tw_muza 23.01.09, 10:12 pojawił się wczoraj mój ulubiony wątek w "barwach" - zła teściowa zalega w domu jednego z synów burząc spokój jego małżonki, i wespół z drugim synem, któremu nie zalega, czyni przeszkody w próbach rozwiązania tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: barwy szczęścia 23.01.09, 14:47 straszna jest ta tesciowa wredna i okropna baba Ale to prawda: umiejetnie prowadzona akcja przez tesciowa potrafi najlepsze malzenstwo rozwalic. Mamusia mojego Połóka tak swego czasu namacila, ze sie ze mna rozstal i z domu wyprowadzil. Dopiero po kilku mieisiacach zrozumial, ze dorosli ludzie podejmuja samodzielnie decyzje a nie rodzice za nich Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: barwy szczęścia 24.03.09, 23:03 A jeszcze niezla jest ta Agatka, tez wyczekuje jej wystepu jak kania dzdzu:)) Twarz i glos ma stworzone po prostu do grania takich mlodocianych zagryziakow. Zagryziakowien znaczy:) Wcale tego nie ogladalam dlugi czas, jednego tygodnia jakos czlowiek zapuscil tv przez nieuwage i go, kurde, wsyslo. Jak bagno normalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: barwy szczęścia 26.02.09, 22:23 Ja tez lubie ten watek. W ogole to mogliby dawac wiecej tej tesciowej Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: barwy szczęścia 26.02.09, 22:46 wstretna jest taka zlosliwa, upierdliwa i wredna maltretuje ta biedna synowa bezs opamietania, a synowa za to ma anielska cierpliwosc, inna jakby pizgnela talerzem o podloge.... Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: barwy szczęścia 27.02.09, 21:40 kurde, nie widziałam wczoraj, ale wątek świetny! Ciekawa jestem co z nią zrobią (mamusią znaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: barwy szczęścia 26.03.09, 21:15 No to zostala juz tylko Agatka. Tesciowa sie niestety wylamala, kurza jej twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: barwy szczęścia 27.03.09, 12:03 a Agatka to kto? jest jeszcze wredna Jola Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: barwy szczęścia 28.03.09, 11:07 Agatka to curunia Kuny i Lubaszenki. Z japa wieksza od krateru wulkanu. Kradnie forse po rodzinie. A Jola, ktorej fanka tez bylam, ma sie niestety zmienic po jakiejs wizycie w spa, wiec tez jakby juz stracona. Zastanawiam sie, gdzie Jola kupuje korale - bo zawsze ma ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: barwy szczęścia 28.03.09, 14:20 aaaa ale Agatka jest bardzo realna sama mam gimnazjaliste w domu i szalu dostaje Odpowiedz Link Zgłoś