silverstone 29.08.03, 14:18 ...cos sie skonczylo, a cos jeszcze nie zaczelo. Swiat stanal w miejscu. Bedziemy tak tkwic przez nastepny milion lat.... Kielicha temu, kto wymyslil weekend. I karuzele. I kanapke. I buty pasujace do torebek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizo69 Re: Dzisiejszy dzien jest naprawde oblesny.... 29.08.03, 14:24 silverstone napisała: > ...cos sie skonczylo, a cos jeszcze nie zaczelo. Swiat stanal w miejscu. > Bedziemy tak tkwic przez nastepny milion lat.... > Kielicha temu, kto wymyslil weekend. I karuzele. I kanapke. I buty pasujace > do torebek. długo nad tym myślałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone no bo chodzi o to... 29.08.03, 15:48 ... ze lato sie juz skonczylo, a jesien jeszcze nie zaczela. Znaczy sie, ze nie ma Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: no bo chodzi o to... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 16:12 popieram...oblesny dzien:)) Ale to jeszcze male gowienko,od poniedzialku beda same oblesne dni,buuuuuuuuuuuu:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone co za okropna baba!!!!!!!! 29.08.03, 16:18 dwa miesiace wakacji i jeszcze jeczy!!!! :))))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > popieram...oblesny dzien:)) Ale to jeszcze male gowienko,od poniedzialku beda > same oblesne dni,buuuuuuuuuuuu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: co za okropna baba!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 16:34 Tak!!!!!! Bo mnie juz to nudzi!ja chce na emeryture!!!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: co za okropna baba!!!!!!!! 29.08.03, 16:41 a masz przystojnego emeryta przed reka ze tak Ci sie chce na emeryture?? ;) Gość portalu: samanta napisał(a): > Tak!!!!!! Bo mnie juz to nudzi!ja chce na emeryture!!!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś