Dodaj do ulubionych

Kurwa!!!!!!!!!!!!!!!

20.12.06, 13:54
I na ch...ja mi to było?????????????????

Ja pierdole co za syf....................................

już nawet przeklinanie mi nie upuszcza złości, wścieku i
wrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... bezradności!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • wredna_zmija Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 13:55
      Czy ja do kurwy nędzy mam pecha czy mi się tylko tak wydawa?????????????????
      • ciociapolcia Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 14:16
        A co sie droga Żmijko stalo???
        • wredna_zmija Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 14:26
          a kurwa jebane podpierdalactwo pospolite... a Prezes to ciota kurwa kurwa... nie
          mam pracy od 1go stycznia...długo by mówić... co za jebany kanał
          • rzaba10 Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 14:47
            Wredna kto Cie tak ukasil jadowicie,a pluj tam jadem na okolo,na swieta jak
            znalazl.Lepsza chyba nowa praca niz ten"jebany kanal" z Panem Pezesem Kurwa.
            A pecha to maj oni bo stracili oddanego pracownika(po delegacjach sie szlajl i
            nawet na forum nie wchodzil)dlugo by takiego szukac.Trzymaj sie :)
            • wredna_zmija Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 14:54
              to była kurwa moja nowa praca
              • rzaba10 Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 20:39
                Ale do dupy jak sie okazuje!Harowalas jak wol,a tu sie okazuje,ze trzeba kawke
                pic i na forum siedziec(Jezu, sama nie wierze w to co pisze).
                • ciociapolcia Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 20:57
                  To znaczy, ze czas na kolejna. Lepsza. Z prezesem... hmmm... No co ja bede
                  pisac. ;P
                  • zlota-puma Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 21:00
                    Dokładnie to samo mówiłam naszej ambitnej żmijce. I podtrzymuję.
                    • bella.donna1 Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.06, 09:25

Zmijko droga szkoda jadu na takich ludzi...
                      Znjadziesz nową robótkę, lepszą, tam napewno Cię docenią!!!!Wierzę w Ciebie
                      dasz radę
                      Olej to co zostawiłaś za sobą
                      Od Nowego Roku-Nowe Zycie ;)
                      P.S. Moja koleżanka niedawno straciła 'nową' pracę...
                      dasz radę Żmijko
                      • wredna_zmija Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.06, 11:10
                        Jesteście kochane...

Heh, fakt... zasuwałam jak wół... rekrutacje (26 magazynierów - z czego już
                        część obsadziłam, 10 przedstawicieli handlowych - już miały być rozmowy o
                        obsadzenia wakatów, człowiek do analizy rynku, człowiek do handlu hurtowego,
                        informatyk, sprzedawca - razy 3 do małych hurtowni, kierwonik oddziału - razy
                        dwa, kierownik magazynu - razy 3, kupiec - razy 2, fakturzystki - razy 4,
                        kasjerka - razy 2) i to wszystko natychmiast na wczoraj.

Plus kadry i płace - bez progamu a wszystko na papierze... wiecie ile czasu
                        zajmuje wyliczenie z każdego świadectwa pracy wymiaru urlopu??? heh... albo
                        wyliczenie chorobowego i ekwiwalentu urlopowego, Rp-7, Z-3...

I to też miałam robić na akord...

poza tym delegacje (czyli odpada robota na akord w papierach w tym czasie z
                        prostej przyczyny - bo mnie nie ma w centrali).

w dziale ojciec i kurwa syn -pracują ze sobą od 5 lat razem, żyją razem,
                        prowadzą dodatkowo biuro rachunkowe razem... wałki robią razem...

a przede mną postawiono zadanie - usprawnić pracę działu personalnego... to się
                        starałam... ale jak po 3 tygodniach pracy dokonać cudu skoro opór, skoro
                        antypatia, skoro dezinformowanie?? no i te papiery - dla mnie archaizmy -
                        pierwszy raz na oczy pewne rzeczy widziałam...

Ten kurwa ojciec zrobił ze mnie analfabetkę w dziedzinie, w której się
                        specjalizuję... Prezia w szachu trzyma (bo mają jakiś lewy układ).

Ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!

Zrobiłam bardzo wiele jak na ten czas od 27.11 do tego poniedziałku a ten
                        skurwiel śmie twierdzić i wmawiać preziowi, że nie jestem kurwa wydajna.

a żeby go kurwa pokręciło...

zrobił to, co sobie postanowił, jak tylko padł pomysł na nową osobe w dz.pers -
                        wyeliminował... nieważne to, co zrobiłam....

przynajmniej zachowałam się z klasą - bo zabrałam czas preziowi (40min) - jak na
                        jego podejście to kurwesko dużo, bo on nie toleruje takich nasiadówek... nawet
                        nie zipnął, kiedy weszłam i przedstawiłam mu to, czego dokonałam a co w toku a
                        co w zaistniałych okolicznościach odwołuję i firma już się nie dowie, co mogłaby
                        zyskać...

ten facet reaguje na mnie lękiem.... szkoda gadać... wiocha! i układy KURWA
                        • bella.donna1 Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.06, 11:23

marne to pocieszenie...
                          ale w tych okolicznościach może to i lepiej że tak się stało w końcu układy i
                          matactwa zaczęłyby dawać znać o sobie dusiłabyś się w ciasnej atmosferze firmy
                          o zaściankowych poglądach...
                          A druga sprawa:
                          okres próbny?
                          miałaś takowy?
                          bo z tego co piszesz to nawet miesiąca nie przepracowałaś
                          nawet wdorżyć się nie zdążyłaś
                          a 'ojciec' stwierdził że nie wydajna jesteś????
                          co to KuR&^%$&^4 jest???
                          • wredna_zmija Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.06, 11:33
                            to nie ojciec miał kurwa stwierdzać czy jestem wydajna czy nie - w koncu jestem
                            jeszcze do 31.12. koeriwnikiem działu personalnego....

okres próbny - 2 tygodnie (tylko dlatego, by się chlopcy ze mną opatrzyli a
                            później stanowisko kierownika).... no i się zaczęłą jazda!

a kurwa ten cały ojciec prezesowi w dupsko z jeżykiem rozkolczonym na czubie głowy!

pytasz co to jest? ano widziasz... firma A...

wdrożyć... właśnie - jak na takie warunki weszłam płynnie i zaczęło być widać
                            nawet efekty mojej pracy - sorry ale to chyba bardzo wiele... na pewno... tylko
                            kurwa nie z debilami
                            • bella.donna1 Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.06, 16:13

wspólczuję Żmijko

sytulam mocno
                              trzymaj się...
                            • n_nadia Re: Kurwa!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.06, 18:25
                              o żesz kurwa, jak tu miło!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka