the_kami 24.09.03, 11:40 Naprawdę śpicie wszyscy?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Ludki, co Wy?! 24.09.03, 12:35 the_kami napisała: > Naprawdę śpicie wszyscy?! Obrazili się. :( K. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Ludki, co Wy?! 24.09.03, 12:46 No już nie mam co robić tylko się obrażać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Ludki, co Wy?! 24.09.03, 13:05 catalina1 napisała: > No już nie mam co robić tylko się obrażać ;-))) A kto Cię tam wie? :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Ludki, co Wy?! 24.09.03, 12:41 nie śpicie - szukacie błędu i znaleźliście ;-))) uffff... bo to nie był mój błąd, tylko niektórzy nie umieja dodawać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Ludki, co Wy?! 24.09.03, 12:54 catalina1 napisała: > nie śpicie - szukacie błędu i znaleźliście ;-))) uffff... bo to nie był mój > błąd, tylko niektórzy nie umieja dodawać ;-))) To i tak masz lepiej. Ja jestem w Matrixie. Autentycznym. Naprawdę czuję się dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Ludki, co Wy?! 24.09.03, 13:13 the_kami napisała: > To i tak masz lepiej. Ja jestem w Matrixie. Autentycznym. Naprawdę czuję się > dziwnie. I co jest tak zielono dookoła jak w Matrixie i cyferki latają ;-)) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Ludki, co Wy?! 24.09.03, 13:44 catalina1 napisała: > I co jest tak zielono dookoła jak w Matrixie i cyferki latają ;-)) ??? Prawie. Uwierz :-D Szczególnie te cyferki. I małe § też latają :-D Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Ludki, co Wy?! 24.09.03, 13:55 the_kami napisała: > Prawie. Uwierz :-D Szczególnie te cyferki. I małe § też latają :-D A to czujesz się tak samo jak ja na codzień ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś