08.12.01, 20:57
cynizm to moze byc ostatnia szansa romantykow, romantyzm zas to bez watpienia
popisowy numer podstepnych drani!!!!!!
Obserwuj wątek
    • mina.mina Re: CYNIZM 08.12.01, 21:00
      ja mam alergie na romantykow! dlatego sie na drani nie natykam hehehe
      • pomeranka Re: CYNIZM 08.12.01, 21:09
        Cynik to taki gość, co zna wartość niczego i cenę wszystkiego.
        Nie przepadam za nimi, ale to juz lepsze niż by mnie miało zemdlić na dzień
        dobry!
        Cynik na zewnątrz, romantyk wewnątrz i nie przez każdego widziany - tak chyba
        będzie najlepiej.
    • crimen Re: CYNIZM 08.12.01, 21:03
      Czy masz kogoś konkretnego na myśli, Czorciku? :)))
      • czort Re: CYNIZM 08.12.01, 21:07
        mom, konkretnie, nie wiem ino kto to jezd!!!
        • mina.mina Re: CYNIZM 08.12.01, 21:10
          ciapus?
          • czort Re: CYNIZM 08.12.01, 21:11
            moze i ciapus, chorera go wi!!
          • yess Re: CYNIZM 08.12.01, 21:11
            ciapus to bardzo romantyczne imie
            • Gość: samanta1 Re: CYNIZM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 21:12
              jak szczeniak....
            • czort Re: CYNIZM 08.12.01, 21:13
              oczywizda, ze romantyczne!!!
              ale on don juan sie wabi!!!!!!!
              czyzby pies na baby?
              • yess Re: CYNIZM 08.12.01, 21:15
                ciapus szczeniaczek malutki nieszczesliwy czeka na swoja pania.
                ciapus spryciasz
                • mina.mina Re: CYNIZM 08.12.01, 21:17
                  jak don juan to obstawiam dwie osoby:)
              • crimen Re: CYNIZM 08.12.01, 21:17
                Eeee.I tak wiem że go zaraz na łancuch wezmiesz:)))
                • Gość: samanta1 Re: CYNIZM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 21:18
                  a tresura to co?
                  • yess Re: CYNIZM 08.12.01, 21:24
                    takie ciche ciapusie niestety poddaja sie tresurze tylko pozornie
                  • mina.mina Re: CYNIZM 08.12.01, 21:24
                    kurde, patrzcie jak ten swiat na psy schodzi. kojak gdyby zyl, toby sie nie
                    bawil w zadne ciapusie, tylko zapodal - oczywiscie do mnie - w te klocki: tu,
                    na forumie, jest taka tradycja, ze kazda kobieta, do ktorej napisze, musi
                    podarowac mi pocalunek na znak pokoju. ja bym mu wtedy dala buzi w imie
                    respektu dla tradycji, a on by mi na to: pani jest piekna, a ja sprytny. i
                    bylabym jego po grob!
                  • crimen Re: CYNIZM 08.12.01, 21:26
                    Tresura tresurą, a dobrego łancucha nic nie zastąpi:)))
                • czort Re: CYNIZM 08.12.01, 21:21
                  ja?!!!!!! no cos ty!!!! ja grzeszna dziewczynka jezdem!
                  • Gość: samanta1 Re: CYNIZM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 21:28
                    Zaraz mi sie ciapek z Kojakiem splacza i bede widziala w wyobrazni pieska z
                    lizakiem w pysku!
                  • crimen Re: CYNIZM 08.12.01, 21:29
                    Wiem żeś grzeszna, ale co uwiążesz to Twoje:)))
                    • czort Re: CYNIZM 08.12.01, 21:31
                      wim to tyz, ale zaluje tylko tych grzechow, ktorych jeszcze nie popelnilam!
                      ksiadz dobrodziej niech nie slucha!
                      • crimen Re: CYNIZM 08.12.01, 21:46
                        Lepiej grzeszyć i żałować, niż żałować że się nie grzeszyło:)))
                        • czort Re: CYNIZM 08.12.01, 21:53
                          o tym samy mowimy, popieram!
                          • Gość: samanta1 Re: CYNIZM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 21:57
                            No Crimen..to Ty akurat bedziesz to drugie!!!Hi,hi,hi!!!!!!!!!
                            • crimen Re: CYNIZM 08.12.01, 22:02
                              Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci we mnie kamieniem;)
                          • crimen Re: CYNIZM 08.12.01, 21:57
                            To jest chyba bliskie całej Lidze:)))
                            • Gość: samanta1 Re: CYNIZM-Crimen IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 22:04
                              Kotek sam nawarzyl mleczka i sam je wypije!!:)))))
                              • crimen Re: CYNIZM-Samanta 08.12.01, 22:10
                                Nienawidzę mleka, Kochanie.
                                • Gość: samanta1 Re: CYNIZM-Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 22:12
                                  No to mamy problem Kocie,bo ja tez ..wiec nie pomoge Ci!!!:))))))
                                  • crimen Re: CYNIZM-Samanta 08.12.01, 22:14
                                    Chyba oddam Ciapkowi;)
                                    • Gość: samanta1 Re: CYNIZM-Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 22:16
                                      Hmmm...i co na to mleczko????;)))))))))
                                      • crimen Re: CYNIZM-Samanta 08.12.01, 22:21
                                        No wiesz:)Mleczka się będę pytał;)
                                        • czort Re: CYNIZM-slodkosci moje 08.12.01, 22:31
                                          no to wam pomoge. mleczko jezd b. zdrowe!
                                          • crimen Re: CYNIZM-slodkosci moje 08.12.01, 22:34
                                            Wiedziałem Czorciku że na Ciebie można liczyć:)))
                                          • Gość: samanta1 Re: CYNIZM-slodkosci moje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 22:35
                                            wolem kawke z mliczkiem!:))))
                                        • Gość: samanta1 Re: CYNIZM-Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 22:33
                                          A z monitorem gadasz!:)))))))
                                          • crimen Re: CYNIZM-Samanta 08.12.01, 23:09
                                            A z kim mam gadać gdy Cię nie ma? :)))
                                            • Gość: samanta1 Re: CYNIZM-Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 23:14
                                              A musisz ciagle jezorem mielic??:))))))))))
                                              • crimen Re: CYNIZM-Samanta 08.12.01, 23:28
                                                Lubię sobie pogadać:)))
                                                • Gość: samanta1 Re: CYNIZM-Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 23:32
                                                  Straszny bedziesz na strosc! dziadzio-gadula! Stara pierdola!!!!;))))))))))
                                                  • crimen Re: CYNIZM-Samanta 08.12.01, 23:41
                                                    Może nie dożyję;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: CYNIZM-Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 23:53
                                                    Niestety..dozyjesz a ja bede sie musiala meczyc z Toba!:) I to jest wlasnie
                                                    cynizm!!!;)))))
                                                  • crimen Re: CYNIZM-Samanta 09.12.01, 00:02
                                                    Ludzie tak długo nie żyją, tylko mutanty:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: CYNIZM-Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 00:25
                                                    i Crimen...;)))
                                                  • crimen Re: CYNIZM-Samanta 09.12.01, 00:30
                                                    Pomyślę nad tym;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: CYNIZM-Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 00:38
                                                    uwazaj na bole glowy!;)))))))
                                                  • crimen Re: CYNIZM-Samanta 09.12.01, 00:48
                                                    No dobrze, nie pomyślę;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: CYNIZM-Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:12
                                                    Cukiereczek......:)
                                                  • crimen Re: CYNIZM-Samanta 09.12.01, 01:21
                                                    Landryneczko....... :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: CYNIZM-Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:22
                                                    wypadaloby se tera buzi dac, nie stary???;)))))):-*
                                                  • crimen Re: CYNIZM-Samanta 09.12.01, 01:48
                                                    Nie widzę przeszkód. :-***************
                                                  • Gość: samanta1 Re: CYNIZM-Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 13:12
                                                    Eeeeee...a o czym to bylo bo zapomnialam?:)))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka