marceliszpak 21.10.03, 16:56 gph sie ozenil i kupa , nie ma kto stac w bramie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: matko ale cisza 21.10.03, 18:07 Kupa byla ale ja szybko sprzatnelam, nie boj ryby. My tu wszyscy wypoczywamy przed hucznym oblewaniem wesela:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: matko ale cisza 21.10.03, 20:43 Kurde niektórzy pracują, nie? I nie mają czasu na pogaduszki internetowe o dzikich imprezach na golasa :))) - sabba gratulacje, cały czas próbuję sobie to wyobrazić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak ta impreze kiedys trz zrobic 21.10.03, 22:08 to musi byc piekne upalone w trzy dupy towarzystwo lata na golasa po lesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ta impreze kiedys trz zrobic 21.10.03, 22:15 prawdę mówiąc słabo sobie to wyobrażam ... chyba już za stara jestem :))) (no i mężatka) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: ta impreze kiedys trz zrobic 21.10.03, 22:27 marceliszpak napisał: > to musi byc piekne upalone w trzy dupy towarzystwo lata na golasa po lesie :) > > to w końcu po lesie chcesz latać, czy w bramie, bo ja już nic nie chwytam... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ta impreze kiedys trz zrobic 21.10.03, 22:28 Jak widzę jak Marceli jest chętny na taką imprezę myślę, że polatałby w bramie, po lesie i jeszcze po Rynku Głównym :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: ta impreze kiedys trz zrobic 21.10.03, 22:30 wodnik74 napisała: > Jak widzę jak Marceli jest chętny na taką imprezę myślę, że polatałby w > bramie, po lesie i jeszcze po Rynku Głównym :)))))) Marceli latający na golasa między rzeźbami Mitoraja??? w to Mi (g)raj ! Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak ponoc te rzezby to byli 21.10.03, 22:36 uapleni studenci po walsnie takiej imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: ponoc te rzezby to byli 21.10.03, 22:39 tak patrzę na ortografię ostatniego posta, i zastanawiam się, czy ty aby, Szpaku, nie jesteś w trakcie?? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: ponoc te rzezby to byli 22.10.03, 10:23 a tam od razu ortografia , propostu :) mi sie literki przestawiaja Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: matko ale cisza 21.10.03, 22:45 No ciezy mnie ze tak pobidzilam wasza wyobraznie wieczorowa pora:)) Golasy na mojej imprezie najpier siedza w domu a potem jak juz mowilam jezdza po miescie samochodem:))) Wskakuja do miejskiej sadzawki, aha no i ktos przytomny z towarzystwa robi im zdjecia, ktore po calej imprezie opyla u zfotografowanych za wieeelkie pieniadze:))) A co was tu tak po nocach wysypalo?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: matko ale cisza 21.10.03, 22:48 widzisz, jak to mówią, nie znasz dnia ani godziny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: matko ale cisza 21.10.03, 22:57 Ano nie znasz. A ja lubie niespodzianki:))) Odpowiedz Link Zgłoś