jasmina_tdi 25.01.02, 17:47 To co dziewczynki?????? Kręcimy beretką?? :))))) Aż miauczec chce mi sie z wrażenia...!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuzi......dla..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 Re: ALE WKOŁO JEST WESOŁO.....!!!!!!!! 25.01.02, 17:53 a Tobie co tak wesolo, sminkochana? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi odpowiedz jest prosta! 25.01.02, 17:55 Men oddaje mi swoj samochod na urodziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudownie, prawda?! kitek1 napisał(a): > a Tobie co tak wesolo, sminkochana? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: odpowiedz jest prosta! 25.01.02, 17:59 przestań sie cieszyc i jedz ze mną :)))))))))) kitek1 napisał(a): > no to ciesze sie z Toba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: odpowiedz jest prosta! 25.01.02, 18:04 jade, i sie ciesze,:))) ze menik w koncu, taki w porzadku sie okazal, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 odwolanie......... 25.01.02, 18:13 menik nasze autko, uneczce zaoferowal, buuuuuuuuu:( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi coooooooo?????????? 25.01.02, 18:18 to trzeba bedzie uneczke sprzątnąć, a autko uprowadzic :))))) zawsze to lepsze niż jazda komunikacją miejską :))) kitek1 napisał(a): > menik nasze autko, uneczce zaoferowal, > buuuuuuuuu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: coooooooo?????????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:25 zaraz...to ile ten men ma aut do rozdania?Co on kuwa salon samochodowy ma?;)))))))))))))))))) Men..Ty swinio !A mnie zamiast laptopa dales torebke papierowa!poczekaj Ty draniu!!!;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi samanat 25.01.02, 18:27 ważne, ile ma? ważne, że jeden ma dla mnie :))))))) oglądaj wiadomoscie wieczorem jak już mi pożyczy :)))) Gość portalu: samanta napisał(a): > zaraz...to ile ten men ma aut do rozdania?Co on kuwa salon samochodowy ma?;)))) > )))))))))))))) > Men..Ty swinio !A mnie zamiast laptopa dales torebke papierowa!poczekaj Ty dran > iu!!!;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanat IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:28 chyba kronike wypadkow!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: samanat 25.01.02, 18:32 Gadaja jakies bzdury ... Mój jedyny samochód nazywa sie bilet miesięczny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:33 pieprzenie kotka przy pomocy mlotka....;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanata :)))))))))))) 25.01.02, 18:34 daj spokój!!! widzialas kiedys policyjny helikopter scigający trzylitrowy silnik????? ja też nie :))))) Akcja bedzie skladac sie z trzech etapów: 1. pożyczamy auto od mena 2. dzwonimy do Newsroom"u w TVN 3. Wyjeżdżamy na katowicką :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > chyba kronike wypadkow!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś