Dodaj do ulubionych

WĄTEK RELAKSACYJNY :D

17.01.07, 15:48
Tadam! Zakladam watek relaksacyjny, w ktorym zamierzam (a mam nadzieje, ze
sie przylaczycie) wklejac smieszne rzeczy tj. dowcipy, linki do smiesznych
zdjec, gier itp.
Na poczatek cos smiesznego, czyli reforma bankowa Skrzypka:
drlex.jogger.pl/2007/01/16/pierwsza-reforma-bankowa-skrzypka/
oraz wciagajacego:
gra, polegajaca na odgadywaniu tytulow horrorow:
us.mms.com/us/dark/
krotka gierka intuicyjna (lubie;):
www.funnygames.nl/spel/hindernis_tocht_1.html
i klasyczne bubbels:
www.funnygames.nl/spel/bubbels_3.html
Obserwuj wątek
    • ulcia03 Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 18.01.07, 10:15
      Misio! Fajny ten wątek relaksacyjny - pójdzie na górę :)
      • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 18.01.07, 13:03
        No to teraz pekne z dumy, ze taki wazny watek zalozylam :D
        Zapraszam do wpisywania sie ;)
        • kawa_mielona Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 18.01.07, 14:29
          Misia, swietny pomysł! Te bubbles wciagnęły mnie na maksa...

Zaraz coś tu wkleję od siebie:) Na początek Bravo Girls prezentuje:
          tgfansite.info/bravogirl.htm
          • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 19.01.07, 18:29
            hehe Kawka dobre :D choc z lekka przerazajace ;)
            Dzis wklejam linki do ploteczek o "gwiazdach" ;)
            www.pudelek.pl/
            www.vipnews.pl/
            www.viva.pl/
            i krotkich filmikow roznego rodzaju ;)
            www.smog.pl/
            • kawa_mielona Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 24.01.07, 20:07
              ściągnięte z zaprzyjaźnionego forum:
              www.everyhit.com/dates/index.html
              • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 26.01.07, 13:14
                znam to, bardzo fajne;)
                To ja muzycznie:
                dzentelman.com/teledyski/
                www.1500videos.com/
                www.muzyczna.pl/teledyski
                www.maxior.pl/?p=top&cat=13&desc=yes&order=points
                Czy ktos tu poza mna i Kawka zaglada? :D
                hop hop!;)
                • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 26.01.07, 23:08
                  Hmmm nie wiedzialam, ze na Wirtualnej Polsce istnieje internetowa telewizja :)
                  czyli telewizja dla nudzacych sie w pracy :D
                  www.wptv.wp.pl/index.html
                  • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 29.01.07, 14:04
                    Na tej stronie (troche podobna do tej, co Kawka wklejala) mozna sprawdzic, co
                    sie dzialo w dniu Twoich urodzin: www.kakophone.com/kakorama/EN/index.php
                    • kajkakajka1 Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 29.01.07, 18:07
                      oooooooo Jon Bon Jovi sie też urodził w tym samym dniu, co ja... oczywiscie nie
                      w ten sam rok, oczywiscie jestem duzo młodsza :)
                      • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 30.01.07, 23:10
                        Stronka z lamiglowkami, dowcipami, grami itp ;)
                        www.beka.pl/_ps.php
                        I filmik Prawdziwe Piekno - moze nie widzialyscie, a warto ;)
                        www.miecio.tv/prawdziwe-piekno,1162371780,11.html
                        • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 01.02.07, 18:59
                          A tu piekne modelki, czyli mozliwosci PhotoShopa;) :
                          www.glennferon.com/portfolio1/index.html
                          Hmmm czy tylko ja bywam w tym watku? ;)
                          • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 03.02.07, 16:30
                            Znane, ale fajne, wiec wklejam ;)
                            Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały, że nie ma znczeania w
                            jaikej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i
                            otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoje poszamiena,
                            a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się
                            tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść.
                            ;)
                            • kajkakajka1 Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 03.02.07, 23:29
                              na tym wątku to tylko Misioczat sie pojawia... Misioczacie, Ty to musisz byc
                              dopiero zrelaksowana :)
                              • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 04.02.07, 03:05
                                No ja to po prostu mam Relaks na drugie :D
                                Ja nie wiem, chyba nikt nie zauwazyl tego watku :D No, prawie nikt ;)
                                • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 09.02.07, 12:07
                                  www.youtube.com/watch?v=vjlluR_DsDw:D
                                  • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 12.02.07, 17:25
                                    SPRAWDŹ CZY NIE JESTEŚ UZALEŻNIONY OD INTERNETU ;)

www.badania.psychologia.uni.wroc.pl/
                                    • kawa_mielona Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 13.02.07, 21:01
                                      ...a sprawdziłam, sprawdziłam i wyszło mi że nie jestem ani uzależniona ani
                                      nawet zagrożona uzaleznieniem od internetu...
                                      ciekawe czy jest juz jakis test 'czy jestes uzależniona od wysokich
                                      kobietek?' :)
                                      • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 14.02.07, 15:31
                                        wesele w klimacie lat 80tych :D
                                        www.smog.pl/wideo/7698/wesele_w_klimacie_lat_80-tych/
                                        • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 14.02.07, 15:34
                                          umarlam :D
                                          gadajace koty: www.youtube.com/watch?v=iV6DQuEh4UQ
                                          • rasgeea Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 16.02.07, 11:03
                                            heheh się usmiałam:D normalnie bomba:D
                                            • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 16.02.07, 11:46
                                              Zobaczcie, jak fajny show:
                                              www.youtube.com/watch?v=GCxZN1W1L5Y
                                              • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 16.02.07, 12:59
                                                stronka z kabaretami:
                                                na zachete Wizyta ksiedza (Kabaret Moralnego Niepokoju) :D
                                                kabarety.tworzymyhistorie.pl/079_kabaret_moralnego_niepokoju_wizyta_ksiedza.php
                                                • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 17.02.07, 19:38
                                                  Glownie dla tych, co dzieci nie maja ;)
                                                  A te, ktore maja sa proszone o zweryfikowanie ponizszego tekstu ;)

Przygotowanie do rodzicielstwa ;)

"Kobiety: aby przygotować się do macierzyństwa: włóż szlafrok i przymocuj na
                                                  brzuchu worek z grochem. Trzymaj go tam przez 9 miesięcy. Po tym czasie
                                                  wyjmij z worka 10 procent grochu.

Mężczyźni: aby przygotować się do ojcostwa, pójdź do najbliższej apteki,
                                                  wyłóż cala zawartość portfela na ladę i oddaj aptekarzowi. Następnie pójdź do
                                                  supermarketu i załatw, by cala Twoja pensja była co miesiąc przelewana
                                                  bezpośrednio na konto sklepu.

Aby przekonać się, jak będą wyglądały Twoje noce, powinieneś chodzić po
                                                  pokoju od 5 po południu do 10 wieczorem, nosząc mokry tobołek o wadze około 5
                                                  kilogramów. O 10 wieczorem odłóż tobołek, nastaw budzik na północ i idź spać.
                                                  O północy wstań i chodź po pokoju z tobołkiem na rękach do godziny pierwszej.
                                                  Nastaw budzik na 3 rano. Ponieważ nie możesz zasnąć, wstań o 2 i weź sobie
                                                  coś do picia. Wróć do łóżka o 2.45. Wstań, gdy budzik zadzwoni o 3

Śpiewaj piosenki przy zgaszonym świetle do godziny 4. Ustaw budzik na 5.
                                                  Wstań. Zrób śniadanie. Postępuj tak przez 5 lat. Sprawiaj wrażenie
                                                  zadowolonego z życia.

Wydrąż melon, robiąc mu z boku mały otwór o średnicy piłeczki pingpongowej.
                                                  Zawieś na sznurku u sufitu i rozbujaj. Weź miseczkę wodnistej papki i spróbuj
                                                  za pomocą łyżeczki przełożyć jej połowę do wnętrza bujającego się melona,
                                                  udając przy tym, że jesteś samolotem. Drugą połowę papki wylej sobie na
                                                  kolana. Jesteś już gotów karmić roczne niemowlę. Aby przygotować się na
                                                  karmienie raczkującego dziecka, rozsmaruj dżem na kanapie i wszystkich
                                                  zasłonach. Ukryj paluszek rybny za szafa i zostaw go tam na parę miesięcy.

Ubieranie maluchów nie jest wcale takie łatwe, jak się wydaje. Kup ośmiornicę
                                                  i siatkową torbę. Spróbuj włożyć ośmiornicę do torby tak, by żadne jej ramię
                                                  nie wystawało na zewnątrz. Czas przeznaczony na to zadanie: całe
                                                  przedpołudnie.

Przygotuj się do wyjścia rano z domu. Czekaj pół godziny przed drzwiami do
                                                  ubikacji. Wyjdź z domu. Wróć. Wyjdź ponownie. Wróć. Wyjdź i odejdź
                                                  kilkanaście metrów od domu. Wróć. Wyjdź i oddalaj się bardzo powoli. Po
                                                  drodze zatrzymuj się, by dokładnie przyjrzeć się każdemu niedopałkowi na
                                                  chodniku, każdej gumie do żucia, każdemu papierkowi i każdemu martwemu
                                                  owadowi. Wróć pod dom. Krzycz głośno, że masz już tego wszystkiego dosyć, aż
                                                  sąsiedzi staną w oknach i z zaciekawieniem zaczną się na Ciebie gapić. Teraz
                                                  jesteś już gotów, by zabrać swojego malucha na spacer.

Pójdź do supermarketu, zabierając ze sobą cokolwiek, co przypomina dziecko w
                                                  wieku przedszkolnym. Najlepiej nadaje się do tego dorosły kozioł. Jeśli
                                                  chciałbyś mieć więcej niż jedno dziecko, weź ze sobą kilka kozłów. Zrób
                                                  sprawunki na cały tydzień, nie spuszczając ich z oczu ani na chwilę. Zapłać
                                                  za wszystko, co kozły zjedzą lub zniszczą.

Naucz się na pamięć imion bohaterów dobranocek. Kiedy zorientujesz się, ze
                                                  śpiewasz podczas kąpieli "Ja jestem pan Tik-Tak", jesteś gotów, by zostać
                                                  rodzicem.

Pamiętaj, aby wszystko to, co mówisz, powtarzać przynajmniej pięć razy.

Zanim dorobisz się potomstwa poszukaj ludzi, którzy mają już dzieci. Krytykuj
                                                  ich bezustannie za brak konsekwencji i cierpliwości, za to, że nie uczą
                                                  swoich pociech dyscypliny i ze pozwalają im na wszystko. Doradzaj im bez
                                                  przerwy, co powinni zrobić, by dzieci wcześniej szły spać, jak maja nauczyć
                                                  je dobrych manier i zachowania przy stole. Ciesz się tym okresem. Nigdy
                                                  później nie będziesz już tak doskonałym ekspertem w wychowywaniu
                                                  dzieci. ...prawda, że życiowe?"
                                                  • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 07.03.07, 17:02
                                                    dzisiaj politycznie:
                                                    www.cda.pl/gry-online/3/kaczki.php
                                                  • misioczat Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 13.03.07, 17:00
                                                    Amazing French Beat Boxer :D
                                                    my.break.com/media/view.aspx?ContentID=242404
                                                    i stronka z pieknymi zdjeciami: www.thesimplegallery.com/pictures.php
                                                  • kawa_mielona Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 25.03.07, 21:44
                                                    Misio, usmiałam się do łez czytając tekst o przygotowaniu sie do rodzicielstwa.
                                                    Nastepnie przeczytałam wszystko mężowi i razem na nowo sie z tego
                                                    pośmialiśmy :))))
                                                    Niewątpliwie coś w tym jest :0)
    • andwathien Re: WĄTEK RELAKSACYJNY :D 04.12.07, 23:38
      to i ja się dołączę. Taka fajna gierka "na pomyślenie".
      www.albinoblacksheep.com/games/bloxorz
      Bawcie się dobrze!
      P.S.Instrukcja po anielsku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka