Dodaj do ulubionych

Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina

IP: *.amwaw.edu.pl 11.06.01, 18:07
Obserwuj wątek
    • noida Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 11.06.01, 19:11
      A kiedy i czy tylko do kina?
      • stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 11.06.01, 22:15
        A jak już do kina, to co dalej?
      • Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 12.06.01, 17:59
        Po kinie może być spacer lub knajpa - to zależy od
        pogody i nastroju
        • stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 12.06.01, 21:11
          A tak w ogole, to z jakiego miasta piszesz?
          • Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 12.06.01, 21:47
            Z Warszawy
            • stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 12.06.01, 21:59
              To brzmi Ok.
    • Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 12.06.01, 22:12
      Stokrotko, czy możesz napisać,jakie filmy lubisz?
      • stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 12.06.01, 23:06
        Teraz tylko komedie.
        A dlaczego jestes slomianym wdowcem?
        • Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 12.06.01, 23:11
          Żona wyjechala nad morze. Dzieci również. Postaram się
          znależć naprawdę śmieszną komedię dla porzuconej stokrotki.
          • stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 12.06.01, 23:19
            Hej to ja sie wycofuje. Na miejscu zony nie bylabym zadowolona.
            • Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 12.06.01, 23:25
              Szkoda, do kina i tak pójdę ,tylko sam. Ale miło się z
              Tobą rozmawia.
              • stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 12.06.01, 23:27
                Dzieki. Zawsze mozemy porozmawiac.
                • stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 13.06.01, 09:14
                  Wcale nie myslalam o czyms innym. Po prostu nie bylabym zadowolona gdyby moj
                  facet poszedl do kina z osoba plci przeciwnej. Sorry, taka juz jestem.
                  Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: an Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 00:05
      kino to chyba nic strasznego dla zony, ale...stokrotka myslala chyba o czyms
      innym...
      • Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 13.06.01, 00:10
        Masz rację, ze to nic strasznego . Ale jak nie chce
        iść do kina, to trudno.
        • Gość: an Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 00:13
          to na co się wybierzesz...?
          • Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 13.06.01, 00:16
            Z Tobą? Wybierz to co lubisz.

• Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 212.87.22.* 13.06.01, 00:22
      Do Ann. Przepraszam , muszę kończyć. Jutro przejrzę
      repertuar filmowy i coś wybiorę. Pozdrawiam Cię.
      • Gość: an Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 00:29
        sorki...nie zajrzałam w porę...
        raczej nie brałam siebie pod uwagę...chociaż...
        • stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 13.06.01, 09:16
          Wcale nie myslalam o czyms innym. Po prostu nie bylabym zadowolona, gdyby moj
          facet poszedl do kina z osoba plci przeciwnej. Sorry, taka juz jestem.
          Serdecznie pozdrawiam.
          • Gość: rudeone Re: do stokrotki IP: 204.174.215.* 14.06.01, 18:32
            Ty Stkrotka chyba nigdy nie spotkalas sie okresleniem 'slomiany wdowiec'?
            Zobacz w slowniku. Spedzilas tyle czasu zadajac rozne pytania, zeby potem
            powiedziec - Ja jestem zbyt pozadna zeby pojsc z zonatym facetem do kina!
            On wyraznie napisal, ze jest 'slomianym wdowcem'. Smiechu warte. Lepiej zabierz
            sie za robote bo cie zwolnia.
            • stokrotka1 Re: do stokrotki 15.06.01, 01:21

Jak do tej pory nie mam takiego zawodu, zeby pracowac w
              nocy, wiec raczej ta rozmowa na forum nie grozi mi
              zwolnieniem z pracy. I doskonale wiem, co
              znaczy "slomiany wdowiec", a od wymiany zdan na forum do
              pojscia do kina droga raczej daleka. A po to tu
              jestesmy, zeby porozmiawiac, nie?

Mimo wszystko pozdrawiam, chociaz jak juz pisalam nie
              lubie chamstwa.

• Gość: Małgoś Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 19:16
      Ale jesteście okropni w stosunku do Stokrotki, wydaje sie być bardzo OK, a
      tutaj pioszą róni i różne rzeczy, zdaje sie że pójscie do kina z żonatym
      facetem to nic takiego i zgadza się tylko że żadna z panienek nie ma męża ja to
      przeżyłam i dziękuję bardzo, będąc żoną nigdy już nie uwierzysz facetowi i
      nigdy nie uwierzysz że nic więcej nie było, a napewno większa wina jest kobiet.
      Dziwię sie tylko własnie kobietą bo dlamnie to one fcale sie nie szanują i
      podrywaja cudzudzych facetów bo na własnych ich niestać.
      • stokrotka1 Re: do Małgosi 15.06.01, 15:00
        Hej,

Dzięki za słowa poparcia.

Pozdrawiam,
    • Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 14.06.01, 21:39
      Znowu mam dostęp do komputera. Sprawa kina jest ciągle aktualna.
      • Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 14.06.01, 22:22
        Czy nie ma miłośników X muzy ?
        • Gość: an Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 00:17
          nadal jestem ciekawa na co chcesz iść do tego kinka...?
          pozdrawiam.
          • nieznajoma Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 15.06.01, 13:01
            tu nieznajoma
            drogą wyjaśnienia wiem co to jest :słomiany wdowiec
            czy moge dołączyć do klubu?
    • Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 16.06.01, 16:37
      Jak będziemy tak długo dyskutowali, to przestanę być słomianym wdowcem i z kina będą nici.
      Ann, możesz naprawdę wybrać to, co lubisz.
      • Gość: an Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 19:04
        jeśli miałabym wybierać to traffic albo czekolada...oba ponoć dobre
        ...ale ja nic o Tobie nie wiem...ani Ty o mnie
        • Gość: eliza Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 19.06.01, 15:09
          no i jak byłeś na filmie ?
          czy może już nie jesteś slomianym wdowcem?
          jeśli jeszcze propozycja jest aktualna to chętnie skorzystam!
          • Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 19.06.01, 16:59
            Dziś idę na koncert Stinga . Do Ann: napisz coś o
            sobie, to ja napisze o sobie
    • Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 19.06.01, 23:43
      Ostatni anons : kto może i chciałby pójść w
      najbliższy czwartek na wieczorny seans? Ann? Eliza?
      Czekam na odpowiedż.
      • trapszo Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 20.06.01, 00:36
        Moge isc niedziele tak dlug sie sloma namie utrzyma.

Pozdrowienia
        • Gość: eliza Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 20.06.01, 10:13
          w czwartek ok
          ale na co?
          wieczorny- żebym miała czym wrócić do domu!
      • Gość: An Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 10:22
        Bardzo chętnie,ale pierwszeństwo ma Eliza...życzę dobrej zabawy!
        Pozdrawiam:)
        • Gość: eliza Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 20.06.01, 10:27
          chyba teraz jesteś Arturze zadowolony
          jak nic to nic a jak już masz to nawet dwie towarzyszki do wyboru
          -do Ann -nie mam pierszewństwa właściwie sie wtrąciłam w wasza rozmowę
          ale skoro jesteśmy to decyzja nalezy do Artura ..........
      • Gość: An Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.ego.pl 20.06.01, 16:57
        Niestety...muszę się wycofać z deklaracji...mam ważną kolację w czwartek
        wieczorem...przepraszam i pozdrawiam.
        • Gość: trapszo Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.access.nacamar.de 20.06.01, 19:47
          No i co dziewczyny??

Moja poropozycjia jest aktualna w niediele wieczorem do kina w Warzawie,
          moge przyjc z kolega, obie Panie zapraszm. Na zyczenie odprowadzenie pod dom.

Pozdrawiam i czekam
          • Gość: ELIZA Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 21.06.01, 09:22
            dlaczego musi być niedziela a nie np. poniedziałek wtorek itd.?
            jak byś chciał mnie odprowadzić do domu to ja zdarłabym sobie obcasy a Ty byś
            musial wziąsc buty na zmianę.......
            czekam na odp.
            • Gość: trapszo Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.access.nacamar.de 21.06.01, 14:52
              Niedziela jak na poczatek nie jet zla.
              O poniedzialku,wtorku itd. nie smie mazyc ale kto wie.
              Pozatym musze od czasu do czasu pracowac( wyjazdy)
              Z odprowadzenim tez nie ma klopotu sa samochody,taxi itp.

Pozdrawiam
              • Gość: Eliza Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 22.06.01, 09:30
                Ta niedziela wogóle odpada.
                Jeśli wystarczy Ci cierpliwości może następną?
  • Gość: trapszo Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.access.nacamar.de 22.06.01, 00:00
    Ho Ho Ho!!

Narobili piany i potem sie wycofuja.
    Cos mi to przypomina naszych politykow.

Mimo wszytko pozdrawiam
    • Gość: An Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
      Wypraszam sobie... z polityką nie chcę mieć nic wspólnego... poza tym wcale się
      nie wycofuję... Pozdrawiam.
      • Gość: Eliza Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 25.06.01, 00:00
        A dlaczgo za wycofywanie sie uważasz fakt że komuś moze nie odpowiadać termin
        który proponujesz?
        Jeśli faktycznie Tobie by zalezało to zaproponowałbyś inny-ale jaik widać
        łatwiej krytykować i zrzucać winę na innych.
        • Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 212.87.22.* 28.06.01, 20:28
          Jeżeli chodzi o tytuł, to może być czekolada bo na
          trafficu byłem. Pozdrawiam chętne dziewczyny.
          • Gość: ELIZA Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 29.06.01, 09:24
            STAWIAM SIE NA WEZWANIE....
          • Gość: An Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 22:41
            myślałam, że nie jesteś już słomianym wdowcem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka