Dodaj do ulubionych

chiccco -proszę o radę

13.05.08, 11:34
Chciałam zakupić wózeczek Chicco Engoy 3 w 1 lub CT 0.1.
Proszę o opinie.Zastanawiam się jak się sprawują te podwójne
kółeczka w zimie na zaśnieżonych chodnikach.Jak z amortyzacją
wózka.Wiem,że cudów od takiego na piankowych kołach nie mogę
wymagać,ale nie chciałabym ,żeby na każdym kamyku dzidzi skakało pod
sam dach gondoli :)
Z góry dziękuję.Kasia.
Obserwuj wątek
    • berciunia1 Re: chiccco -proszę o radę 13.05.08, 13:05
      miałam ct 01- wózek ma dość fajną 2 stopniową amortyzacje i na tej z gondoli
      jeżdziłam nawet z 2 latkiem i na dziurach moje dziecię nie skakało pod niebo:)
      poza tym koła nie sa aż tak male a na zaśnieżonym chodniku spokojnie sobie radza
      ale oczywiście zablokowane. do tego u nas ostatnio śniegu jak na lekarstwo więc
      w sumie to bym się tym nie przejmowała- mój chicco jak go sprzedawałam miał 5
      lat i był w naprawdę stanie dobrym z plusem. używałam go na różnym terenie,
      podczas różnej pogody i częstotliwość jazdy nim była bardzo duża bo moje dziecię
      jest na 100% wózkowe:))) ja polecam ten wózio- teraz dla drugiego kupię enjpya
      ale głównie ze względu na to że jest tańszy, model 2008 ma już gondolę
      montowaną na stelaż , ma już takie raczki jak ct 01 a do tego jest lżejszy - a
      ja lubię lekkie wózki.
      • ogar_polski Re: chiccco -proszę o radę 13.05.08, 15:26
        Ja również polecam ct 0.1 dużo lepsze wykonanie niż enjoya i wygląd
        też ładniejszy.
        • kwiatuszek.08 Re: chiccco -proszę o radę 13.05.08, 15:51
          Dzieki wielkie dziewczynki,chyba wygra CT 0.1
          • territta Re: chiccco -proszę o radę 13.05.08, 16:18
            Ja miałam chicco ct01 z gondolą i fotelikiem. Jeśli chodzi o spacerówkę, to jest
            OK, ale drugi raz juz bym jej nie kupiła, bo... są lepsze wózki za tą cenę.
            Jednak jeśli chodzi o gondolę na spacerówce, to masakra. Wózek w tej wersji jest
            źle wyważony, ciężko podjechać pod krawężnik. A najgorsze jest to, ze wychodząc
            z dzieckiem na spacer musiałam uzależniać trasę od rodzaju nawierzchni - i nie
            chodzi tu o wybór pomiędzy leśną drogą, a chodnikiem, ale po prostu pomiędzy
            chodnikiem równym, a mniej równym. Kółka wózka wpadały w każdą, niewielką nawet
            dziurę i ciężko było wyjechać. Naprawdę niewygodnie jździło mi się tą gondolą.
            Córka też bardzo szybko przestała się w niej mieścić. Ja nie polecam. Zwłaszcza
            wersji Ct01 + gondola.
            • vi-23 gdzie mozna kupic... 14.05.08, 13:18
              ...sama spacerowke chicco ct 01? czy to wogole jest mozliwe czy sprzedawane sa
              tylko w zestawach?
              • ogar_polski Re: gdzie mozna kupic... 14.05.08, 15:00
                na allegro jest ich pełno....
                • vi-23 Re: gdzie mozna kupic... 14.05.08, 17:02
                  owszem jest ale w zestawach a samej spacerowki byla tylko jedna oferta i kilka
                  uzywanych a ja nie chce uzywanej, moze ktos wie czy mozna w sklepie jakims w
                  warszawie dokonac takiego zakupu?
                  • koma.edziecko Re: gdzie mozna kupic... 14.05.08, 17:50
                    www.chicco.pl/?search=process&typ_sklepu=&miasto=Warszawa
                    podzwoń może gdzieś będą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka