ulalka 24.03.03, 17:41 dziękuję Itko :)) mam mały zgryz... dlaczego mnie znów poczta nie lubi i nie mogę Wam czegoś wysłać :((( buuuuuuuuu... <ulalka zaniosła się łzami> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jtka Re: poczta :)) 24.03.03, 17:47 Ulalko, to nie poczta to serwer, ale u mnie też dziś słabo chodzi, jakoś ociąga się. Może to wina deszczu , bo coś tak mi się wydaje,że może padać. Czyżby serwer był meteopatą?:-)))) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: jak lubicie żabki.....to 24.03.03, 18:55 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: jak lubicie żabki.....to 24.03.03, 21:01 dziękuję Nictusku :*)) ślicznie śpiewa Żabek :)))) a ja chciałam wysłać zajączka... i nie chciał iść :( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 dziekuję za @@@@@ :-)) 26.03.03, 17:12 skąd Wy to bierzecie? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Dziękuję - uśmiałem sie po pachy :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dziekuję za @@@@@ :-)) 26.03.03, 17:14 a jak się podobał zajączek? :))) mam jeszcze kilka takich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dziekuję za @@@@@ :-)) 26.03.03, 17:34 ulalko, suuupeeerrrr!!!!! ja chcę jeszcze, a swoimi też się będę dzielić;-)))) sloonko, Tobie też dziękuję;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dziekuję za @@@@@ :-)) 26.03.03, 20:23 ale sklera!.. ja też dziękuję za pocztę :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko drobiażdżek :))))))))) 26.03.03, 20:59 :)))))))))))))) i ja dziekuje okrutnie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Kochani:))))))) 30.03.03, 20:00 Dostałam cos wspaniałego i chciałabym Wam to przesłać:-)))) Nie jestem pewna, czy potrzebny jest do tego outlok,ale głośniki na pewno! Jak coś przerzućcie to sobie na outlok. Miłego tygodnia:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Kochani:))))))) 30.03.03, 21:29 doszlo :))))))))) czyli nietylko ja mam problemy z wysylaniem czegos podobnego ? outlook to outlook wszytsko ukazuje pzryjmuje i pokazuje jak nalezy :) dzieki serdeczne a dla wszytskich jutro nowa partia smiesznych rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Slo-oneczko :))))) 31.03.03, 14:42 mega cmooooooooook :**))))))))))) za piękną minutkę :))) dziś padam na nos, ciśnienie spada, wiatr huczy i jakoś nie mogę się zebrać, a tu takie piękne... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Slo-oneczko .... 31.03.03, 19:31 a mi minutka wygasła gdzieś po drodze.... :-((( może o drugą poproszę? może ta dojdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: poczta :)) 31.03.03, 19:35 itka, slo-onko...za poczty e_mailowe cudne - dziekuje:)))))) az sie wzruszyłam ...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poczta :)) 31.03.03, 21:03 Itka a masz outlooka? posle Ci jeszce jutro znow bo amm ja w pracy a poaza tym jeszce Wam cos posle w formie minutki ale cos lepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dziękuję za @@@@@@ Wasze nakarmione :) 01.04.03, 16:58 ja też, ja też :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poczta :)) 03.04.03, 22:29 ale żebyście ode mnie za bardzo nie odpoczęli, to Wam gości posłałam;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: poczta :)) 30.04.03, 07:35 Przepraszam Wszystkich za brak odpowiedzi na listy, ale nie mam najmniejszych szans żeby odpowiedzieć Wam dzisiaj :( Wszystkim za listy dziękuję, co się da zrobić zrobię, ale z pisaniem nie wyrobie :( p.s. może za jakiś czas się polepszy? hehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poczta :)) 09.06.03, 17:20 Ulalko:-)))) dzieki Ci za @... taką prawdziwą pocztową:-))))))))))) doszła:-))))) hihihi cała i zdrowa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poczta :)) 09.06.03, 20:53 jtka napisała: > Ulalko:-)))) dzieki Ci za @... taką prawdziwą pocztową:-))))))))))) > doszła:-))))) hihihi cała i zdrowa;-) no to do Ciebie pierwszej :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś