undercover_brother 15.12.03, 10:32 Po jaka cholere to paskudztwo z nieba leci? Ja sie pytam: kto wymyslil i zime i snieg? Zabierac mi to cholerstwo. Zima powinna zostac oficjalnie odwolana na zawsze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: Pada snieg 15.12.03, 10:51 dawaj go tu, u mnie ciągle nie pada :/ co za ludzie, śnieg im się nie podoba. o tempora, o mores! ja skutecznie wprowadzając się w klimat świąt czytam potop nadal. głównie w tramwajach. częstochowa już ocalona :) naści piesku kiełbasy :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Pada snieg 15.12.03, 11:12 Jak mozna nie lubiec sniegu? Wiesz co, wstydz sie :))))) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Pada snieg 15.12.03, 11:51 Przyłączam sie,precz z zimą.Zima won z naszych stron. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Pada snieg 15.12.03, 13:40 dwiesciepompka napisał: > Przyłączam sie,precz z zimą.Zima won z naszych stron. Rety, jak sie ciesze, ze nie jestem sam... ;))) Zima to fajna jest tylko w gorach, w czasie swiat i ferii. :))) Odpowiedz Link
undercover_brother Re: Pada snieg 15.12.03, 14:06 Zima jest ladna w nastepujacych przypadkach: - na obrazach - na zdjeciach (w kalendarzu np.) - przez okno gorskiej chatki - w telewizji Reszta przypadkow nie budzi we mnie milosci do tej pory roku. Zimno jak cholera, 158 warstw ubran czlowiek nosi, kobiety jakies takie pozakrywane :), auto trzeba 15 razy dziennie odsniezac, slisko jest... i z czego te durne dzieci sie tak ciesza? :D Dzien krotki, sloneczka malo i tylko spac sie chce, bo ciemno caly czas - to jest dobre dla kretow. Odpowiedz Link
amidala Re: Pada snieg 15.12.03, 11:57 Dokładnie! NIech sobie pada u Eskimosów, tam ma to sens. STałam dzisiaj pół godziny na przystanku, klnąc i mrucząc "Czemu, do ciężkiej cholery, nie urodziłam się na Mauritiusie?!?!?!?!" Odpowiedz Link
malen_a Re: Pada snieg 15.12.03, 12:10 do lata, do lata..... pociesza mnie mysl, ze zaraz Swieta, potem Nowy Rok a wtedy to juz dni staja sie dluzsze :) Odpowiedz Link
soczewica Pada!!! 15.12.03, 12:40 :) na razie jakoś tak anemicznie, ale jednak, powiedziała soczewica patrząc i konstatując że ma rozpięty rozporek. :)))))) idę po srebrzankę do aniołków. pada śnieg, pada śnieg... :))))))))))) Odpowiedz Link
snow.white co Wy tak marudzicie???!!!! 15.12.03, 14:54 snieg jest wspanialy-u mnie caly ranek padalo,bylam na lyzywach i w ogole fantastyczny dzien :) :) :) a tu jakies zrzedzenia na snieg czytam!!!wstyd!!! :PPP bierzcie przyklad z dzieci,ciesza sie fajna pogoda,a nie marudza! :P let it snow!!let it snow!! let it snow!! :))) Odpowiedz Link
undercover_brother Re: co Wy tak marudzicie???!!!! 15.12.03, 16:29 Fajna pogoda? Ta breja na ulicach jest fajna? Wszystko mokre i zablocone po kostki. Lato, wracaj do mnie. Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: co Wy tak marudzicie???!!!! 15.12.03, 16:50 Nie marudzimy,tylko rozsadnie udowadniamy,ze zima jest zła.Zeby wyjsc na pare minut z psem,musze ubierac sie dwa razy dluzej,SKANDAL.Nienawidze zimy. Odpowiedz Link
anahella Snieg jest gut. Zima tez spoko. 15.12.03, 17:42 Przynajmniej psich kup nie widac na trawnikach.;) Odpowiedz Link
pieskuba Re: Snieg jest gut. Zima tez spoko. 15.12.03, 22:50 anahella napisała: > Przynajmniej psich kup nie widac na trawnikach.;) Hmmmm... pieskuba Odpowiedz Link
anahella Re: Snieg jest gut. Zima tez spoko. 18.12.03, 03:03 pieskuba napisała: > Hmmmm... ej, nie bierz tego osobiscie;))))))) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Snieg jest gut. Zima tez spoko. 15.12.03, 22:50 anahella napisała: > Przynajmniej psich kup nie widac na trawnikach.;) > Przyjdzie wiosna to bedzie widac:P A jakby nie bylo zimny to by i wiosna nie obnażala ze zwielokrotniona moca tego obrazka.:( Odpowiedz Link
undercover_brother Re: Snieg jest gut. Zima tez spoko. 16.12.03, 11:07 To nie jest nic dobrego. Ludzie nie widza nawet gdzie jest trawnik i sraja tymi psami na srodku chodnika czasem. Potem przysypuje to snieg, rano wychodzisz po buleczki i wchodzisz w pieknie zamaskowana mine poslizgowa. Pomijam fakt, ze jak ktos ma psa w bloku i wychodzi z nim na trawnik, to powinien po nim posprzatac. A gdyby tak ludzie zaczeli stawiac klocki na trawnikach? Wtedy byloby wielkie oburzenie. Tymczasem ja sie pytam - czym rozni sie gowno psa od ludzkiego? Obydwa smierdza i paskudnie wygladaja. Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Snieg jest gut. Zima tez spoko. 16.12.03, 11:28 O widze,ze kolega Dzien Świra oglądał:))) Odpowiedz Link
undercover_brother Re: Snieg jest gut. Zima tez spoko. 16.12.03, 15:32 Owszem, ale zamaskowane sniegiem psie gowna denerwowaly mnie juz wczesniej. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Snieg jest gut. Zima tez spoko. 16.12.03, 16:34 undercover_brother napisał: . Tymczasem ja sie pytam - czym rozni sie gowno psa od ludzkiego? O > bydwa smierdza i paskudnie wygladaja. nic co ludzkie nie jest psu obce i vice wersal. Znałam kiedyś anioła, było właściwie takie samo jak pozostali - ni to pies, ni to kot,ni to człowiek. Jedyne, co go różniło od reszty - to to, że nie srało i nie sikało. Właściwie raz się zesrało, ale na pachnąco i w bardzo estetycznej formie. Odpowiedz Link
betty-bt snieg jest fuj! 15.12.03, 21:07 jak bylam maua to lubilam lepic balwany. teraz sie spostrzeglam, ze balwanow jest nawet latem dostatek i snieg jest fuj. zimny jest! gdyby byl cieply- bylby znosny. Odpowiedz Link
summa Re: Pada snieg 15.12.03, 22:40 Śnieg to świetna rzecz! (pod warunkiem, że się nie jest kierowcą :)) Odpowiedz Link
undercover_brother Re: Pada snieg 16.12.03, 11:02 Snieg to swietna rzecz, pod warunkiem, ze jest sie na nartach. W kazdym innym przypadku jest nie do przyjecia. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a ciapciaty wodośnieg w mieście fujowy jest ! 15.12.03, 22:47 i uż. :(( Odpowiedz Link
pieskuba Re: ciapciaty wodośnieg w mieście fujowy jest ! 15.12.03, 22:54 Prawdę rzecze padalec. Jak zwykle zresztą. pieskuba + piffo (zimne) Odpowiedz Link
aankaa Re: Pada snieg 15.12.03, 22:57 i bardzo dobrze !!! niech pada do nowego roku później może sobie wrócić to obrzydliwe czarno-mokre Odpowiedz Link
pieskuba Re: Pada snieg 15.12.03, 23:01 Pragnę powiedzieć, że to co teraz pada to jest to obrzydliwe czarno-mokre z lekką domieszką szarawej brei. Przynajmniej na Bródnie. pieskuba Odpowiedz Link
aankaa Re: Pada snieg 15.12.03, 23:02 a co ma na Bródnie padać ??? wsiadaj w autko, jedź na Czyste (to gdzieś koło Okopowej/Żytniej) :P Odpowiedz Link
pieskuba Re: Pada snieg 15.12.03, 23:25 Ale ja jestem życiowa pierdoła, nie mam prawa jazdy... za to mam dwoje dzieci i nie mogę się ruszyć z domu a nawet jakbym mogła to właśnie wychlałam piffo a nawet jakbym nie wychlała i miała prawo jazdy i opiekunkę do dzieci to samochód razem z moim własnym mężem są razem w Bydgoszczy... pieskuba Odpowiedz Link
aankaa Re: Pada snieg 15.12.03, 23:28 no to jesteśmy dwie pierdoły też mam dwoje i też już po piwie :P i co z tego, że samochód pod domem stoi ... Odpowiedz Link
pieskuba Re: Pada snieg 15.12.03, 23:32 Niemanie prawa jazdy ma swoje zalety - można się napić piffa. A w jakim wieku ta Twoja dwójka? U mnie Karolina 8 lat a Mikołaj 15 miesięcy. Jeszcze pies Kostek i dwie papugi nierozłączki Franek i Franka. pieskuba Odpowiedz Link
pieskuba Re: Pada snieg 15.12.03, 23:27 A poza tym na Bródnie jest super (tu przez psakubę przemawia mocno rozwinięty patriotyzm lokalny). pieskuba Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: Pada snieg 16.12.03, 07:46 Podpisuję się wszystkimi posiadanymi kończynami!!! Wczoraj skrobałem szyby, dzisiaj szczotką omiatałem śnieg. A teraz widzę jak na samochodzi rośnie znnowu górka tego białego czegoś co leci z nieba. Wyjdę z pracy i znowu będę musiał odgarniać. Ja chcę do wiosny!!!!!!! Odpowiedz Link
snow.white jaka breja??? 16.12.03, 10:49 niczego takiego nie ma ,jest super snieg,skrzypiacy pod butami,moje tance rytualne wreszcie przywolaly zime!!!! :PPP i niech trwa jeszcze ze trzy miesiace,zebym sie mogla nia nacieszyc!! Odpowiedz Link
undercover_brother Re: jaka breja??? 16.12.03, 10:54 Jest paskudne mokre bloto, ktorym wszystko jest usmarowane. Co za cholerstwo. Dla mnie zimy na ten rok juz wystarczy - dawac wiosne i lato. Odpowiedz Link
snow.white maruder :P 16.12.03, 11:04 undercover_brother napisał: > Jest paskudne mokre bloto, ktorym wszystko jest usmarowane. Co za cholerstwo. D > la mnie zimy na ten rok juz wystarczy - dawac wiosne i lato. kazda pora roku ma swoje uroki,tylko trzeba chciec je odkryc,a nie marudzic :P Odpowiedz Link
undercover_brother Re: maruder :P 16.12.03, 11:09 Co jest urokliwego w utrudnianiu sobie zycia? Odpowiedz Link
snow.white Re: maruder :P 16.12.03, 11:21 undercover_brother napisał: > Co jest urokliwego w utrudnianiu sobie zycia? jestes uprzedzony i niereformowalny :P zima jest super i juz-takie jest moje zdanie! :) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Klapki z oczu 16.12.03, 11:35 Zwolennicy zimy prosze natychmiast zdjąć klapki z oczu i uświadomić sobie ogrom zimnego zła jakie zaczyna panowac nad światem. Odpowiedz Link
snow.white ha!!! :) 16.12.03, 11:36 dwiesciepompka napisał: >ogrom zimnego zła jakie zaczyna panowac nad światem. to chyba o mnie... ;)))))) Odpowiedz Link
undercover_brother Re: Pada snieg 16.12.03, 10:51 O zesz kurwa mac! Wybaczcie slownictwo. Dzisiaj rano to juz byla przesada. Po jaka cholere to spada z nieba? Po to, zeby zamienic sie w breje? Budze sie o 7:15 - ciemno jak w... no bardzo ciemno. Wychodze z domu i co widze... balwanka - a szukalem samochodu. Syf po kostki. Chodzic sie nie da, jezdzic sie nie da - zabierac mi ten syf z ulicy. Szlag mnie trafi. Kto wymyslil zime? Odpowiedz Link
aankaa "o zesz ..." 16.12.03, 18:12 gdzie Ty mieszkasz, Nieboraku, że bałwana rano znalazłeś ??? Odpowiedz Link
undercover_brother Re: "o zesz ..." 16.12.03, 20:01 Wroc. Tak ladnie sypalo, ze obkleilo mi auto sniegiem dookola. Odpowiedz Link
klle Re: Pada snieg 16.12.03, 22:01 Śnieżek to jest to co ma być w zimie. A jak się nie podoba to wynocha do afryki! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Pada snieg 17.12.03, 13:35 klle napisał: > A jak się nie podoba to wynocha do afryki! bez tej snieżno_błotnej brei nie pojadę na Mauritius i już ! Odpowiedz Link
betty-bt Re: Pada snieg 17.12.03, 13:45 klle napisał: > Śnieżek to jest to co ma być w zimie. > A jak się nie podoba to wynocha do afryki! to niech sniezek sie wynosi! ja tu bylam pierwsza! Odpowiedz Link
klle Re: Pada snieg 17.12.03, 15:47 betty-bt napisała: > klle napisał: > > > Śnieżek to jest to co ma być w zimie. > > A jak się nie podoba to wynocha do afryki! > > to niech sniezek sie wynosi! ja tu bylam pierwsza! > Śnieżek to TU był jeszcze przed mamutami !!! NO chyba, że byłaś pierwsza! Odpowiedz Link
betty-bt Re: Pada snieg 17.12.03, 18:00 klle napisał: > Śnieżek to TU był jeszcze przed mamutami !!! > NO chyba, że byłaś pierwsza! jezeli tegoroczny sniezek byl tu przede mna to, to tegoroczny sniezek juz od osmiu lat tu pewnie lezy. Odpowiedz Link
wo_bi Wlasnie zauwazylem prawidlowosc.... 17.12.03, 20:07 Wszyscy uzytkownicy samochodow nie cierpia zimy. Odsniezanie, skrobanie szyb, slisko, kiepsa widocznosc... Ehh musimy trzymac sie razem!!! Tak nie moze byc!!! Ja chce wyjsc z domu i nie poswiecac 15 minut na: znalezienie samochodu pod sniegiem, odkopanie go, zrobienie przejazdu w zaspie... itd. Ja chce wsiasc i pojechac!!!! ;))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
betty-bt Re: Wlasnie zauwazylem prawidlowosc.... 17.12.03, 21:32 mosz prowdo, wobi :) jeszcze zeby lodu nie bylo, zych cholernych zamieci... Odpowiedz Link
summa Re: Wlasnie zauwazylem prawidlowosc.... 17.12.03, 21:55 garaż sobie sprawić, GARAŻ... ;) (wiem,że to było złośliwie) :)) Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: Wlasnie zauwazylem prawidlowosc.... 18.12.03, 08:04 Złośliwa!!!!! ;PPP Po to żeby pół godziny bramę odkopywać? Śnieg precz! A teraz to pada, ale nie śnieg tylko mokre. I ze śniegu robi się bryja. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Wlasnie zauwazylem prawidlowosc.... 18.12.03, 18:18 mariusz_d1 napisał: > Złośliwa!!!!! ;PPP > Po to żeby pół godziny bramę odkopywać? > Śnieg precz! > A teraz to pada, ale nie śnieg tylko mokre. I ze śniegu robi się bryja. > I juz nie ma sniegu :DDDD Tylko, zeby to co teraz spadlo z nieba nie dostalo temperatury ujemnej... oj lepiej nie... ;))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Wlasnie zauwazylem prawidlowosc.... 18.12.03, 18:19 summa napisała: > garaż sobie sprawić, GARAŻ... ;) > (wiem,że to było złośliwie) :)) Ehhhh podlosc Kobiet nie zna granic.... ;PPPPPP Pozdrawiam Odpowiedz Link
betty-bt Re: Wlasnie zauwazylem prawidlowosc.... 18.12.03, 18:28 wo_bi napisał: > summa napisała: > > > garaż sobie sprawić, GARAŻ... ;) > > (wiem,że to było złośliwie) :)) > > Ehhhh podlosc Kobiet nie zna granic.... ;PPPPPP na dodatek kto to mowi! przeciez jej garaz mnie zaatakowal. tzn. moje autko. to niebezpieczny garaz ;))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Wlasnie zauwazylem prawidlowosc.... 18.12.03, 18:54 betty-bt napisała: > na dodatek kto to mowi! przeciez jej garaz mnie zaatakowal. tzn. moje autko. to niebezpieczny garaz ;))) > > > No prosze... Widze, ze jest sie na wyzszym szczeblu w drabince spolecznej. Summa ma garaz...!!! Pusty??? Czy trzyma cos w nim?? ;))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Wlasnie zauwazylem prawidlowosc.... 18.12.03, 19:27 wo_bi napisał: > No prosze... Widze, ze jest sie na wyzszym szczeblu w drabince spolecznej. > Summa ma garaz...!!! Pusty??? Czy trzyma cos w nim?? ;))) ma COS ! i to jakie duze :) Odpowiedz Link
aankaa tajemnice garaży ... 18.12.03, 19:36 betty-bt napisała: > wo_bi napisał: > > Summa ma garaz...!!! Pusty??? Czy trzyma cos w nim?? ;))) > > ma COS ! i to jakie duze :) ha, wydało się !!!!!! Summa ma 25-tonówkę ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: tajemnice garaży ... 18.12.03, 19:53 aankaa napisała: > ha, wydało się !!!!!! > Summa ma 25-tonówkę ;) > to nie moze byc zwykly garaz, to musi byc hangar... ;))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Wlasnie zauwazylem prawidlowosc.... 18.12.03, 19:56 betty-bt napisała: > wo_bi napisał: > ma COS ! i to jakie duze :) > > Normalnie mnie zaciekawilas... Az musze zajrzec do Jejgarazu. ;)) Pewnie takie z duzym kolem przyczepionym z tylu (to sa moje spekulacje)... Ehhh jak ja chcialbym miec cos takiego terenowego... Normalnie zakochany jestem w takich samochodach... Ehhh No nic pomazylem, a teraz czas wracac do rzeczywistosic... Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Pada snieg 18.12.03, 02:24 podnadbracie zima obrzydliwa no to żeś facet powiedział aż mi się zimno zrobiło Odpowiedz Link
aiwa7 Koniec z tym sniegiem 18.12.03, 17:09 I ja sie podpisuję pod tym wszystkim !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
aankaa jacyś dziwni jesteście... 18.12.03, 18:27 po to mamy zimę żeby mieć śnieg wyobraźcie sobie takie czarno-błotniste święta, TFU Odpowiedz Link
dwiesciepompka Zima na Madagaskar 18.12.03, 20:44 A Ty aankoo zdradzilas samochodową brać,idealy sie sprzedaly.Wstyd mi za Ciebi,pomyls co w tej chwili czuje Twój marznący samochód.:( Odpowiedz Link
aankaa zaraz tam zdradziłam ... 18.12.03, 21:01 na zimę czekam co roku - nie po to sobie zimowe kapcie kupiłam i ciężkie pieniądze za ich przechowywanie płacę - staram się przeżyć "zima-samochód-ja" - nie zawsze jestem zmotoryzowana !!!!!!!!!! a mój samochód, cóż, w tej chwili spływa deszczem :( ja chcę zimę !!! Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: zaraz tam zdradziłam ... 19.12.03, 07:49 Zimę jeszcze toleruję wtedy kiedy spadnie co ma spaść samochody to rozjeżdżą, nie ma zbyt dużego mrozu. Ale moje uczucia na widok padającego śniegu sa zdecydowanie negatywne. Odpowiedz Link