Owe banały mają wielką
            przewagę nad rzeczami ważnymi, o których rozmyślać musimy. Chińska górska
            prowincja, skoro tak uważasz, może być.
            Namiętność jak bochen chleba, jest tym większa im człowiek jest bardziej
            głodny, spragniony rzeczy dalekich mało realnych, powiązanych z namiętnością,
            która jest najważniejsza, ważniejsza od nicka i łagodności (brutalnej)
            zmysłowej i dojrzałej.
            • jasmina_tdi Re: konkrety! 09.11.01, 11:12
              Uprzejmie proszę o definicję słowa "fajna"! Na pierwszy rzut oka trąci czymś, co przerabiałam, jak
              jeszcze nie wiedziałam, że można być niefajnym :-))))
              • mag_nolia Re: konkrety! 09.11.01, 11:18
                Jasmiiinaaa!
                Ty i ja obie jesteśmy faaajneee!
                Nie miej wątpliwości.
                Mówię Ci!
                PA!
                • jasmina_tdi Re: konkrety! 09.11.01, 11:24
                  Musimy jeszcze popracować nad brakiem zahamowań!!!! Czytałaś ten wątek o cud blondyneczkach???

mag_nolia napisał(a):

> Jasmiiinaaa!
                  > Ty i ja obie jesteśmy faaajneee!
                  > Nie miej wątpliwości.
                  > Mówię Ci!
                  > PA!

• anka1 Re: konkrety! 09.11.01, 11:38
                    co za powiew optymizmu na ponurawym ostatnio forum:)))
                    • aniela_ Re: konkrety! 09.11.01, 11:45
                      chuchnę Wam czosnkiem jeszcze żeby atmosferę zagęścić
                      • czort Re: konkrety! 09.11.01, 12:03
                        A ja do tego czosnku dodam jeszcze cebulę. Z poszukiwania kobitek przeszłosie
                        na kulinaria ? A gdzie alkohol?
                        Te, foa jak sie upijemy, bedziemy odwazniejsze.
                        pa kobitki
                        czort
                        • Gość: jasmina Re: konkrety! IP: *.waw.cdp.pl 09.11.01, 12:14
                          Camembert w dużej ilości i sucharki o smaku pizzy :-))))
                          Ale wiem kto stawia sake :-))))

czort napisał(a):

> A ja do tego czosnku dodam jeszcze cebulę. Z poszukiwania kobitek przeszłosie
                          > na kulinaria ? A gdzie alkohol?
                          > Te, foa jak sie upijemy, bedziemy odwazniejsze.
                          > pa kobitki
                          > czort

• Gość: malena+ swiezutki razowy bochen chleba ...mniam IP: 213.77.81.* 09.11.01, 12:04
                        foa_ming napisał(a):

> Rozmyślać można, o wszystkim i o niczym, pomysł powstania takiego nicka jest
                        > prozaiczny, prosty i banalny, nie mam zamiaru odbierać Tobie przyjemności z
                        > możliwości rozmyślania o mało istotnych rzeczach. Owe banały mają wielką
                        > przewagę nad rzeczami ważnymi, o których rozmyślać musimy. Chińska górska
                        > prowincja, skoro tak uważasz, może być.
                        > Namiętność jak bochen chleba, jest tym większa im człowiek jest bardziej
                        > głodny, spragniony rzeczy dalekich mało realnych, powiązanych z namiętnością,
                        > która jest najważniejsza, ważniejsza od nicka i łagodności (brutalnej)
                        > zmysłowej i dojrzałej.

Jestesmy tu gdzie jestesmy , i teraz jestesmy . Podstawowa potrzeba to
                        zaspokojenie glodu - czegokolwiek glodem on by byl.. ;)

• Gość: jasmina Re: swiezutki razowy bochen chleba ...mniam IP: *.waw.cdp.pl 09.11.01, 12:15
                          O rany!!!! Jaka jestem głodna :-)))))

Gość portalu: malena+ napisał(a):

> foa_ming napisał(a):
                          >
                          > > Rozmyślać można, o wszystkim i o niczym, pomysł powstania takiego nicka je
                          > st
                          > > prozaiczny, prosty i banalny, nie mam zamiaru odbierać Tobie przyjemności
                          > z
                          > > możliwości rozmyślania o mało istotnych rzeczach. Owe banały mają wielką
                          > > przewagę nad rzeczami ważnymi, o których rozmyślać musimy. Chińska górska
                          > > prowincja, skoro tak uważasz, może być.
                          > > Namiętność jak bochen chleba, jest tym większa im człowiek jest bardziej
                          > > głodny, spragniony rzeczy dalekich mało realnych, powiązanych z namiętnośc
                          > ią,
                          > > która jest najważniejsza, ważniejsza od nicka i łagodności (brutalnej)
                          > > zmysłowej i dojrzałej.
                          >
                          > Jestesmy tu gdzie jestesmy , i teraz jestesmy . Podstawowa potrzeba to
                          > zaspokojenie glodu - czegokolwiek glodem on by byl.. ;)
                          >

• mali_m Re: Może tu? 09.11.01, 12:56
              foa_ming napisał(a):

> Rozmyślać można, o wszystkim i o niczym, pomysł powstania takiego nicka jest
              > prozaiczny, prosty i banalny, nie mam zamiaru odbierać Tobie przyjemności z
              > możliwości rozmyślania o mało istotnych rzeczach. Owe banały mają wielką
              > przewagę nad rzeczami ważnymi, o których rozmyślać musimy. Chińska górska
              > prowincja, skoro tak uważasz, może być.
              > Namiętność jak bochen chleba, jest tym większa im człowiek jest bardziej
              > głodny, spragniony rzeczy dalekich mało realnych, powiązanych z namiętnością,
              > która jest najważniejsza, ważniejsza od nicka i łagodności (brutalnej)
              > zmysłowej i dojrzałej.

czy cytujesz te slowa, drogi mingu, z wiersza jakiegos slawnego poety siedzac wygodnie za biurkiem, nie
              obawiajac sie przy tym zadnej slownej konfrontacji na zywo ? :)
              • foa_ming Re: Może tu? 09.11.01, 13:11
                Nie skądże znowu nie obawiam się, jestem i poczytuję wypociny kolegów i
                koleżanek wdychając zapach zagęszczający atmosferę. Ów zapach aż w oczka
                szczypać zaczyna, łezki ciekną, szkoda mówić.
                • czort Re: Może tu? 09.11.01, 13:25
                  Płacz sobie na zdrowie, oczka bedą piękniejsze, a hjak popłaczesz ze dwa dni,
                  to bedą prawie tak piękne, jak moje (uprzedzam, nie mam czerwonych), kwiecie
                  lotosu.
                  czort
                  • foa_ming Re: Może tu? 09.11.01, 13:36
                    czort napisał(a):

> Płacz sobie na zdrowie, oczka bedą piękniejsze, a hjak popłaczesz ze dwa dni,
                    > to bedą prawie tak piękne, jak moje (uprzedzam, nie mam czerwonych), kwiecie
                    > lotosu.
                    > czort

Też coś, nie pomyślałem, czosnek jest zdrowy, pomocny dla organizmu, wspierający
                    ducha, nader przyjemny w dotyku, smaku i zapachu, no przecież-sprzyja zbliżeniom
                    intymnym, a i popłakać można. Hm mimo wszechstronnych zalet, zbawiennego
                    działania NIE ŻYCZĘ sobie chuchania w twarz czymkolwiek, w dodatku substancjami
                    żrącymi. Pewnie mówisz prawdę, masz piękne oczka, lecz jak będziesz taki w
                    stosunku do mojej osoby, to obejrzę je z bliska, potem rzucę je psu.
                    • czort Re: Może tu? 09.11.01, 13:44
                      A rzucaj sobie, rzucaj! I tak żaden pies ich nie pożre, bo wszystkie psy swiata
                      wiedzą, że ja je kocham, poliżą je (oczka moje) i przyniosą w pysku delikatnie
                      z powrotem , byś z przeprosinami położył w należne im miejsce tj oczodoły. A
                      tak w ogóle, to ja kobitka jestem, aha.
                      :)))))
                      • foa_ming Re: Może tu? 09.11.01, 13:48
                        Ups przepraszam
                        • czort Re: Może tu? 09.11.01, 14:01
                          Proszę uprzejmie, no to gdzie w koncu są te moje oczy?
                      • aniela_ Re: Może tu? 09.11.01, 13:48
                        mam migrenę. tak wtrącam nie a propos zupełnie. nie mogłam się powstrzymać.
    • Gość: I Cing audio-tele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 15:50

foa_ming napisał(a):

he he he... jest nadzieja na szczescie, jest nadzieja na nadzieje...

pozdrawiam serdecznie, powodzennia :)
    • Gość: pomerank Re: Może tu? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:40
      foa_ming napisał(a):

Fajny to jest mój kot. Ja jestem kobietą, na okreslenie której parę innych
      przymiotników by się znalazło, do tego całkiem... fajnych:) Jak i na inne Kobiety
      z tego forum, które w tej chwili ciepło pozdrawiam:)))

• Gość: samanta1 Re: Może tu? IP: 213.76.59.* 09.11.01, 20:44
        A kobiety(a) z forum pozdrawiaja cieplo Pomeranke !Zwlaszcza ,ze ziab dzisiaj
        okrutny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka