tini_1 07.04.08, 13:55 czy herabate pijecie teraz? ...bo ja wyjatkowo pyszna Rooibos Caramel....mniam, niebo na jezyczku:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizoo Re: Kawe 07.04.08, 14:01 teraz to podrywam laski na czacie ,więc na nic innego nie mam czasu;) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 07.04.08, 14:09 no tak, to rzeczywiscie wazne zajecie:P .... a ja sobie odpoczywam i mysle o niebieskich migdalach... wec udanych lowow.....Schizooo :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 07.04.08, 14:14 i jak zawszy pewny;)))) miło Cię "widzieć" Schizoooo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Kawe 07.04.08, 14:21 khinga napisała: > i jak zawszy pewny;)))) > > miło Cię "widzieć" Schizoooo:))) > buziaki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kawe 07.04.08, 14:44 A na browar to tu nie ma miejsca?Nie ma tu prawdziwych piwos?Bleeee,kawkie o tej porze,litosci nie macie! Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 07.04.08, 15:05 tini_1 napisała: > Schizoo, od kiedy Ty sie taki calusny stales?:) A powiem Ci Betty, że to nie pierwszy raz:)) hmm, czyżby nasz Schizoo coś kombinował?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 07.04.08, 15:09 Chyba ma kogos na oku:)...bo On taki skuteczny jest:PPP ....uciekam:((( narazie ciao;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 07.04.08, 15:15 oj biedny ten ktoś;)) buu... miłego popołudnia:) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 07.04.08, 17:09 khinga napisała: > oj biedny ten ktoś;))...........dlaczego biedny??? > > buu... ........... nie becz! :) > > miłego popołudnia:) Pa! ...........dziekuje, wzajemnie:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 07.04.08, 17:39 tini_1 napisała: ...........dlaczego biedny??? chciałabyś być upolowana przez Schizooo?:PP ........... nie becz! :) już przestałam:) zaczynam nowe życie:PP O! Pa! ...........dziekuje, wzajemnie:)))) zgłupiałam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 07.04.08, 17:44 Nie znam osobnika na tyle, wiec nie wiem czy mialabym sie bac, czy cieszyc?:))))) gratuluje:))))))) warum?:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 07.04.08, 18:12 osobnika..ranyyy!! ;))) ciekawe czy nasz Schizooo będzie zadowolony z plotek??;))) staram się:)) już Ty wiesz dlaczego:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 07.04.08, 18:19 Pewnie go teraz uszy pieka...haha :-))))))))))))))))))) Brawo! :) Chcialam Cie troche za jezyk pociagnac...ale twarda z Ciebie sztuka...wiadomo ...BRUNETKA!! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 07.04.08, 18:22 szkoda, że tylko uszy:PPPPPPP :DDD nooo baaa:PP nie tak łatwo można mnie ciągać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 07.04.08, 18:27 Kinia, chyba damy sobie z nim spokoj, bo jutro nas beda uszy piekly:))) Wiem, ale sprobowac zaswsze mozna, nie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 07.04.08, 18:35 Przynajmniej będziemy wiedziały, że o nas nie zapomniał;)))) Oczywiście, że można:) sama wyznaję taką zasadę - "spróbować":)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 07.04.08, 19:03 haha...niepoprawna Kinia:)))) to calkiem dobra zasada :)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 07.04.08, 19:31 zawsze :DD tjaaa...a potem..echh, cóż taka już jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 07.04.08, 14:13 ja kawkę..oby postawiła na nogi;)) ten Twój języczek (jak zawsze) zaraz zwabi rzeszę Panów:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 07.04.08, 14:23 Ja juz dzisiaj jedna zaliczylam;)) ... teraz szukam innych doznan smakowych..:PP A moj jezyczek tylko skutecznie mi w tym pomaga:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 07.04.08, 14:25 i myślisz, że tylko w herbatce je znajdziesz?:P ja mam dziś różneee smaczki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 07.04.08, 14:27 Herbaty potrafia bardzo roznie smakowac:P ..... a jest ich bez liku w smaku, kolorze i doznaniach:DDDD hmmm.... co Ci lezy na watrobie? Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Herbate... 07.04.08, 14:50 Chetnie wypije... ; )) ...ale mam zebranie za 10 minut, dosc intensywny start tygodnia. Zmieniasz te piskownice dosc czesto, jak widze ; ))) Dobrej oprawy muzycznej do kawy zycze : )) osv : ) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Herbate... 07.04.08, 14:54 A co ja mam rozpijac?Prawdziwych pijakow juz bardziej sie rozpic nie da.A tacy tu tez wystepuja jak co. Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Herbate... 07.04.08, 14:56 leziox napisał: > A co ja mam rozpijac?Prawdziwych pijakow juz bardziej sie rozpic nie da.A tacy > tu tez wystepuja jak co. nie badz taki pewien Lezio, bo ja sie do nich nie zaliczam...jakby co.. Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Herbate... 07.04.08, 14:54 Droga Osv:) ja uwielbiam zmiany....to moja zyciowa zasada...:)))) Dziekuje za zyczenia, wiem ze Ty tez to lubisz, wiec i Tobie tego zycze....:)) no i zeby stres Ci nie zawalil dnia....a pod koniec dnia dobra herbatka tez moze fajnie pomoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 07.04.08, 15:03 tini_1 napisała: > Herbaty potrafia bardzo roznie smakowac:P > ..... a jest ich bez liku w smaku, kolorze i doznaniach:DDDD każdemu smakuje inaczej:P a te doznania to konkretnie po jakiej herbacie?:DD > hmmm.... co Ci lezy na watrobie? > Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kawe 07.04.08, 15:05 To ja powiedzialem ze tu wystepuja.Nie powiedzialem ze to ty.Jakby co...A cicha woda brzegi i tak rwie...Jakby co... Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 07.04.08, 15:07 no dobra...rozumimy sie...a woda rzeczywiscie brzegi rwie tylko nie te alkoholowe...jakby co.... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 07.04.08, 15:08 > tini_1 napisała: > > hmmm.... co Ci lezy na watrobie? leży od sobotnich urodzin..z obżarstwa;) a dziś jakoś takoś... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kawe 07.04.08, 15:09 A widdzialas ty kiedykolwiek brzego zbudowane z alkoholu?Jezeli widzialas to powiedz koniecznie gdzie-natychmiast tam jade. Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 07.04.08, 17:11 nie......to chyba bylo do mnie, bo Lezio zawsze pisze na koncu...taki jego charakter :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 07.04.08, 19:33 Postaram sie jutro tkwic przy Twoim boku...paaaaaaaa :-))) Milutkiego wieczoru i nocki :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 08.04.08, 12:00 hmm..jakoś Cię nie widzę:P a dziękuję:)) świetny film:) nie wiem, czy słyszałaś o nim- "Lejdis". Bardzo popularny w Polsce:) rewelacja!:) przez 2 godz. śmiechu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 08.04.08, 12:09 Nie, o filmie nie slyszalam, tylko na forum forograficznym niedawno sie fotka pojawila o tym wlasnie tytule...:)) Fajnie ze sie ubawilas, ja tez uwielbiam komedie....:)) Odwiedzilam Cafejke, zagadalam Lezia no i jestem....jak na zawolanie:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 08.04.08, 12:24 To film o babkach-przyjaciółkach..raczej z życia wzięty:) i ich rozterkach z facetami:) świetna obsada aktorska:) Hmm, możesz mi wyjaśnić jaką Cafejkę? Wiedziałaś, kiedy przybyć:) Ja jestem dziś nietomna..mam wieeeeelkiegooo lenia..za oknem ciemno, ponuro... Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 08.04.08, 12:41 Tematyka filmu tez by mi odpowiadala....bo dobrze jest dopatrzec sie w naszym zyciu tych komedianckich momentow, zeby moc odstresowac sie i nabrac dydstansu do wlasnego zycia:) Cafejke Moopsi, tez tam bywasz ...raz na siedem lat:PP No tak, ta ciemnosc to jest ta moja z wczorajszego dnia...bo dzisiaj swieci u mnie slonce pelna para:))...mozesz sie zatem poprawy w luxach w dniu jutrzejszym spodziewac:)) a tymczasem przesylam Ci pare promykow...zeby Ci choiaz troche pobudzily do zycia...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 08.04.08, 13:03 Zawsze to spojrzenie z innej perspektywy, "z boku".. AAaa ta Cafe:) zapewne bywam, częściej niż koleżanka:P Czyli jutro mogę ubrać się wiosennie-kolorystycznie:) Zawsze mnie to intrygowało, że-prawdopodobnie-ludzie ubierają się nieświadomie pod wpływem aktualnego nastroju, tak też jest z pogodą:) Betty, co to luxy?? Dziękuję,ale chyba już cały taki dzień będzie..to się czuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 08.04.08, 13:07 Slonecznie jest ale zimno...wiec nie zapomnij cos cieplego zarzucic na siebie:)) Nie wiem, ja lubie czarny i bialy kolor...to moj ulibiony zestaw :)) Lux to jednostka swiatla...im wiecej luxow tym jasniej....:P Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 08.04.08, 13:37 Tak jest! :PP Nie wiem, czy będzie to dla Ciebie zaskoczeniem,ale takiego koloru ciuszków w mojej szafie jest najwięcej:)))) przeważa.. czarny:) no, ale ostatnio przełamałam się..tak na wiosnę:)) dla rozświetlenia...duszy... nigdy nie lubiłam fizyki:P Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 08.04.08, 13:44 Dobre dziecko:P..slucha starszych:)...mialas dobra Kinderstube...:PPPP No tak...nie zaskoczylas mnie nic a nic!! ...przeciez to oczywiste jak slonce...:-)))))))))))))...tylko ja sie jeszcze nie przelamalam.... Ja za to bardzo!!! :-)) ...nareszcie jakas roznica! :PP Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kawe 08.04.08, 16:25 Mała poprawka..nie słucham..tylko biorę pod uwagę:PPP Do wszystkiego potrzeba czasu,ale to zapewne wiesz:)) może to dziwne, ale kiedy ubieram coś kolorowego lepiej się czuję, pogodniejsza?:) a może to tylko takie zewnętrzne "niby-jest ok".. ale takie kolorki to raczej na codzień..na "większe" wyjścia, specjalne okazje nadal czerń:)) Betty, idzie wiosna, wiec moze zakupisz jakąś zielona, czy żółtą bluzeczkę?;)) choć w sercu ważniejsza wiosna:)) chyba zapiszę w kalendarzu:PP Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 07.04.08, 17:13 leziox napisał: > A widdzialas ty kiedykolwiek brzego zbudowane z alkoholu?Jezeli widzialas to > powiedz koniecznie gdzie-natychmiast tam jade. Ech Lezio, lapiesz mnie za slowka, zamiast za cos innego....chodzi przeciez o wode pomiedzy tymi brzegami, ze nie jest ognista.... Facetom trzeba zawsze kawe na lawe....kiedy sie to zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kawe 07.04.08, 21:40 I wcale nie pisze na koncu tylko na klawiaturze jakby tam komus jakie zboczone mysli do pieknej gluffki wchodzic zaczely... Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Kawe 08.04.08, 11:59 Ech jak dobrze.....ze moich mysli jeszcze nie mozna zwizualizowac :))) ...zakrecilo by Ci sie w glowie, gdybys je zobaczyl... Odpowiedz Link Zgłoś