rzaba10 16.11.06, 21:09 Czy wiecie ile mozliwych chorob kryje sie za bialkiem w moczu?Bo ja wlasnie zakonczylam lekture.I wyc mi sie chce bo tu chodzi o moje dziecie.Jezuu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna784 Re: Bialko 16.11.06, 21:16 nie wiem co jest z twoimi dziećmi,ale jak ja ostatnio zaczęłam wyszukiwać na własną rękę co z moją córką to mało załamki nie dostałam.wyszło mi że wszystko miała,właściwie powinno być tragicznie a po badaniach okazało się że ma robale. ja wogóle mam tendencję do wyolbrzymiania i wszystko widzę w czarnych barwach.dobrze że nie zawsze tak jest. mam nadzieję że z twoimi dziećmi jest tak samo- dużo stachu o nic. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Bialko 16.11.06, 21:19 Robale jakos zniose,trzeba miec jakies zycie wewnetrzne,to tak jak przeczytac skutki uboczne,o Boziu jak nie urok to sraczka.no moze panikara jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Bialko 16.11.06, 21:26 to chyba normalne jeśli chodzi o własne dzieci. ja tobie mogę życzyć cierpliwości dopóki nie skonsultujesz wyników z lekarzem.ale wiem że w praktyce z tą cierpliwością to marnie.samemu nie wiem dlaczego (chyba ze strachu) wybiera się najgorsze opcje.to można niezłej schizy dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Bialko 16.11.06, 21:31 Pielegniarka zadzwonila do lekarza potem do mnie mowiac,ze za kilka tyg nalezy powtorzyc test,a do tego czasu co?Fjola dostane,na mur beton. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Bialko 16.11.06, 21:34 no to masz rzeczywiście fajne 2 tygodnie.nawet nie będę ci pisać tekstów "nie myśl o tym" bo wiem że się nie da. trzym się-nie może być przecież źle. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Bialko 16.11.06, 21:37 Dzieki,a moze cholera mu podniose temperature to mu sie to bialko zetnie,co? Byle nie zwariowac,byle nie zwariowac. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka16 Re: Bialko 16.11.06, 22:55 Wiem jak to jest jak dziecko chore to człowiek zwariowac może ja po nocach niespałam.Miałam tak że synowi wyszły świnstwa w moczu wapno krew białkono to ja wieczorem poznym poszłam na pogotowie i mówie lekarzowi jak sprawa wygląda i że to napewno coś najgorszego (pesymistka jestem)może to białaczka moze rak becze tam a On mi na to że mam się uspokoić że to może być jakas inekcja i ze bedzie wszysko dobrze.No to dobranoc dobranoc i jak wychodziłam z pogotowia to okno od dyżurki lekarskiej było otwarte i On gada do tych lekarzy którzy tam byli "przyszła jakaś pierdolnięta baba z wynikami dziecka naczytała się encyklopedii i gada że dziecko najgorsze choroby pewnie ma co 10 ta z tym nawet do lekarza nie idzie "itd ,ale w tym momencie kiedy to usłyszałam to był dla mnie miód na mój problem.Spokijnie z radoscią że wszystko będzie ok wróciłam do domu.Zrobiliśmy wszystkie badania okazało się że ma podwójny układ kielichowo miedniczkoey i przy tym martwym ujściu od nerek do pęcherza robią się złogi wapienne i to powoduje infekcje i dlatego takie brzydkie wyniki.W szpitaliku był tydzien niemiał żadnej operacji potem tylko częściej robiliśmy badania moczu ja nawet bardzo często latałam z tymi butelkami.Co się okazało potem że wszystkie choroby jakie łapał to zaczynały się właśnie od nerek ale wcześniej lekarka nie wpadła na to tylko jak bolały uszy to antybiotyk na uszy jak gardło to itd ato były nerki.Miał wtedy 5lat teraz ma skończone 19 jest zdrowy oby go tylko imprezy nie..a szkoda gadać.Ale dobre dziecko z niego.Tak że niewiem czy Cie te moje wypociny pocieszą,ale być dobrej myśli przeszłam to więc rozumiem Cie doskonale.Tylko nierób jajecznicy z samego białka bo niedobra.Pozdrawiam dzieciaka i mówie Ci będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Bialko 16.11.06, 23:21 Kochana jestes.juz czytac nic nie bede po ocipiec mozna od tych lekarskich pojec a i tak guzik rozumie,a zlego slowa juz nigdy na polskich lekarzy nie powiem chocby mnie wyzywali od pieprznietych.Moj lekarz leczy wszystko paracetamolem,i wszystko jest orajd!Jakos przetrzymam sklep na rogu,wino tanie,ale serio calkiem u drTombaka cos napewno znajde Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska13 Re: Bialko 16.11.06, 22:40 białko w moczu to zawsze jakiś stan zapalny w organiźmie, trzeba szukać gdzie, a są jakieś inne objawy? Odpowiedz Link Zgłoś