Gość: leziox IP: *.arcor-ip.net 19.05.03, 16:37 Panie Dozorco,czyli Adminie!Machnij Pan/Pani znowu miotłą. Tałatajstwa jak pluskiew za tapeta znowu się namnożyło,wywalże te łajzy... Nooo,buziak z góry... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stonka_ziemniaczana Re: Wielki Dozorca poszukiwany 19.05.03, 16:39 Tylko niech na stonki uwaza, bo jeszcze mnie zmiecie, a ja taka delikatna, i te moje paseczki na skrzydelkach. A czy dozorca nie ma czasem do dozorowania wolnego pola z kartofelkami na ktorym stonka moglaby spokojnie kartofelki sobie pochrupac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wielki Dozorca poszukiwany IP: *.arcor-ip.net 19.05.03, 16:40 Dozorca ma pewnie w piwnicy ziemniaczki schowane to się z nim dogadaj... Odpowiedz Link Zgłoś
stonka_ziemniaczana Re: Wielki Dozorca poszukiwany 19.05.03, 16:44 Teraz wiosna, mlode ziemniaczki to kuszacy interes, wiec nie moge sie kusic na piwniczne kartofle, trzymane u dozorcy w piwnicy. Gdybym jadla tylko te nagromadzone z zeszlego roku kartofelki, to caly czas bym musiala starocie chrupac. A mnie mlode kartofelki pociagaja, co to glowki na wiosne wychylaja na poletkach. Lece ja sobie w teren moze teraz, zeby podpatrzec, czy gdzie jakis gospodarz sie nie placze, co stonki poszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wielki Dozorca poszukiwany IP: *.arcor-ip.net 20.05.03, 01:33 No proszę.Dozorca usłyszał,przyszedł i zamiótł.I znowu zrobiło się milej.A mówią że ci z Olimpu nie słuchają tego co maluczcy sobie plotą tam daleko na dole... Odpowiedz Link Zgłoś