Gość: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 18:13 mam ja calowac czy cos tam...Z polecenia Prezesa oczywiscie a nie dobrowolnie!;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: GDZIE JEST CZARNA WDOWA BO........ 19.11.01, 18:16 Ty tu smato, obce chces obcalowywac? I prezesa tyz? Loj niewierna, kogozem wziela za zone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST CZARNA WDOWA BO........ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 18:18 Nie kcem,nie kcem ino prezes kazali! prezesa to bym calowala ale nie kciol!Gupi chyba?? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: GDZIE JEST CZARNA WDOWA BO........ 19.11.01, 18:25 zono, naszych bija, prowokatory jedne, to my tak zostawimy, obraze sie chiba? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wdowka Re: GDZIE JEST CZARNA WDOWA BO........ 19.11.01, 18:20 a masz ochotę na szybki konumcyjny numerek, bo pocałować to się możesz sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: GDZIE JEST CZARNA WDOWA BO........ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 18:26 Oj durna babo!;) mam Cie pozdrowic od mario2! Wyrwal laptopa jakiemus Yeti i polecenie mi wydal!serio! Odpowiedz Link Zgłoś