noida Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 11.06.01, 19:11 A kiedy i czy tylko do kina? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 11.06.01, 22:15 A jak już do kina, to co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 12.06.01, 17:59 Po kinie może być spacer lub knajpa - to zależy od pogody i nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 12.06.01, 21:11 A tak w ogole, to z jakiego miasta piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 12.06.01, 21:47 Z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 12.06.01, 21:59 To brzmi Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 12.06.01, 22:12 Stokrotko, czy możesz napisać,jakie filmy lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 12.06.01, 23:06 Teraz tylko komedie. A dlaczego jestes slomianym wdowcem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 12.06.01, 23:11 Żona wyjechala nad morze. Dzieci również. Postaram się znależć naprawdę śmieszną komedię dla porzuconej stokrotki. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 12.06.01, 23:19 Hej to ja sie wycofuje. Na miejscu zony nie bylabym zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 12.06.01, 23:25 Szkoda, do kina i tak pójdę ,tylko sam. Ale miło się z Tobą rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 12.06.01, 23:27 Dzieki. Zawsze mozemy porozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 13.06.01, 09:14 Wcale nie myslalam o czyms innym. Po prostu nie bylabym zadowolona gdyby moj facet poszedl do kina z osoba plci przeciwnej. Sorry, taka juz jestem. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 00:05 kino to chyba nic strasznego dla zony, ale...stokrotka myslala chyba o czyms innym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 13.06.01, 00:10 Masz rację, ze to nic strasznego . Ale jak nie chce iść do kina, to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 00:13 to na co się wybierzesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 13.06.01, 00:16 Z Tobą? Wybierz to co lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 212.87.22.* 13.06.01, 00:22 Do Ann. Przepraszam , muszę kończyć. Jutro przejrzę repertuar filmowy i coś wybiorę. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 00:29 sorki...nie zajrzałam w porę... raczej nie brałam siebie pod uwagę...chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1 Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 13.06.01, 09:16 Wcale nie myslalam o czyms innym. Po prostu nie bylabym zadowolona, gdyby moj facet poszedl do kina z osoba plci przeciwnej. Sorry, taka juz jestem. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudeone Re: do stokrotki IP: 204.174.215.* 14.06.01, 18:32 Ty Stkrotka chyba nigdy nie spotkalas sie okresleniem 'slomiany wdowiec'? Zobacz w slowniku. Spedzilas tyle czasu zadajac rozne pytania, zeby potem powiedziec - Ja jestem zbyt pozadna zeby pojsc z zonatym facetem do kina! On wyraznie napisal, ze jest 'slomianym wdowcem'. Smiechu warte. Lepiej zabierz sie za robote bo cie zwolnia. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1 Re: do stokrotki 15.06.01, 01:21 Jak do tej pory nie mam takiego zawodu, zeby pracowac w nocy, wiec raczej ta rozmowa na forum nie grozi mi zwolnieniem z pracy. I doskonale wiem, co znaczy "slomiany wdowiec", a od wymiany zdan na forum do pojscia do kina droga raczej daleka. A po to tu jestesmy, zeby porozmiawiac, nie? Mimo wszystko pozdrawiam, chociaz jak juz pisalam nie lubie chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgoś Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 19:16 Ale jesteście okropni w stosunku do Stokrotki, wydaje sie być bardzo OK, a tutaj pioszą róni i różne rzeczy, zdaje sie że pójscie do kina z żonatym facetem to nic takiego i zgadza się tylko że żadna z panienek nie ma męża ja to przeżyłam i dziękuję bardzo, będąc żoną nigdy już nie uwierzysz facetowi i nigdy nie uwierzysz że nic więcej nie było, a napewno większa wina jest kobiet. Dziwię sie tylko własnie kobietą bo dlamnie to one fcale sie nie szanują i podrywaja cudzudzych facetów bo na własnych ich niestać. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1 Re: do Małgosi 15.06.01, 15:00 Hej, Dzięki za słowa poparcia. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 14.06.01, 21:39 Znowu mam dostęp do komputera. Sprawa kina jest ciągle aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 14.06.01, 22:22 Czy nie ma miłośników X muzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 00:17 nadal jestem ciekawa na co chcesz iść do tego kinka...? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 15.06.01, 13:01 tu nieznajoma drogą wyjaśnienia wiem co to jest :słomiany wdowiec czy moge dołączyć do klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 16.06.01, 16:37 Jak będziemy tak długo dyskutowali, to przestanę być słomianym wdowcem i z kina będą nici. Ann, możesz naprawdę wybrać to, co lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 19:04 jeśli miałabym wybierać to traffic albo czekolada...oba ponoć dobre ...ale ja nic o Tobie nie wiem...ani Ty o mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 19.06.01, 15:09 no i jak byłeś na filmie ? czy może już nie jesteś slomianym wdowcem? jeśli jeszcze propozycja jest aktualna to chętnie skorzystam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 19.06.01, 16:59 Dziś idę na koncert Stinga . Do Ann: napisz coś o sobie, to ja napisze o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.amwaw.edu.pl 19.06.01, 23:43 Ostatni anons : kto może i chciałby pójść w najbliższy czwartek na wieczorny seans? Ann? Eliza? Czekam na odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
trapszo Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina 20.06.01, 00:36 Moge isc niedziele tak dlug sie sloma namie utrzyma. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 20.06.01, 10:13 w czwartek ok ale na co? wieczorny- żebym miała czym wrócić do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 10:22 Bardzo chętnie,ale pierwszeństwo ma Eliza...życzę dobrej zabawy! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 20.06.01, 10:27 chyba teraz jesteś Arturze zadowolony jak nic to nic a jak już masz to nawet dwie towarzyszki do wyboru -do Ann -nie mam pierszewństwa właściwie sie wtrąciłam w wasza rozmowę ale skoro jesteśmy to decyzja nalezy do Artura .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.ego.pl 20.06.01, 16:57 Niestety...muszę się wycofać z deklaracji...mam ważną kolację w czwartek wieczorem...przepraszam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.access.nacamar.de 20.06.01, 19:47 No i co dziewczyny?? Moja poropozycjia jest aktualna w niediele wieczorem do kina w Warzawie, moge przyjc z kolega, obie Panie zapraszm. Na zyczenie odprowadzenie pod dom. Pozdrawiam i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELIZA Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 21.06.01, 09:22 dlaczego musi być niedziela a nie np. poniedziałek wtorek itd.? jak byś chciał mnie odprowadzić do domu to ja zdarłabym sobie obcasy a Ty byś musial wziąsc buty na zmianę....... czekam na odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.access.nacamar.de 21.06.01, 14:52 Niedziela jak na poczatek nie jet zla. O poniedzialku,wtorku itd. nie smie mazyc ale kto wie. Pozatym musze od czasu do czasu pracowac( wyjazdy) Z odprowadzenim tez nie ma klopotu sa samochody,taxi itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 22.06.01, 09:30 Ta niedziela wogóle odpada. Jeśli wystarczy Ci cierpliwości może następną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.access.nacamar.de 22.06.01, 00:00 Ho Ho Ho!! Narobili piany i potem sie wycofuja. Cos mi to przypomina naszych politykow. Mimo wszytko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 Wypraszam sobie... z polityką nie chcę mieć nic wspólnego... poza tym wcale się nie wycofuję... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 25.06.01, 00:00 A dlaczgo za wycofywanie sie uważasz fakt że komuś moze nie odpowiadać termin który proponujesz? Jeśli faktycznie Tobie by zalezało to zaproponowałbyś inny-ale jaik widać łatwiej krytykować i zrzucać winę na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 212.87.22.* 28.06.01, 20:28 Jeżeli chodzi o tytuł, to może być czekolada bo na trafficu byłem. Pozdrawiam chętne dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELIZA Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: 217.11.134.* 29.06.01, 09:24 STAWIAM SIE NA WEZWANIE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Jestem słomianym wdowcem. Czy pójdzie ktoś ze mną do kina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 22:41 myślałam, że nie jesteś już słomianym wdowcem... Odpowiedz Link Zgłoś