wredna_zmija 20.12.06, 13:54 I na ch...ja mi to było????????????????? Ja pierdole co za syf.................................... już nawet przeklinanie mi nie upuszcza złości, wścieku i wrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... bezradności!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna_zmija Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 13:55 Czy ja do kurwy nędzy mam pecha czy mi się tylko tak wydawa????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 14:16 A co sie droga Żmijko stalo??? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 14:26 a kurwa jebane podpierdalactwo pospolite... a Prezes to ciota kurwa kurwa... nie mam pracy od 1go stycznia...długo by mówić... co za jebany kanał Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 14:47 Wredna kto Cie tak ukasil jadowicie,a pluj tam jadem na okolo,na swieta jak znalazl.Lepsza chyba nowa praca niz ten"jebany kanal" z Panem Pezesem Kurwa. A pecha to maj oni bo stracili oddanego pracownika(po delegacjach sie szlajl i nawet na forum nie wchodzil)dlugo by takiego szukac.Trzymaj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 14:54 to była kurwa moja nowa praca Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 20:39 Ale do dupy jak sie okazuje!Harowalas jak wol,a tu sie okazuje,ze trzeba kawke pic i na forum siedziec(Jezu, sama nie wierze w to co pisze). Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 20:57 To znaczy, ze czas na kolejna. Lepsza. Z prezesem... hmmm... No co ja bede pisac. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 21:00 Dokładnie to samo mówiłam naszej ambitnej żmijce. I podtrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bella.donna1 Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.06, 09:25 Zmijko droga szkoda jadu na takich ludzi... Znjadziesz nową robótkę, lepszą, tam napewno Cię docenią!!!!Wierzę w Ciebie dasz radę Olej to co zostawiłaś za sobą Od Nowego Roku-Nowe Zycie ;) P.S. Moja koleżanka niedawno straciła 'nową' pracę... dasz radę Żmijko Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.06, 11:10 Jesteście kochane... Heh, fakt... zasuwałam jak wół... rekrutacje (26 magazynierów - z czego już część obsadziłam, 10 przedstawicieli handlowych - już miały być rozmowy o obsadzenia wakatów, człowiek do analizy rynku, człowiek do handlu hurtowego, informatyk, sprzedawca - razy 3 do małych hurtowni, kierwonik oddziału - razy dwa, kierownik magazynu - razy 3, kupiec - razy 2, fakturzystki - razy 4, kasjerka - razy 2) i to wszystko natychmiast na wczoraj. Plus kadry i płace - bez progamu a wszystko na papierze... wiecie ile czasu zajmuje wyliczenie z każdego świadectwa pracy wymiaru urlopu??? heh... albo wyliczenie chorobowego i ekwiwalentu urlopowego, Rp-7, Z-3... I to też miałam robić na akord... poza tym delegacje (czyli odpada robota na akord w papierach w tym czasie z prostej przyczyny - bo mnie nie ma w centrali). w dziale ojciec i kurwa syn -pracują ze sobą od 5 lat razem, żyją razem, prowadzą dodatkowo biuro rachunkowe razem... wałki robią razem... a przede mną postawiono zadanie - usprawnić pracę działu personalnego... to się starałam... ale jak po 3 tygodniach pracy dokonać cudu skoro opór, skoro antypatia, skoro dezinformowanie?? no i te papiery - dla mnie archaizmy - pierwszy raz na oczy pewne rzeczy widziałam... Ten kurwa ojciec zrobił ze mnie analfabetkę w dziedzinie, w której się specjalizuję... Prezia w szachu trzyma (bo mają jakiś lewy układ). Ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!! Zrobiłam bardzo wiele jak na ten czas od 27.11 do tego poniedziałku a ten skurwiel śmie twierdzić i wmawiać preziowi, że nie jestem kurwa wydajna. a żeby go kurwa pokręciło... zrobił to, co sobie postanowił, jak tylko padł pomysł na nową osobe w dz.pers - wyeliminował... nieważne to, co zrobiłam.... przynajmniej zachowałam się z klasą - bo zabrałam czas preziowi (40min) - jak na jego podejście to kurwesko dużo, bo on nie toleruje takich nasiadówek... nawet nie zipnął, kiedy weszłam i przedstawiłam mu to, czego dokonałam a co w toku a co w zaistniałych okolicznościach odwołuję i firma już się nie dowie, co mogłaby zyskać... ten facet reaguje na mnie lękiem.... szkoda gadać... wiocha! i układy KURWA Odpowiedz Link Zgłoś
bella.donna1 Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.06, 11:23 marne to pocieszenie... ale w tych okolicznościach może to i lepiej że tak się stało w końcu układy i matactwa zaczęłyby dawać znać o sobie dusiłabyś się w ciasnej atmosferze firmy o zaściankowych poglądach... A druga sprawa: okres próbny? miałaś takowy? bo z tego co piszesz to nawet miesiąca nie przepracowałaś nawet wdorżyć się nie zdążyłaś a 'ojciec' stwierdził że nie wydajna jesteś???? co to KuR&^%$&^4 jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.06, 11:33 to nie ojciec miał kurwa stwierdzać czy jestem wydajna czy nie - w koncu jestem jeszcze do 31.12. koeriwnikiem działu personalnego.... okres próbny - 2 tygodnie (tylko dlatego, by się chlopcy ze mną opatrzyli a później stanowisko kierownika).... no i się zaczęłą jazda! a kurwa ten cały ojciec prezesowi w dupsko z jeżykiem rozkolczonym na czubie głowy! pytasz co to jest? ano widziasz... firma A... wdrożyć... właśnie - jak na takie warunki weszłam płynnie i zaczęło być widać nawet efekty mojej pracy - sorry ale to chyba bardzo wiele... na pewno... tylko kurwa nie z debilami Odpowiedz Link Zgłoś
bella.donna1 Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.06, 16:13 wspólczuję Żmijko sytulam mocno trzymaj się... Odpowiedz Link Zgłoś