very_famous 19.01.05, 21:55 Po południu przysypało u mnie śniegiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: Ale biało :) 19.01.05, 21:56 Jak to na dalekiej północy :P. Na słonecznym południu dalej bez śniegu :P. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Ale biało :) 19.01.05, 22:09 Nie ciesz się tak bo i tak sie na śnieg załapiesz. Jak nie na poludniu to na północy :P Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ale biało :) 19.01.05, 22:15 Faktycznie coś popaduje .. przyleciała do nas jednak to mroźna północ :/. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Ale biało :) 19.01.05, 23:02 jedno co mogę powiedzieć to !!!! N A R E S Z C I E !!!! cholercia tylko jeszcze musze wymienic termostat w samochodzie ehhhh bo już tak mam zimno że ręce do kierownicy przymarzają :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Ale biało :) 19.01.05, 23:36 Ja lubię ciepło ale momentami miałam dość ciemnosci dlatego póki co ciesze się ze śniegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ale biało :) 25.01.05, 22:02 No właśnie nieźle biało, i ciągle jeszcze sypie śnieżek a do tego nieźle wieje i jest całkiem zimno. Cieżka dola dla tych co muszą iść pod wiatr ... miałem tak kawałek do domu i nie powiem żeby było przyjemnie ... szczególnie wnerwia ten śnieg sypiący w oczy i powodujący że trzeba się poruszać nie widząc gdzie się idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Ale biało :) 25.01.05, 22:38 Zohu, noś w kieszeni zimową porą gogle, tak jak w lecie okulary przeciwsłoneczne, przezorny zawsze ubezpieczony... a u mnie śniegu niet:( i nawet dzisiaj słońce wyjrzało i wiaterek nie dął... jutro się wybieram na spacerek deptakiem sopockim, proszę nie sypać śniegiem i nie wiać;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Ale biało :) 26.01.05, 08:58 a mnie tam śnieg do szczęscia nie jest potrzebny. Tymbardziej mróz. Brrrr...niech przyjdzie wiosna radosna :) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Ale biało :) 26.01.05, 09:37 ja tez z niecierpliowscia wyczekuje wiosny i ciepelka. sniegu, sniegu, zgin!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Ale biało :) 26.01.05, 13:55 A u mnie co prawda też biało ale od rana świeci słońce :) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ale biało :) 26.01.05, 20:10 Ja będę mniej kulturalna i napiszę poprostu, że jest paskudnie i piździ nieprzyzwoicie:( JA chcę wiosny i lata !!!! Normalnie chyba pójdę marzanne utopić może zimę szlag trafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Ale biało :) 27.01.05, 07:18 Mamy zimę, wg kalendarza. Tak właśnie wyglądają śnieg i zaspy. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Ale biało :) 27.01.05, 08:10 :))) ale ja i tak wole wiosne. jestem cieplolubna! Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Ale biało :) 27.01.05, 18:34 nie ma śniegu, nie ma zasp... przyślijcie mi trochę, ale bez wiatru proszę;) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ale biało :) 27.01.05, 20:44 A powiem Ci, że jest co przysyłać, bo całkiem sporo śniegu napadało. Może nie jest to jakaś astronomiczna wielkość, ale trzeba przyznać, że jak na zimę tego roku to i tak całkiem nieźle. Drogowcy tradycyjnie zaspali, wle tak po prawdzie to już chyba nikgo to nie dziwi. To już taka stara świecka drogowa tradycja, że najlepszym sposobem na odśnieżenie dróg jest ocieplenie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ale biało :) 07.02.05, 21:18 Ale zimno ... tylko jetbang cieszy się i zaciera ręce z radości :D. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Ale biało :) 07.02.05, 22:35 no jasne!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D hej ho hej ho do pracy by się szło - ale rano póki co to nie długo idę ale spać ... w tą piękną mroźną noc Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ale biało :) 14.02.05, 10:10 No to nieźle teraz pada sobie śnieg za oknem i to takie WIELKIE płatki :D. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Ale biało :) 14.02.05, 12:05 Czy wy zawsze musicie mieć lepiej??... u mnie smutno roztapiające się resztki śniegu i pochmurno:(( Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ale biało :) 14.02.05, 12:19 Oj wcale już nie mamy lepiej, chociaż hmmmm w zasadzie świeci słoneczko, więc w sumie tez nie jest źle. Zeby jeszcze tylko nie było tak mokro na dworze !! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Ale biało :) 15.02.05, 08:06 A teraz jest jeszcze bardziej biało bo jest mgła:)) Strach wyjść na dwór,żeby się nie zgubić:P Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Ale biało :) 25.02.05, 01:34 O dziwo u nas tez bialo.Powiem wiecej ,snieg lezy juz kilka dni ,a ja na letnich oponkach slizgalam sie przez tydzien do pracy.Oj ciezko bylo! Ja juz czekam na wiosne ,ale jej cos nie widac! :o( Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Ale biało :) 03.03.05, 12:38 Na prowincji(niemieckiej) tez !!I to jak!!! Nic tylko ide lepic tego nieszczesnego balwana z moja corka bo mi zyc nie da!! Kurcze kiedy przyjdzie ta wiosna??:o( Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ale biało :) 03.03.05, 14:12 Trzeba chyba utopić marzannę, czy któraś z Pań zgłasza chęć poświęcenia się dla dobra ogółu (no może poza Jetbangiem, który może czuć się pokrzywdzony takim ociepleniem) ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ale biało :) 07.03.05, 11:54 Nie będzie nowością ani odkryciem jak napiszę, że jest strasznie biało, bo w zasazie od 3 dni śnieg pada non stop. Teraz z nieba leca straaaasznie grube płatki śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Ale biało :) 07.03.05, 14:10 W życiu nie widziałam tyle śniegu co dziś :/ Odpowiedz Link Zgłoś