greta27 15.11.01, 22:50 :)zainteresowani beda wiedzieli w czym rzecz:)pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: Rozgwieżdżona Noc,Cohen i chodzenie po parku cd... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:51 ja nie wiem, ale miło mi tu Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead o tak o?:) 15.11.01, 22:55 latam tu i tam i juz sam nie wiem gdzie trzeba!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: o tak o?:) 15.11.01, 22:57 ja tez nie wiem, ale tego Cohena to bym zamienila na Erica Serre Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: o tak o?:) 15.11.01, 22:58 grapefruit_dead napisał(a): > latam tu i tam i juz sam nie wiem gdzie trzeba!:) hej hooooo....nie wiesz gdzie trzeba??? a tu sie Panu Grejfrutkowi podoba??Ciesze sie ze Cie przygnały dobre wicherki...a moze to Panowie w laszczykach gonili i w panice trafiłes własnie tu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: o tak o?:) 15.11.01, 23:03 greta27 napisał(a): > grapefruit_dead napisał(a): > > > latam tu i tam i juz sam nie wiem gdzie trzeba!:) > > hej hooooo....nie wiesz gdzie trzeba??? a tu sie Panu Grejfrutkowi podoba??Cies > ze > sie ze Cie przygnały dobre wicherki...a moze to Panowie w laszczykach gonili i > w > panice trafiłes własnie tu?:) jaka juz tam Pani Ce?.) nikoguśko! nie było teraz i wczoraj! PUSTO! joggging o 2 w nocy to jest to!:> Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: o tak o?:) 15.11.01, 23:07 jogging joggingiem ale ciesze sie a zaleciałes wlasnie tu....ktos wczoraj tu mówił ze noc mami.... Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: o tak o?:) 15.11.01, 23:32 greta27 napisał(a): > jogging joggingiem ale ciesze sie a zaleciałes wlasnie tu....ktos wczoraj tu > mówił ze noc mami.... mami ach mami! :) miłego wieczorku i dobrej nocki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: o tak o?:) 15.11.01, 23:39 Juz spatki??? buuuu.... a moze ciagnie wilka do ....parku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: o tak o?:) 15.11.01, 23:41 greta27 napisał(a): > Juz spatki??? buuuu.... a moze ciagnie wilka do ....parku?:) nie nie! ;) wczorajsze hihi musze odespac... Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: o tak o?:) 15.11.01, 23:44 powiedz w którym parku bedziesz...a przyjde tam w wietrzną i rozgwiezdzoną noc:) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: o tak o?:) 15.11.01, 23:55 greta27 napisał(a): > powiedz w którym parku bedziesz...a przyjde tam w wietrzną i rozgwiezdzoną noc: > ) o wez jakis dłuuugi szal! przyda sie!:) tez ... czapke z pomponami? ( masz taką?) i rękawiczki ... z 10 minut da sie wytrzymac! głowy moze nie urwie!:> zapalam wirtualny kominek... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: o tak o?:) 16.11.01, 00:18 wezme szal dwuosobowy,czapka nie potzrebna,schowam sie pod Twój płaszczyk jesli pozwolisz... a kominek...hmm...mniam mniam....kusisz oj kusisz....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: o tak o?;) 16.11.01, 17:48 greta27 napisał(a): > wezme szal dwuosobowy,czapka nie potzrebna,schowam sie pod Twój płaszczyk jesli > > pozwolisz... > a kominek...hmm...mniam mniam....kusisz oj kusisz....:))) oj tam kusisz! ;) a ten szał dwuosobowy to jaki? wełniany i kłujący?:) trzeba uwazac by takim szalem nie zakryc przypadkiem lustra Słonca ... bo wtedy bedzie ciezko cokolwiek obaczyc! hihi ;) a teraz machne plaszczem jak niejaki don pedro lub inny plaszczak! książe grape=:P ( w dziwnym pólmroku? ) a coz w kominku? ...szał iskierek i wijących sie ognikow... hipnotyczne!:] patrze i patrze... Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 DWUOSOBOWY SZAL(SZAŁ) 16.11.01, 19:34 JA tu pisze o szalu a Grapefrutek pisze SZAŁ(patrz wyzej)i to w dodatku szał dwuosobowy...hoho to dopiero musi byc ekspresja:) Wrzuc dzis drew do wirtualnego kominka,a stanę u Twych dzrzwi z butelka bialego wina(ktos wczoraj mówił ze na forum pija sie tylko w piatki:)Popatrzymy w balet ogników aż z popielnika zamruga iskiereczka.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead szal ;) 16.11.01, 19:45 greta27 napisał(a): > JA tu pisze o szalu a Grapefrutek pisze SZAŁ(patrz wyzej)i to w dodatku szał > dwuosobowy...hoho to dopiero musi byc ekspresja:) ach te polskie literki hihi ;) > Wrzuc dzis drew do wirtualnego kominka,a stanę u Twych dzrzwi z butelka bialego > > wina(ktos wczoraj mówił ze na forum pija sie tylko w piatki:)Popatrzymy w balet > > ogników aż z popielnika zamruga iskiereczka.... > Pozdrawiam juz pedze po drwa! do parku? hmm do ... sklepu! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: szal ;) 16.11.01, 23:01 taki jestes:( narobisz nadzieji na szał a potem ze niby literówka:))) jak drwa....kupiłes? moje wino juz sie chłodzi...... Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead taki szal ;) 16.11.01, 23:21 greta27 napisał(a): > taki jestes:( narobisz nadzieji na szał a potem ze niby literówka:))) > jak drwa....kupiłes? moje wino juz sie chłodzi...... nareszciee! a juz! myślałem ze zamarzne!;] po drodze zapatrzylem sie w te gwiazdy ( naprawde! nie ma literowki .) i ... wystraszylem sie ze którąś sobie zamarzysz! to wtedy bedzie po mnie! tyle lat świetlnych trzeba bedzie biedz po nie! ale przyznam że khm khm pieknie mamią swoją pulsacją ... gwiazdozbior Oriona? ;) PS. drwa kupilem! bonzai moze byc?:P ale chyba szkoda palic! to ja kubeczek juz swoj niose!hihi ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: taki szal ;) 16.11.01, 23:43 Twoja obecnosc wprawia mnie w dobry nastrój:)kubeczek ogrzej najpierw w dloni,wino bedzie mialo sliczny zapach(chyba mi sie pomyliło z koniakiem hihi) O dwiazdki sie nie martw...mam dosc przyziemne zachcianki,no chyba ze chcesz koniecznie mi ja przyniesc?:)poproszę tą najjasniejszą....z dedykacją... Przed kominek wezme chyba pled bo troche chłodno.. Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: taki szal ;) 17.11.01, 00:03 greta27 napisał(a): > Twoja obecnosc wprawia mnie w dobry nastrój:)kubeczek ogrzej najpierw w > dloni,wino bedzie mialo sliczny zapach(chyba mi sie pomyliło z koniakiem hihi) > O dwiazdki sie nie martw...mam dosc przyziemne zachcianki,no chyba ze chcesz > koniecznie mi ja przyniesc?:)poproszę tą najjasniejszą....z dedykacją... > Przed kominek wezme chyba pled bo troche chłodno.. o cos zaświergotało??:) ... jeszcze jedno łyczko-siorbinecie (delikatne!;) umkmmaa ale i tak dowolny degustator rzucilby na mnie klatwe ;)) przyziemne? a z tymi gwiazdkami to ciekawa sprawa!:) ... jest tak smutna ksiazka "powrot z gwiazd" lema w niej, jakis facet przylatuje po skonczonym zadaniu ;) na ziemie i... zastaje całkiem inny swiat, inny niz oczekiwał! oczekiwanie i dziesiatki lat drogi ;) a mi jakos cieplej sie zrobilo! o! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: taki szal ;) 17.11.01, 00:28 świergotanie powiadasz...moze to te winko:) ja juz swoj kubeczek oprózniłam z tesknoty za gwiazdami i z rozpaczy nad wywalajacym mnie netem... Lema nie czytałam,nie wiem czemu,chyba był dla mnie zbyt abstrakcyjny.. A gwiazdy sa piekne ale odległe niedostepne i zimne.Lepsze sa obłoki,zawsze r ruchu ,rózne formy ,kształty,dynamizm....niebo fascynuje Ale uderzyłam w smutaskowe tony:) to chyba to wino.... Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 buuuuuu........ 17.11.01, 00:43 zimno tu samej,ogien na kominku wygasl...chlip chlip.pora spac..... Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead uuUuuu:) 17.11.01, 00:51 greta27 napisał(a): > zimno tu samej,ogien na kominku wygasl...chlip chlip.pora spac..... dobrej nocki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: uuUuuu:) 17.11.01, 00:57 tak robia netowe duchy..uuuuuuuuuuuuuuuuuu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: uuUuuu:) 17.11.01, 01:00 greta27 napisał(a): > tak robia netowe duchy..uuuuuuuuuuuuuuuuuu:))) dokładnie! :)) ja ledwo juz wchodze na te forum mysli ulotnej! hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: uuUuuu:) 17.11.01, 01:05 greta27 napisał(a): > czym jest spowodowana Twoja niemoc...?:) to duch indianina TPSA! grrrr:E Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: taki szal ;) 17.11.01, 00:49 greta27 napisał(a): > świergotanie powiadasz...moze to te winko:) ja juz swoj kubeczek oprózniłam z > tesknoty za gwiazdami i z rozpaczy nad wywalajacym mnie netem... o jakie swiergotanie? ;) a necik juz tak czasami ma, tylko bez rozpaczy! :)) > Lema nie czytałam,nie wiem czemu,chyba był dla mnie zbyt abstrakcyjny.. > A gwiazdy sa piekne ale odległe niedostepne i zimne.Lepsze sa obłoki,zawsze r > ruchu ,rózne formy ,kształty,dynamizm....niebo fascynuje > Ale uderzyłam w smutaskowe tony:) to chyba to wino.... czemu zimne?:) takie np kwazary oddalają sie od nas z predkoscia bliską predkosci swiatła! to jest dopiero! niewyobrazalny ruch :)) albo wybuchy gwiazd supernowych! to sa niewyobrazalne rzeczy ;) piekne zdjecia sa na serwerach NASA :)) a Lemik ma kilka typow pisania te tzw. abstrakcyjne! i bardziej tradycyjne... tak niebo tez fascynuje :))... skojarzylo mi sie momentalnie z np. niepokojącym wygladem chmur przed burzą, wtedy sie czuje fizykę natury! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: taki szal ;) 17.11.01, 01:00 duzo wiesz o gwiazdach ,to mnie fascynuje ze ho ho... lece otulic sie w obłoczki,,,dobranoooooc Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: taki szal ;) 17.11.01, 01:01 greta27 napisał(a): > duzo wiesz o gwiazdach ,to mnie fascynuje ze ho ho... > lece otulic sie w obłoczki,,,dobranoooooc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: Rozgwieżdżona Noc,Cohen i chodzenie po parku cd... 15.11.01, 22:56 pewnie ze miło,troche wierznie ale milutko bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M, Re: .Greta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:21 Cohen, szampan, świece - o czymś zapomniałem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: .Greta IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:29 no i fajny facet, np. do Cohena podobny Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: .Greta 15.11.01, 23:37 Gość portalu: M, napisał(a): > Cohen, szampan, świece - o czymś zapomniałem ? a sniadanko??!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: .Greta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:39 w łóżku czy wannie ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: .Greta 15.11.01, 23:41 Gość portalu: Men napisał(a): > w łóżku czy wannie ?:))) szampan w wannie(dla mnie prosze białe wytrawne wino) a sniadanko włozku ale dopiero o 11...no i slodki buziak na dobry dzionek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: .Greta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:47 O.K. - zamówienie b. mile przyjęte. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Rozgwieżdżona Noc,Cohen i chodzenie po parku cd... 15.11.01, 23:24 Jejku, dlaczego szampan, nie lubie!!!!! A może by tak po setce pod kaszankę? Cohen może zostać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: czort IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:31 czort napisał(a): > Jejku, dlaczego szampan, nie lubie!!!!! A może by tak po setce pod kaszankę? > Cohen może zostać! Nie ma dzisiaj pijanstwa - tradycja forum jest pijanstwo w piątek, zapomniałas ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Rozgwieżdżona Noc,Cohen i chodzenie po parku cd... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:33 tym bardziej, ze men prawdziwego szampana z Szampanii nie przyniesie, tylko jakies cin-cin czy inne musujące paskudztwo Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Rozgwieżdżona Noc,Cohen i chodzenie po parku cd... 15.11.01, 23:36 Protestuję, zrobiłam dzisiaj coś dobrego i setka mi się należy, ale dopóki mi ją przyniesiesz, to piątek już będzie. Lubię piątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: czort IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:41 Nie ma pijanstwa do jutra wieczora .., a stek, jak smaczny do pieskowi albo męzusiowi :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:40 Gość portalu: niunia napisał(a): > tym bardziej, ze men prawdziwego szampana z Szampanii nie przyniesie, tylko > jakies cin-cin czy inne musujące paskudztwo Prawdziwy Men SM - to i prawdzimy szampan, nieprawdaż Kotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:41 i prawdziwe bajery, skąd ja to znam do cholery Odpowiedz Link Zgłoś
czort Men, nie świruj myszko 15.11.01, 23:47 A dlaczego w piątek wieczorem? Ja chcę już dzisiaj natentychmiast. Bys zrozumial - twoje zdrowie! czort Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Kto rozpali dzis w kominku....? 17.11.01, 23:44 brr...zimno,ogien w kominku wygasł,Iskiereczki nie mrugają a niebo spowite chmurami.Nie widac gwiazki na niebie.....ani duszki nie robią uuuuuuuu....chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Kto rozpali dzis w kominku....? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 23:47 Swiece sie wypaliły, woda w wannie wystygła, butalka szampana pekła w lodówce - ile można czekać ..:(((((( a buziak sie pałeta po pustym łózeczku Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: Kto rozpali dzis w kominku....? 17.11.01, 23:55 Gość portalu: Men napisał(a): > Swiece sie wypaliły, woda w wannie wystygła, butalka szampana pekła w lodówce - > > ile można czekać ..:(((((( > > a buziak sie pałeta po pustym łózeczku Mam nadzieję ze jakis ogarek ostał sie? szampan jest zbyteczny,tylko szumi w głowie.A buziaki moze gdzies bładzą po lozku...trzeba tylko je poszukac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Kto rozpali dzis w kominku....? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.01, 23:59 No nie wiem, łóżeczko wielkie, kołderka jeszcze wieksza - musielibysmy oboje poszukac pod kołderką ..:)) Oczywiście słuchając muzyki - oczywiście Cohena Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: Kto rozpali dzis w kominku....? 18.11.01, 00:08 Cohen...ach...juz sie rozmarzyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Kto rozpali dzis w kominku....? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:10 greta27 napisał(a): > Cohen...ach...juz sie rozmarzyłam:) Cholera, jeszcze nie, sam mam szukac tych buziaków - bo wyłącze muzyke ! Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: Kto rozpali dzis w kominku....? 18.11.01, 00:14 nie bedzie Cohena nie bedzie buziaków.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Kto rozpali dzis w kominku....? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:16 greta27 napisał(a): > nie bedzie Cohena nie bedzie buziaków.... Ktoś inn(a) znajdzie ? Bedzie mi smutno :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Kto rozpali dzis w kominku....? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:25 No dobra, niech bedzie ten Cohen, czego to dla was sie nie robi, włączyłem znowu Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: Kto rozpali dzis w kominku....? 18.11.01, 00:37 dla was? czyli dla kobiet rozumiem?:) ach Ci mezczyzni ...ach co za noc mamiaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Kto rozpali dzis w kominku....? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:38 ble, ble, ble - ujawnij sie zjawo ze swoim prawdziwym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: Kto rozpali dzis w kominku....? 18.11.01, 01:02 Gość portalu: Men napisał(a): > ble, ble, ble - ujawnij sie zjawo ze swoim prawdziwym nickiem nie bardzo rozmumiem to ble ble ble i co mam odkrywac...jestem greta 27 w dodatku.Czyzbys cierpiał na jakas manie przesladowczą? a moze jakies cichew wielbicielki Cie spcigaja po forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do grety IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 00:41 ostrzegam Cię przed tym zboczeńcem menem, na jego wątku prowadze dochodzenie w jego sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:47 Gość portalu: niunia napisał(a): > ostrzegam Cię przed tym zboczeńcem menem, na jego wątku prowadze dochodzenie w > jego sprawie A do kibla to mnie samego puścisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 00:49 muszę prowadzić daleko posuniętą prewencję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:54 Gość portalu: niunia napisał(a): > muszę prowadzić daleko posuniętą prewencję No to Bóg zapłać Ci za to, inaczej musiałbym sie ogladac do tyłu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 00:56 ty, z tyłu też mało atrakcyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 00:58 Gość portalu: niunia napisał(a): > ty, z tyłu też mało atrakcyjny Kolejne Bóg zapłac - bo już sie bałem o swój tyłek, wole go zachowac dla Pań Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: do grety 18.11.01, 00:58 Gość portalu: niunia napisał(a): > ostrzegam Cię przed tym zboczeńcem menem, na jego wątku prowadze dochodzenie w > jego sprawie jedno pytanie niuniu...jak bardzo jest zboczony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do grety IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:03 ostatnio próbował założyć wątek erotyczny w Ciuchci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:05 Gość portalu: niunia napisał(a): > ostatnio próbował założyć wątek erotyczny w Ciuchci niunia, nie zmęczysz się ? To juz nie rozdwojenie jaxni, to paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: do grety 18.11.01, 01:08 w ciuchci? to nie jest tak zle...myslałam ze w domowym przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: do grety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:11 greta27 napisał(a): > w ciuchci? to nie jest tak zle...myslałam ze w domowym przedszkolu NIUNIA, niuniek, GRETA ETC. - to nie dla mnie - ŻEGNALSKI JESTEM Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: do Mena 18.11.01, 01:18 nie mam pojecia kim jest niunia,nie znam takiej osoby a na forum jestem od niedawna.Ale cóz...mozesz wierzyc lub nie -to Twój wybor.Jakos przezyje...ale dziekuje za wymiane zdan-pozdrawiam Goska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: greta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:20 greta27 napisał(a): > nie mam pojecia kim jest niunia,nie znam takiej osoby a na forum jestem od > niedawna.Ale cóz...mozesz wierzyc lub nie -to Twój wybor.Jakos przezyje...ale > dziekuje za wymiane zdan-pozdrawiam Goska o.k. - przepraszam, ale to wszystko przez te latawicę Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: greta 18.11.01, 01:25 latawicę? a cóz to za okreslenie? mysle ze to jedna z Twoich wielbicielek....cos musiales przeskrobac ze ostarzega inne forumowiczki przed Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN Re: greta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:27 greta27 napisał(a): > latawicę? a cóz to za okreslenie? > mysle ze to jedna z Twoich wielbicielek....cos musiales przeskrobac ze > ostarzega inne forumowiczki przed Tobą Z ZAZDROŚCI - PIES OGRODNIKA Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: greta 18.11.01, 01:41 nie wierze...pewnie cos Jej obiecałes i nie dotrzymałes słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: greta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:43 greta27 napisał(a): > nie wierze...pewnie cos Jej obiecałes i nie dotrzymałes słowa... no, manto w opolu, ale jeszcze jak myslałem niuniu, tzn. Greto, że to kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: greta 18.11.01, 01:49 haha toniunia nie jest kobieta??? pytam powaznie,wlasnie czytałam cos o poszukiwaniach osób poszkodowanych przez Ciebie....niunia jest kobieta,tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: greta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:53 greta27 napisał(a): > haha toniunia nie jest kobieta??? pytam powaznie,wlasnie czytałam cos o > poszukiwaniach osób poszkodowanych przez Ciebie....niunia jest kobieta,tak mysl > e jak na razie żadna sie nie zgłosiła - oprócz niuni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:57 lec szybko do romantici, niegrzeczna przez ciebie chyba sobie zycie odbierze do grety: tam sie kamufluje jako WC vel CW Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: greta 18.11.01, 01:57 to moze postepowanie dochodzeniowe bedzie umozone? ze wzgledu na niską szkodliwosc czynu?zycze Ci tego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: greta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:00 greta27 napisał(a): > to moze postepowanie dochodzeniowe bedzie umozone? ze wzgledu na niską > szkodliwosc czynu?zycze Ci tego:))) Jaka szkodliwośc, ja wysłanik Amora Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: greta 18.11.01, 02:11 zrób wyjatek Amorze i nie ugodz mnie swoja strzalą....nie chce byc Twoją wielbicielką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: greta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:14 greta27 napisał(a): > zrób wyjatek Amorze i nie ugodz mnie swoja strzalą....nie chce byc Twoją > wielbicielką:) Nie wierz co tracisz, ale jak chcesz ... zastanów sie jeszcze pare minutek Nie wierz co tracisz - spytaj sie innych dziewczyn (tylko nie niuni, kimkolwiek ona jest):))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: greta 18.11.01, 02:19 zdam sie jednak na własny rozsadek,a ten az krzyczy NIE!!!!!:))) pozdrawiam Cie kimkoliwuek jestes i biegne do Morfeusza...dobranoc..papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: greta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 02:23 greta27 napisał(a): > zdam sie jednak na własny rozsadek,a ten az krzyczy NIE!!!!!:))) > pozdrawiam Cie kimkoliwuek jestes i biegne do Morfeusza...dobranoc..papa papa - strzałeczke zostawiam - oj widac Twoja p.pe, uważaj strzelam, trafiona Odpowiedz Link Zgłoś