rzaba10 08.12.06, 14:04 Prawdziwy ruski bandyta ze mnie.Najpierw zabije a potem zastanawiam sie dlaczego?Zwalam to na moj znak zodiaku .Baran ze mnie i tyle.A wy wierzycie w takie usprawiedliwienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathi_joe Re: Znak 08.12.06, 14:56 ja tez Baran... Najpierw robie,mowie, krzycze a potem mysle... po pol godzinie jak sie uspokoje to jest cacy Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Znak 08.12.06, 15:14 No to ściskam łapki - mam to samo. (I znak zodiaku, i reakcje...) Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: Znak 14.12.06, 01:44 tez sciskam łapki,wiele podobienstw mam z wami,ech te baranice...kurcze czasem zaluje,ze dluzej nie posiedzialam w brzuchu ale mnie wytargali...a ten g00pi upór czasem,wiem,ze zle robie,ale nie popuszcze..ot dla zasady Odpowiedz Link Zgłoś
danna7 Re: Znak 14.12.06, 18:15 Ja tam ryba jestem ale niewiele to ma do rzeczy. Fakt, lubię klimat zgody i działań ku ogólnemu zadowoleniu ale są takie sprawy, które doprawadzają mnie do furii z prędkością światła i wtedy objawia się Akwariowy Jackyll i Żarłacz Hyde. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Znak 08.12.06, 15:32 O, same ogniste znaki się zebrały ;) Ja nie, ale za to mam Barana w ascendencie. A jestem Rak :) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Znak 08.12.06, 16:04 matko,ja też tak mam i też baran...:-),raptus ze mnie,ale tak poza tym to do rany przyłóż;-),jestem za to straszną naiwniaczką,łatwo mnie naciągnąć,pierwsza spieszę z pomocą i później leczę rany na duszy i finansach...i zawsze obiecuję sobie że to już ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Znak 08.12.06, 16:19 Rany, dziewczyny! Wy mnie nie straszcie, mój maluch spod znaku barana:) Ja też rogacizna - koziorożec, uparta jestem jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Znak 08.12.06, 18:12 Oj baby rogate(i nie tylko zodiakalne),humor mi poprawilyscie,juz tak glupio sie nie czuje z tymi moimi rogami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Znak 08.12.06, 18:10 jam też lew. brak słów na taką królewnę, jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Strzelec 09.12.06, 18:52 Nie wiedzieć czemu ja też najpierw "strzelam, a dopiero potem legitymuję "- masakra tylko z tym uspokajaniem się schodzi mi dłużej :(( Odpowiedz Link Zgłoś
natalcia23 Re: Strzelec 14.12.06, 09:07 Tyż baranica ze mnie,uparta jak osioł,wkurwiam się szybko i aż kipie ze złości.A wystarczył jeden dzień wcześniej i byłabym rybką.. Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Strzelec 14.12.06, 09:16 A to juz wole Baranka :) Tym bardziej ze ma synka Baranka. Ciezko bywa, oj, ciezko , ale mam wrod rodziny Rybke .... no comment . Ja zas Blizniak. Odpowiedz Link Zgłoś
hpx Re: Znak 09.12.06, 20:20 ja jestem skorpion, ale to bez znaczenia, bo bez wzgledu na znak, wszystkie mamy ze soba wiele wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Znak 09.12.06, 20:48 hpx napisała: > ja jestem skorpion, ale to bez znaczenia, bo bez wzgledu na znak, wszystkie mam > y > ze soba wiele wspolnego No chyba ten jad saczacy sie z kacikow ust,bo ogony to by nam przeszkadzaly w miotaniu sie po chalupie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Znak 14.12.06, 13:24 Przerost ambicji nad możliwościami - typowy Koziorożec. A dotego - o zgrozo - pracowitość typowego niedzielnego dziecka. I jak to pogodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija hehe... 14.12.06, 22:41 Lew(a) też jestem :)))) Zajebista jestem!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: hehe... 14.12.06, 23:49 Ty wredna to ty sobie z ciotka stadko zaloz!a grzywe chociaz masz?No i reka boska na barany polowac.Co innego liczyc co innego zrec;) Odpowiedz Link Zgłoś