mario2 15.04.03, 13:58 ale Ty wyrafinowana pindziulina jestes! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onlyania Re: Only! IP: *.kabel.telenet.be 15.04.03, 14:00 taaaaaaaaak?????? pewnie te klony wszystkie to moje....oj, licz, wuku, licz, tylko sie nie przelicz........ Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Only! 15.04.03, 14:26 Agnieszka! Zaczyna mi sie tom wszystko nie podobac! Czyzby Men 100 onlyan podrabial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Only! IP: *.kabel.telenet.be 15.04.03, 14:29 ja mam nadzieje ze ty to tak w zartach piszesz, bym nie musiala cie z bledu musiec wyprowadzac....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Only! IP: *.kabel.telenet.be 15.04.03, 14:39 tylko czasem nie nabadz nadziei poznania mojej matki........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Only! IP: *.kabel.telenet.be 15.04.03, 14:48 wlasnie usmierciles moja matke....jesli bys nie wiedzial..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Only! IP: *.kabel.telenet.be 15.04.03, 15:13 etam, nie szkodzi... prawde mowiac dzis w nocy snilo mi sie ze moja matka gdzies wyjezdzala, z takim wrazeniem ze na dlugo cos bardzo wyjezdza....a ja nie chcialam sie z nia pozegnac.....w sumie matka to zawsze matka....... a co do podrabiania only przez mena czy mena przez only, to daj sobie spokoj na razie, bo cos ostatnio net mi sie "odechcial" i sie tu przestalam bawic.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Only! 15.04.03, 15:25 Agnieszko- przykro mi :( Nie mozesz sie logowac? P.S. a co tam u mamusi Miny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Only! IP: *.kabel.telenet.be 15.04.03, 15:34 no ja nie widzialam zeby ktos sie jeszcze na towarzyskim pojawil z moim adresem, wiec na razie chyba koniecznosci logowania sie nie ma, zwlaszcza jak nie pisuje na innych forach.....na innych forach z moim adresem kogos widzialam, nawet sie dobre kilka miesiecy kiedys probowalam zaznajomic z taka osoba, ale to jakas furiatka byla, to dwa, trzy, ostatnio nawet adres IP na gazecie podawany zmienil sie...... A co do matki Miny.....oj, oj, ciekawe kto wie cos na ten temat,,,,,,,,,:) Odpowiedz Link Zgłoś