nianiaa 11.10.07, 09:24 .....ale wybaczcie mi,nie jestem w stanie cofnąc się w do dawnych wpisów i wszystkie przeczytać:)Ale moze macie chęc napisać tutaj ,jaka muzyka was uskrzydla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: Pewnie juz taki wątek był.... 11.10.07, 10:47 Witam nianiu:)) Muzyka,temat jak rzeka ,ale pokażę Ci czego słucham najczęściej:) Uwielbiam twórczość Chopina, lubię Griega: tiny.pl/1ls5 Dzieci zaraziły mnie miłością do ballad Metallicy i Kurta Cobaina z Nirvany:) Posłuchaj proszę. tiny.pl/1ls6 tiny.pl/1l6h a poza tym piosenki mojej młodości:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Pewnie juz taki wątek był.... 11.10.07, 10:53 i jeszcze to:)) tiny.pl/1ls8 Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Pewnie juz taki wątek był.... 23.10.07, 12:17 większość tego, co słucha syn spektrum jest porażające :0) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Pewnie juz taki wątek był.... 23.10.07, 16:35 Nie potrwasz zbyt długo w tym porażeniu. Coś się wkrótce wykluje i, być może, nawet Cię uskrzydli :). Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Pewnie juz taki wątek był.... 24.10.07, 09:03 właśnie ta porażająca różnorodność dodaje skrzydeł kiedy wracam do domu, późnym popołudniem, już na schodach wyczuwam rytmy, bywa, że słyszę więcej... nieczęsto mam ochotę zrugać go za zbyt głośne brzmienia System Of The Down, Scorpions, Mozart, Moricone, Black Sabbath, Haydn, Secret Garden, Pink Floyd, Hendel, J.M.Jarre, J.S.Bach... albo przyjemne zaskoczenie czymś, czego nie znam, a co pobudza, albo uspokaja, albo sam nie wiem, co jeszcze... :0) OLDWSKRZYDŁABOGATY ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Pewnie juz taki wątek był.... 24.10.07, 16:22 A mnie muzyka od czasu do czasu doprowadza do łez ,ale takich pozytywnych ,bo jest piękna,ale wtedy się ukrywam ,bo malo kto rozumie takie łzy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Pewnie juz taki wątek był.... 17.11.07, 21:04 Ostatnio bardzo spodobała mi sie piosenka IRY"Londyn 8.15".Super tekst i przed wami nie ukryję ,że wzruszyła mnie bardzo niemal do łez ,ale tylko za pierwszym razem.A teraz słucham jej z wielka przyjemnościa.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Pewnie juz taki wątek był.... 19.11.07, 09:28 Z wiadomych względów, Jana Kaczmarkowe śpiewanie ostatnio. Sentymentalnie, acz z humorem. Szukam tekstów, a jeśli są to i nut... Keybord stoi zakurzony, zimno za oknem, dobry czas na "pinkanie". :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Pewnie juz taki wątek był.... 19.11.07, 23:01 Do serca przytul... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik W hołdzie autorowi, nieustającym... 20.11.07, 12:45 "Była już chata, w chacie szkło i łapka w łakę wszystko szło. Co twoje było prawie moje. I nagle szept: Nie, ja się boję! Tak prysnął nastrój badzo łatwo, pogasły zmysły, błysło światło. Trzasnął policzek, potem drzwi. Nie było sprawy. Koniec gry. Czego się boisz głupia? Czemu nie chcesz iść na całość? Czasem warto dobrze upaść. Tak niewiele brakowało... " Nucę, z pamięci, więc... "... skąd ta rozterka durna? Czemu seks jest dla nas tabu? -Muszę najpierw skończyć studia. -A ja zdobyć jakiś zawód." :0) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Muzyka sercu najbliższa :)) 21.11.07, 20:04 Piosenka w wykonaniu mojej córki.Na gitarze gra syn :)) logos.info.pl/robert/mp3/nadzieja.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Muzyka sercu najbliższa :)) 21.11.07, 23:55 OOO!!! Prosimy o więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Muzyka sercu najbliższa :)) 22.11.07, 13:31 Bardzo ładnie:))))))Jakie zdolne potomstwo:)))))Brawooooo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Muzyka sercu najbliższa :)) 22.11.07, 20:25 Dziękuję nianiu:)) Podobno to,co najlepsze,dziedziczy się po matce ;)) Netofilu,jak coś wyszperam to zamieszczę :). Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Muzyka sercu najbliższa :)) 03.12.07, 12:05 Pewien muzykalny obcokrajowiec podsunął mi ostatnio myśl. Nieoczekiwanie trafił w prawdę popularną i w moich stronach. Talent i intelekt dziedziczymy po mamusi, słuch i urodę po ojcu. Taaaa... "Był głuchy na jej prośby, co przyjmowała wyrozumiale." Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Muzyka sercu najbliższa :)) 05.12.07, 20:49 byłam w sobotę na kameralnym, koncercie gitarowym jeszcze mnie gardło boli od "śpiewu" do białego rana:) i te oczy zielone jak zaczarowany ogród nie chcą się odplątać od języka:) mam tak....jak się już jakaś melodia przypląta, to pląta się tak mi po języku, kilka dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma pod niebem 21.01.08, 11:03 jest marzeń na tysiąc lat...? www.youtube.com/watch?v=PJa2385Bb7A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
netofil no i oczywiście... 21.01.08, 12:19 marzenia Everly Brothers wzruszyłem się, słowo honoru... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma no i oczywiście... 21.01.08, 22:58 wszyscy się zasłuchali... :) i dziś, to już pewnie nic się nie zdarzy, trzeba iść marzeń na jutro namarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: dziś jeszcze... 23.01.08, 14:51 A mnie się ostatnio znowu Rolling Stonesi podobaja:))Nie wszystko ,ale takie np:Wilde Horses jest piekne:))Albo Angie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma myślałam... 24.01.08, 16:38 że zrobimy jakiś forumowy bal z okazji rocznicy, ale... no właśnie, ale...smutne wieści, żałoba narodowa Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: :)) 30.07.08, 13:45 I jeszcze jedna. Śpiewa zaprzyjaźniona wokalistka.Słowa(w każdej) i muzyka moja córka:)) Gra syn z zespołem:) tiny.pl/21x7 Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Halinko.. 31.07.08, 09:53 nie mogę posłuchać jak śpiewa Kasia (link niby się otwiera ale informacja podaje, że jakiś błąd na stronie jest) a poprzednia przenosi w krainę melancholii gitara smętnie płacze.. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Halinko.. 31.07.08, 10:03 mnie się ostatnio uczepiło do ucha to nagranie: Aniołów skrzydła weź i uśmiech ludziom nieś pozytywnie na dzień dobry mnie nastraja..:) Odpowiedz Link Zgłoś