Gość: załamany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 12:13 Na nowo kupionym kompie miałem zainstalowanegi linuxa i nie usuwając go zainstalowałem windows. Czy możliwe jeste że to jest powodem częstego zazawieszania się kompa. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kolobos Re: linux z windows xp czy mogą być razem IP: *.escom.net.pl 27.12.07, 13:05 Raczej, czy wiesza sie zarowno pod linuksem jak i windowsem? Jaka temperature ma procesor? Jaki masz zasilacz? Sprawdz tez ram przy pomocy memtest oraz dysk przy pomocy Hdtune. Link Zgłoś
Gość: załamany Re: linux z windows xp czy mogą być razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 13:14 zasilacza nie mam. chyba że jest wbudowany. A jak zmierzyć temperature procesora i Co to jest Hdtune i memtest. Link Zgłoś
Gość: pcyk Re: linux z windows xp czy mogą być razem IP: 193.109.225.* 27.12.07, 13:32 Najdziwniejsze jest to, że Ci się ten komp bez zasilacza uruchamia ;D Link Zgłoś
Gość: załamany Re: linux z windows xp czy mogą być razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 13:53 zasilacz jest ale wbudowany w obudowie a ja nie che zdejmować obudowy bo jest na gwarancji Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: linux z windows xp czy mogą być razem IP: *.escom.net.pl 27.12.07, 14:02 To oddaj komputer na gwarancje i skoncz nudzic. Link Zgłoś
Gość: adek Re: linux z windows xp czy mogą być razem IP: *.chello.pl 27.12.07, 13:09 po jaka cholerę zakładasz drugi wątek Link Zgłoś