proces7 29.10.06, 23:56 Mel@tonina też chciała wątek dla siebie, więc proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sprawa7 Re: Wątek dla Mel@nii 30.10.06, 01:04 Proszę nie ruszać mojego wątku, sama go sobie będę pieścić. To mój pierwszy prezent na forum, dziękuję, procesie. Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Wątek dla Mel@nii 30.10.06, 09:03 Tzn co? Nie wolno się tutaj wpisywać?:> Przepadło...jak to powiadają: cicia spapała...:] :P Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Wątek dla Mel@nii 30.10.06, 22:28 Viva, pieszczoty w trójkąciku będą nawet ciekawsze, pieść sobie, znaczy-pisz sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Wątek dla Mel@nii 30.10.06, 14:30 Tak Sprawciu? to opowiedz nam o TYM dopieszczaniu tak mało erotyzmu na TYM forum, aż go panowie omijają łukiem szerokim ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Wątek dla Mel@nii 30.10.06, 22:35 Widziałam dziś fragment filmu "Oskar i pani Róża", dzieci posiadają mądrość, z której, niestety, dorośli wyrastają. Piękne, proste teksty, smutne zakończenie, ale podnoszące na duchu przesłanie-żyjmy tak, jakby każdy dzień zadziwiał nas i zachwycał czymś nowym. Muszę przeczytać książkę, na podstawie której zrobiono ten film. Odpowiedz Link Zgłoś