a_geras 28.08.11, 18:04 No i pierwszy, historyczny wpis Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_geras Re: Próba forum:) 28.08.11, 18:09 No i git Dawaj jakieś tematy i lecimy, ja ogarniam reszte, od zaplecza Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Próba forum:) 28.08.11, 18:11 zajebiste takie dziewicze forum, wszytko zaczyna sie od poczatku, normalnie 6 lat mlodsza sie czuje.. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Próba forum:) 28.08.11, 18:41 n_x napisała: > melduje się i ja. dla mnie git pomysł. no to juz prawie jestesmy w komplecie) Odpowiedz Link
anna_geras Re: Próba forum:) 28.08.11, 18:48 lezka_z_posen napisała: > n_x napisała: > > > melduje się i ja. dla mnie git pomysł. > > no to juz prawie jestesmy w komplecie) super Odpowiedz Link
anna_geras Re: Próba forum:) 28.08.11, 19:07 Mam nadzieje,że kazzol pomoże netowe bruksy wszystkie w jeden rządek poukładać, bo mi brakuje tutaj pudelka pd ręką Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Próba forum:) 28.08.11, 19:12 to prawda, w tym celu musze przeskakiwac na sp.n@fciarstwo Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Próba forum:) 28.08.11, 19:25 n_x napisała: > a co z blogiem? nowy, czy link do starego? blog pewnie tez moze wyleciec niedlugo w kosmos, kErowniczka geras niech zadecyduje, czy instytucja bloga jest tutaj przewidziana Odpowiedz Link
anna_geras Re: Próba forum:) 28.08.11, 19:30 lezka_z_posen napisała: > n_x napisała: > > > a co z blogiem? nowy, czy link do starego? > > blog pewnie tez moze wyleciec niedlugo w kosmos, kErowniczka geras niech zadecy > duje, czy instytucja bloga jest tutaj przewidziana chwilowo nie mam parcia na bloga a link do starego można dać tutaj, czemu nie ale ja już dzisiaj się zmęczyłam -- a teraz Anna Geras - kobieta, która gryzie szkło. -- Odpowiedz Link
anna_geras Re: Próba forum:) 28.08.11, 19:37 No właśnie, jest jeszcze opcja,zeby bloga posłać w kosmos. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Próba forum:) 29.08.11, 11:14 anna_geras napisała: > Bruksy już w części są impreza sie rozkreca Odpowiedz Link
anna_geras Re: Próba forum:) 29.08.11, 11:19 lezka_z_posen napisała: > anna_geras napisała: > > > Bruksy już w części są > > impreza sie rozkreca licznik bije będzie dobrze Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: Próba forum:) 29.08.11, 18:38 Tu jest chyba dobre miejsce aby się przywitac w nowych okolicznościach. To teraz Geras jest szefową ? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Próba forum:) 29.08.11, 18:40 felek_flaszka napisał: > Tu jest chyba dobre miejsce aby się przywitac w nowych okolicznościach. > To teraz Geras jest szefową ? jest jedyna trzymajaca wladze Odpowiedz Link
anna_geras Re: Próba forum:) 29.08.11, 18:43 lezka_z_posen napisała: > felek_flaszka napisał: > > > Tu jest chyba dobre miejsce aby się przywitac w nowych okolicznościach. > > To teraz Geras jest szefową ? > > jest jedyna trzymajaca wladze o nie, nie ,nie tylko nie szefowa, zwykła dozorczyni)) Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Próba forum:) 29.08.11, 18:49 anna_geras napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > felek_flaszka napisał: > > > > > Tu jest chyba dobre miejsce aby się przywitac w nowych okoliczności > ach. > > > To teraz Geras jest szefową ? > > > > jest jedyna trzymajaca wladze > > o nie, nie ,nie tylko nie szefowa, zwykła dozorczyni)) ćili cieć) Odpowiedz Link
kred-ka Re: Próba forum:) 29.08.11, 22:13 No to witam i szefową i resztę Panstwa Szkoda wiadomego forumu, kawał historii jak nic ! A lajf to jednak kurewski jest, zawsze coś się musi spieprzyć ! Odpowiedz Link
anna_geras Re: Próba forum:) 29.08.11, 22:15 kred-ka napisała: > No to witam i szefową i resztę Panstwa Szkoda wiadomego forumu, kawał histo > rii jak nic ! A lajf to jednak kurewski jest, zawsze coś się musi spieprzyć ! prosze mnie szefowa nie nazywac bo czuje sie niezrecznie, forum otworzylam,zeby Was nie stracić a nie dla władzy Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Próba forum:) 29.08.11, 22:22 anna_geras napisała: > kred-ka napisała: > > > No to witam i szefową i resztę Panstwa Szkoda wiadomego forumu, kawał > histo > > rii jak nic ! A lajf to jednak kurewski jest, zawsze coś się musi spieprz > yć ! > > prosze mnie szefowa nie nazywac bo czuje sie niezrecznie, forum otworzylam,zeby > Was nie stracić a nie dla władzy no niestety gieras, musisz przywyknac do prezesowskiego stolka) Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Próba forum:) 29.08.11, 22:18 kred-ka napisała: > No to witam i szefową i resztę Panstwa Szkoda wiadomego forumu, kawał histo > rii jak nic ! A lajf to jednak kurewski jest, zawsze coś się musi spieprzyć ! life is live www.youtube.com/watch?v=0Jy4tMySp5o ten song krolowal u mnie na dyskotece z okazji zakonczenia podstawowki Odpowiedz Link
nobby_nick Re: Próba forum:) 29.08.11, 22:31 lezka_z_posen napisała: > life is live > www.youtube.com/watch?v=0Jy4tMySp5o > ten song krolowal u mnie na dyskotece z okazji zakonczenia podstawowki Wolę jak Laibach to zrobili a jak oni robią cover to nie ma chuja we wsi Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Próba forum:) 26.08.12, 21:04 torty przygotowane??bo juz pojutrze trzeba zapalic pierwsza swieczke Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Próba forum:) 26.08.12, 22:32 Tort może nie, 2 tygodnie temu po raz pierwszy w XXI wieku waga pokazała mi wynik z dziewiątką z przodu. Ale Birra Moretti otworzą z przyjemną dzikością. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Próba forum:) 27.08.12, 08:13 Pierwsza rocznica powstania sierpniowego świeczka będzie ale bez tortu Odpowiedz Link
anna_geras Re: Próba forum:) 28.08.12, 18:43 lezka_z_posen napisała: > najlepszego z okazji rocznicy! he he bez fajerwerków najlepszego Odpowiedz Link