around_the_sun 12.11.06, 23:09 W Dzień Dobry TVN pokazywali Jej podróż po Chinach. Ma teraz bardzo bardzo krótką fryzurkę. I zgubiła bagaż, ale po 3 dniach sie odnalazł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Muszka ścięła włosy! 13.11.06, 10:20 móóóóóóóóój boże..włosy? czy to znaczy że ona też ma problemy małżeńsskie? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Muszka ścięła włosy! 13.11.06, 10:31 szampon sie jej do walizy nie zmieścił, tak powiedziała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Muszka ścięła włosy! 13.11.06, 10:43 pretensjonalna nudna dziewucha Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Muszka ścięła włosy! 13.11.06, 11:00 Vitka ! sie opanuj, tyyy. bo we fruita oberwiesz! no! Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Muszka ścięła włosy! 13.11.06, 11:21 po tej relacji z podrozy jestem nia doszczetnie znudzona Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Muszka ścięła włosy! 13.11.06, 12:52 z ciekawosci : skoro reportaż to kto go nakręcił ?? czyli miałam racje ze to samotna wyprawa po Azji jest ( nie licząc kosmetyczki, fryzjera, makjazysty, opratora , dzwiekowca, fotosisity i kogo tam jeszce ) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Muszka ścięła włosy! 13.11.06, 13:35 oglądałem przez sen, ale wydaje mi się że kręciła wszystko z łapy. jako persony jej nie lubię, ale nie powiem że urody ciekawej nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Muszka ścięła włosy! 13.11.06, 15:38 Tu sa filmiki z Muszką w Azji: dziendobrytvn.onet.pl/1371015,mucha.html Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkienikizajete Re: Muszka ścięła włosy! 13.11.06, 20:10 Z ręki toto wszystko kręcone nie było, bo nyły ujęcia, jakktoś filmuje Muchie, jak Mucha filmuje sama siebie:))) A co do włosów - to krótkich się nie myje :0 ??? A juz włażnienie na mur chiński w trampach...karta kredytowa chyba jej nie zginęła, i traperki mogła se kupić. Obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Muszka ścięła włosy! 13.11.06, 22:01 ahaj, no jak mówiłem, przez sen oglądałem i nie widziałem:) ale krótkie można myć rzadziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Muszka ścięła włosy! 15.11.06, 09:54 zaraz a czy ona nie miała być w Afganistanie? chiny, to chyba obokj są? czy źle myślę...? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Muszka ścięła włosy! 15.11.06, 09:59 tam to już pono była, potem do kraju nadwiślańskiego wpadła i wybyła znów. takiej to fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Muszka ścięła włosy! 15.11.06, 10:27 mnie by sie dwwa razy w te i we wte latać nie chciało... pewnie przyjechała wziać kąpiel i abarot do azji...? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Muszka ścięła włosy! 19.11.06, 13:39 oglądaliście dziś? Meller dementował głosy z internetu mówiące, że Mucha jest z ekipą:) ciekawe czy dotyczyło to naszego forum, czy też jakiegoś innego:) ale jeśli naszego, uprasza się szanownych dziennikarzy o przywitanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Muszka ścięła włosy! 19.11.06, 13:48 Tak, taaak! słyszałam! :) Też się zastanawiałam czy chodzi o TBO? Muszka mnie dzisiaj rozbawiła podczas degustacji miejscowych przysmaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Muszka ścięła włosy! 19.11.06, 13:56 z jednej strony tak, a z drugiej jednak mam silne wrażenie, że jest odpowiednikiem takiego stereotypowego Niemca przyjeżdżającego do Polski, zachowującego się jak wielki pan wśród ciemnych chłopów:/ Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Muszka ścięła włosy! 19.11.06, 14:22 No może i tak, ale przynajmniej nie robiła dobrej miny do złej gry i nie udawała, że smakuje jej coś, czego nie mogła przełknąć. Myslę, że jest wiele osób które chcąc uchodzic za "światowe" nie zrobiłyby takiej mało "telewizyjnej" miny połykając paskudztwo z usmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkienikizajete Re: Muszka ścięła włosy! 19.11.06, 15:07 Tere fere - oj Panie Marcinie M. kto w to uwierzy;) A odnośnie relacji - jeśli jedzie się poznawać inną kulturę, obyczaje, kuchnię, to nie robi się scen w stylu wypluwam bo to fuj, dziwny kraj, i co relacja powtarzanie mantry "ja chcę do domu". Trzeba mieć szacunek dla innych obyczajów, i otwartą postawę podróżnika. Zgadzam się, że przyjęła postawę - przyjeżdżam z cywilizowanego świata, ale tu niefajnie. Taka podróż niczego nie nauczy, nie wzbogaci, a taki ponoć miała plan... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Muszka ścięła włosy! 21.11.06, 09:34 biedna, musia..sama(?) w dzikim swiecie... wraaaaaaaaaaaaaaacaj wraaaaaaaaaaaaaaacaj :-[ Odpowiedz Link Zgłoś