Dodaj do ulubionych

czy to wypada?

IP: 195.205.132.* 08.07.01, 16:07
hmmm, czy kobiecie wypada często zmieniac partnerów? Jestem kobieta, ale nie
znosze monogamii. Niebawem wychodze za mąż (chyba...) i nie wiem, jak sobie z
tym poradzę. Jeden facet przez większość zycia. Co sądzicie o
kobiecej "zdradzie"?
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: czy to wypada? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 16:08
      jeśli nie znosisz monogamii to po co wychodzisz za mąż?
      • Gość: livia Re: czy to wypada? IP: 195.205.132.* 08.07.01, 16:12
        kulturowa konieczność, ale jak napisałam, waham się
        • Gość: *** Re: czy to wypada? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 16:26
          Livia! Nie przerażaj mnie! Kulturowa powinność???A co to takiego? W jakich
          czasach my żyjemy? Chyba już lepiej żeby p.Xińska nazwała Cię starą panną niż
          krzywdzić Bogu ducha winnego przyszłego męża.Chyba,że on też nie jest za
          monogamią.Może jeszcze nie dorosłaś do małżeństwa? Według mojego skromnego
          zdania jak pokochasz mężczyznę staniesz się monogamiczna -w większości
          przypadków tak bywa.
    • mario2 Re: czy to wypada? 08.07.01, 19:49
      hihi - to lubie , narybek rosnie. Moze od razu zalozysz pokoik mysliwski? I to
      bez mebli zeby miejsca na poroza starczylo.
      Jedna rada. Skoro wychodzisz za maz i nie rezygnujesz z poligamii- rob to " z
      glowa" i stroznie. Bo rzeczywiscie mozesz kogos skrzywdzic, lub doprowadzic
      swoje zycie do piekla. Czego ci oczywiscie nie zycze.
      Uklony
      Mario
    • Gość: Kizi Re: czy to wypada? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 22:09
      Ja to ci zazdroszczę,bo jak już się w coś uwikłam to niestety nie potrafię
      skoczyć w bok,żeby nie wiem co, choćbym myślała że przydałoby się/a teraz by
      się przydało jak diabli/.
      Myślę że częsta zmian to nie poligamia bo to chyba jest wtedy jak jesteś z
      kilkoma facetami w jednym czasie?
      Co do kulturowej konieczności to się z Tobą zgadzam,niestety stara panna ma
      przechlapane,lepiej być rozwódką /z autopsji/.Nie wiem ile masz lat ale jeśli
      dobiegasz 30 nie zastanawiaj sie a jeśli nie daj sobie jeszcze czas,bo szkoda
      zmarnować szansy na udany związek małżeński,a skoro masz ochote być z innymi to
      nie jest ten jak tu ktoś powiedział chyba ***
      Powodzenia i trzymam za ciebie kciuki!
      {powiadom jaka decyzja?/
      • Gość: *** Re: czy to wypada? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 22:29
        Jasne! Posłuchaj Kizi ,tylko niech Twój "przyszły" boków sobie nie pocharata o
        poroże walające się po chałupie! Zaopatrz dobrze apteczkę pierwszej pomocy .:))
        Rozwód to "pryszcz" a że druga strona będzie trochę cierpiała..co tam.Najlepiej
        jeszcze postaraj się o potomstwo ,niech i ono zazna szczęścia poligamii!:))To
        bardziej kieruję do Kizi jak do Ciebie ,bez obrazy.:))
      • Gość: Rafal Re: czy to wypada? IP: *.icom.ca 09.07.01, 04:39
        Gość portalu: Kizi napisał(a):

> Ja to ci zazdroszczę,bo jak już się w coś uwikłam to niestety nie potrafię
        > skoczyć w bok,żeby nie wiem co, choćbym myślała że przydałoby się/a teraz by
        > się przydało jak diabli/.
        > Myślę że częsta zmian to nie poligamia bo to chyba jest wtedy jak jesteś z
        > kilkoma facetami w jednym czasie?
        > Co do kulturowej konieczności to się z Tobą zgadzam,niestety stara panna ma
        > przechlapane,lepiej być rozwódką /z autopsji/.Nie wiem ile masz lat ale jeśli
        > dobiegasz 30 nie zastanawiaj sie a jeśli nie daj sobie jeszcze czas,bo szkoda
        > zmarnować szansy na udany związek małżeński,a skoro masz ochote być z innymi to
        >
        > nie jest ten jak tu ktoś powiedział chyba ***
        > Powodzenia i trzymam za ciebie kciuki!
        > {powiadom jaka decyzja?/

Gdybys ty, lub livia, byla moja zona, i bym cie zlapal z facetem, jemu bym kupil
        piwo, a ciebie tak zlal ze bys sie przez 3 miesiaca wila z bolu. Potem bym
        powtorzyl.
        • Gość: krecha do: Rafal IP: *.hwr.Arizona.EDU 09.07.01, 07:18
          No i wlasnie dlatego jestes na zeslaniu w Kanadzie.
          Cale szczescie...
        • mario2 Re: czy to wypada?- Rafal 09.07.01, 12:21
          Stary- wspaniale metody - tylko podratulowac. Moze
          jeszcze wprowadzisz stosy, publiczne chlosty,
          obcinanie rak i jezykow.
          A co do bicia kobiet . Masz racje. Musisz je bic.
          Przeciez nie moga oddac bo sa slabsze!!! Stoisz zawsze
          na wygranej pozycji, jak na prawdziwego macho
          przystalo.
          Gratuluje
          Mario
        • Gość: brrr.. Re: czy to wypada? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 13:26
          oj Rafałek, Ty się lepiej za łopatę weź, wykop kilka dołków, a jak Ci spadnie
          poziom hormonu "pana i władcy" to się wypowiadaj na forum :-)).
          • mario2 Re: czy to wypada? 09.07.01, 16:25
            Hihi - dziwne, ale tym razem sie zgadzamy :o)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka