mrouh 24.06.03, 08:37 Witam w letni wtorek Zaspałam... Jak nie musze nigdze wychodzić, wtedy wstawanie idzie mi tak cięzko... Trudno, jakoś to przezyję. Stoliczek zajmie się kulinariami na życzenie, a ja logistyką Idę do sklepu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marucha1 Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 09:29 mrouh napisała: > Witam w letni wtorek > Zaspałam... Jak nie musze nigdze wychodzić, wtedy > wstawanie idzie mi tak cięzko... > > > Trudno, jakoś to przezyję. Stoliczek zajmie się > kulinariami na życzenie, a ja logistyką > Idę do sklepu Witam Mrouh,witam duszki szufladkowe.To ja w tym czasie zajme sie przygotowaniem stoliczka na przyjecie tego co Mrouh zakupi w najblizszym sklepie.A z glodu nie poumieramy,mam swieze buleczki,dzemik i serki.Kawke tez. Odpowiedz Link
mrouh Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 09:42 Witaj, Marucho!Ostatnio, mam wrażenie z nocnego marka zamieniłeś się w skowronka, przynajmniej w szufladzie. A moze to dlatego, że ja wieczorami zasypiam na twardym fotelu Nictowym i nie wiem co sie dzieje To teraz mamy już wszystko co na śniadanie Szufludkom potrzebne albo i więcej. Dobry początek dnia, prawda? I niech tak zostanie! Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 11:16 Dziendoberek Wszystkim Wpadłam tylko na momencik, chlipne kawki i musze uciekać, bo czas mnie dzisiaj okrutnie goni. Wiem, że mnie w końcu dopadnie, ale jeszcze spróbuję trochę pouciekac Mrouh, dziekuje za WTOREK i stoliczek Marucho, chlebek z Twoim dzemikiem jest przepyszny, mniam, mniam, mniam Szufludkowie, kawa w Waszym towarzystwie jest smaczniejsza niż bez Was, i ma intensywniejszy aromat Odpowiedz Link
kasikk Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 12:22 to chyba ten wtorek taki zaspaniowy, bo ja też zaspałam... a poza tym jest sennie... tylko miękkiej podusi i kocyka do przykrycia mi brakuje, a tu pracować trzeba. tylko KAWUNIA może mnie uratować ) Odpowiedz Link
mrouh Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 12:45 Stolik stoi na... wysokości zadania i kawunia zawsze gotowa. Trzeba tylko na chwilę, na jeden momencik, zamknąć oczy prawda? Trzymajcie sie w pracy! A ja się uczę przepisów oświatowych hihi, na jutro. Z herbatką zieloną i czerwoną farbą do włosów na głowie (dobrze, że facetów akurat nie ma bo by pouciekali ) Odpowiedz Link
kasikk Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 14:05 oj! mrouh miła, dołączę do "leniuchujących" w przyszłym tygodniu i już nie mogę się doczekać!! urlopik )))))) Odpowiedz Link
mrouh Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 15:15 kasikk napisała: > oj! mrouh miła, dołączę do "leniuchujących" w przyszłym tygodniu i już nie mogę > > się doczekać!! urlopik )))))) Czekam na Ciebie, leniuchując połowicznie dobre i to Też myślałam, że padnę zanim dozyję wakacji... ale jakoś dotrwałam... myślę, że to zasługa szuflady))) Odpowiedz Link
kasikk Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 16:08 mnie szuflada też jakos trzyma nad powierzchnią w niezbyt wesołym momencie... czasem przychodzi mi nawet do głowy, że nie można już nikomu ufać, a najmniej tym, o których zaczynasz myśleć "na tej osobie mogę na pewno polegać". czasem obcy ludzie są bardziej godni zaufania... ups... jakoś rękawkowo się zrobiło? Odpowiedz Link
jtka Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 17:47 witaj Szuflandio)) witajcie Szuflandczycy))) słonecznie Was pozdrawiam Odpowiedz Link
ulalka Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 17:57 witajcie wtoreczkowo )) Mrouh ) mam wrażenie że mamy ze sobą wiele wspólnego... )) Odpowiedz Link
mrouh Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 18:25 ulalka napisała: > witajcie wtoreczkowo )) > Mrouh ) mam wrażenie że mamy ze sobą wiele wspólnego... )) Ja jestem tego prawie pewna! Chyba zmajstruję jakąś @ do Ciebie... Odpowiedz Link
ulalka Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 18:27 mrouh napisała: > ulalka napisała: > > > witajcie wtoreczkowo )) > > Mrouh ) mam wrażenie że mamy ze sobą wiele > wspólnego... )) > > > Ja jestem tego prawie pewna! Chyba zmajstruję jakąś @ do > Ciebie... > ooooooo czekam czekam i od razu odpiszę )) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 18:46 "swój swojego... i.t.d" Gratuluje spotkania Szufludki i pozdrawiam Was serduszkowo Odpowiedz Link
ulalka Re: *W*T*O*R*E*K* 24.06.03, 19:55 mrouh napisała: > ulalka napisała: > > > witajcie wtoreczkowo )) > > Mrouh ) mam wrażenie że mamy ze sobą wiele > wspólnego... )) > > > Ja jestem tego prawie pewna! Chyba zmajstruję jakąś @ do > Ciebie... > i poleciała Mrouh odpowiedź @ )) Odpowiedz Link
aniouek1 dzieńdoberek SZUFLUDKOWIE :) 01.07.03, 11:40 słoneczka w sercach i nad głową życzę Wam serduszkowo nie tylko przy wtorku Odpowiedz Link
kasikk Re: dzieńdoberek SZUFLUDKOWIE :) 01.07.03, 19:52 witam i częstuję bitą śmietanką z malinami ) Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek SZUFLUDKOWIE :) 01.07.03, 20:31 mniam,mniammmmm,,,maliki ismitanka czestuje sie i znikam,,,,,do jutra,,, pozdrawim cieplutko,,,, Odpowiedz Link
mrouh Re: dzieńdoberek SZUFLUDKOWIE :) 01.07.03, 20:32 Witam Was słodko! Dziś mam do poczęstowania Was tylko soczek pomarańczowy, ale chyba się nie gniewacie za te niedostatek zaopatrzenia? Nadal czytam grrrrrrrrrrrubą książkę i już nie mogę się doczekać, kiedy skończę... A właściwie kiedy będę wreszcie wiedziała, o co w tym wszystkim chodzi To swoja drogą ciekawe, jakie można mieć sprzeczne uczucia co do książki... Jakie uczucia może wywołać powieść w czytelniku i niekoniecznie uczucia odnoszące się do postaci czy wydarzeń, ale do powieści jako literackiego tworu, autora i jego pomysłu. Może to zabrzmi dziwnie, ale książki wzbudzają we mnie różne uczucia, tak jak ludzie. Czasem mnie drażnią, czasem uwodzą, jestem zła na autora albo go naprawdę szanuje i prowadzę z nim coś w rodzaju dialogu. Jakby to byli ludzie A ta ksiązka jest gruba, chcę wiedzieć jak to się skończy, a jeszcze parę godzin temu chciałam, żeby nigdy się nie skończyła i żebym mogła ją czytać do końca swiata A teraz mnie drażni. Mam nadzieję, że to minie Przez prawie 500 stron róznie już na nią się zapatrywałam, zostało zaledwie ok 130... więc jeszcze zniknę na 130 stron, na razie Odpowiedz Link
transoptor Re: *W*T*O*R*E*K* się obudził, a ja nie mogę.. 08.07.03, 01:28 aniouek1 napisała: >*W*T*O*R*E*K* się obudził,a ja nie mogę.. jeszcze zasnąć ...nigdy nie jesteś sama w bezsenności Odpowiedz Link
rzulw *W*T*O*R*E*K* się obudził, i ja się budzę 08.07.03, 08:18 Witajcie. Właśnie otwieram oczy przy pomocy kawy pozdrowienia Odpowiedz Link
mrouh Re: *W*T*O*R*E*K* się obudził, i ja się budzę 08.07.03, 09:03 Ja już się obudziłam, nawet bez kawy... Miłe miałam dziś przebudzenie, łagodne i takie leniwe Mam cała\ą kartkę rzeczy do zrobienia dzisiaj...Właśnie tym się różnią wakcje od reszty roku. Normalnie jest mało dużych rzeczy do roboty, a na urlopie -mnóstwo małych. Idę poprzenosić papierki z jednego miejsca w inne Odpowiedz Link
kendo Re: *W*T*O*R*E*K* się obudził, i ja się budzę 08.07.03, 10:57 Hej Wam! i juz nie spie od dawna,,,,, Pozdrawiam Wszystkich cieplutko zyczac pieknego i owocnego dnia,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 ostał się choć łyczek kawki? 08.07.03, 15:25 Ludkowie mili, milion uśmiechów za kawki łyczek Jak Wam mija wtorek? U mnie pędzi jak oszalały i na przemian miesza dobre i niezbyt dobre wiadomości. Ale cóż? Takie jest życie - prawda? Odpowiedz Link
kendo Re: A to juz dzis jest wtorek,,,,,,,,,,,, 15.07.03, 00:23 O !!! to ja, witam Wszyskich we wtorek,,,,, Tym co spia zycze pieknych snow co sie sprawdzaja Tym co niespia Przyjemnego dnia // wieczoru // nocy //. Pozdrawiam ciepluko.... PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: A to juz dzis jest wtorek,,,,,,,,,,,, 15.07.03, 00:35 i Tobie Kendo, dobrej nocy na dobry dzień Odpowiedz Link
aniouek1 niech Wam będzie dobry *W*T*O*R*E*K* :) 15.07.03, 09:10 kawka i herbatka czekają słoneczko świeci, ptaki śpiewają Odpowiedz Link
kasikk Re: niech Wam będzie dobry *W*T*O*R*E*K* :) 15.07.03, 10:19 pieski szczekają i miauczą kotki; i chlebek z miodkiem dla wszystkich słodki. hihihi... wierszyk mamy anioueczku Odpowiedz Link
kendo Re: niech Wam będzie dobry *W*T*O*R*E*K* :) 15.07.03, 10:23 aniouek1 napisała: > kawka i herbatka czekają ** to z mila checia sie czestuje,,,,i zaraz za ostatnie czynnosci dopelniac bede przed podroza,,,, > słoneczko świeci, ptaki śpiewają ** i jest tak cudownie ,ze zyc sie zaczyna chcie ponownie,,,,, Pozdrawiam Anioueczku cieplutko,,,,,kendo juz na urlopie,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: niech Wam będzie dobry *W*T*O*R*E*K* :) 15.07.03, 10:32 ,,Kasik,, zaraz z moim psiuna ide na spacerek i pozniej wlanczam moje turbo,zeby zdazzyc ,,, Milego dnia Ci zycze,,,a chlebus z miodzikiem ?? mniam mniammm... PA;..kendo na urlopie.... Odpowiedz Link
rzulw Re: niech Wam będzie dobry *W*T*O*R*E*K* :) 15.07.03, 11:04 Dzień dobry ! Na kaffkę i chlebek z miodem to i ja się skuszę Miłego dnia, podróży i co kto sobie wywróży Odpowiedz Link
aniouek1 Re: niech Wam będzie dobry *W*T*O*R*E*K* :) 15.07.03, 11:56 kawke mam, ale o kilka okruszków chlebka i pare kropli miodku to bardzo prosze Odpowiedz Link
kasikk Re: *W*T*O*R*E*K* 15.07.03, 22:31 niektórzy JUŻ WRÓCILI i baardzo ubolewaja nad tym dobranoc wszystkim duszyczkom Odpowiedz Link
kendo Re: *W*T*O*R*E*K* 22.07.03, 11:33 No i Wy jeszcze spicie Wszyscy ????? Ja juz po sniadanku,,,, robotnicy nie daja pospac dluzej,ale moze i szybciej zakoncza ta zmiane dachu miejcie sobie milutko i cieplutko ... do nastepnego napisania,,,,PA:..kendo Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *W*T*O*R*E*K* 22.07.03, 12:06 Dzieńdoberek Szufludkowie Dzisiaj woda z cytryną i lodem Odpowiedz Link
kendo Re: *W*T*O*R*E*K* 22.07.03, 12:14 ,,,Anioueczku,,, hi,hi,juz nie wejde na dach,,,teraz beda porzadki na gorze z odkurzaniem i porzadkowaniem,gruzu i sadzy na trzy centymetry .... do nastepnego napisaniannnnPA:...kendo...juz czas mi sie skonczyl,,,PA<.... Odpowiedz Link
rzulw Re: *W*T*O*R*E*K* 22.07.03, 14:35 dzień bry z glasem przybyłem, na wodę z cytrynką Odpowiedz Link
kasikk Re: *W*T*O*R*E*K* 22.07.03, 18:12 witam ) a ja tylko po cytrynkę, bo wody mi znieba naleciałao, że hohoho i jeszcze hoho Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *W*T*O*R*E*K* 29.07.03, 22:05 niedługo się będzie kończył, a ja bez śniadania Wtorkowy dobry wieczór wszystkim dobrym ludkom Odpowiedz Link
aniouek1 *W*T*O*R*E*K* 05.08.03, 09:57 Dobry dzień ludkowie mili Może byśmy się napili herbaty? Kto czerwonej, Kto zielonej, a może czarną Ktoś pije? Odpowiedz Link
aniouek1 *W*T*O*R*E*K* 12.08.03, 11:08 lepszego WTORKU niż PONIEDZIAŁEK, smaczniejszej kawki, przychylniejszych okoliczności, więcej uśmiechów i ludzkiej życzliwości Odpowiedz Link
kendo Re: *W*T*O*R*E*K* 12.08.03, 14:30 Witajcie "szufladkowicze" mili..... juz wrocilam z bardzo pracowitego urlopu troche zmeczona ale zadowolona,ze juz nareszcie we wlasnym domciu ze swoimi..... Milego Dnia i usmiechow na twarzyczkach,,,,,,kendo Odpowiedz Link
jasmintea *W*T*O*R*E*K* 12.08.03, 14:39 Witam witam)) Kawe kolejna popijajac podgryzam wafelka i usmiecham sie do Was wszystkich)) Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 dobranoc na dzień dobry ;) 19.08.03, 00:27 c.d.n. ... dzisiaj rano.. najpóźniej przed południem Odpowiedz Link
transoptor Re: dobranoc na dzień dobry ;) 19.08.03, 00:57 Dzień Wam Dobry...niechaj się stanie Odpowiedz Link
kendo Re: dobranoc na dzień dobry ;) 19.08.03, 10:20 Witajcie "szufladunie" choc dzis u nas pochmurno i pewnikiem bedzie padac, w moje serduszko i tak sloneczko zawitalo, dziele sie z Wami tymi cieplymi promyczkami i znikam do wieczora,,,,Pozdrawiam Cieplutko,slonecznie ,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 zróbmy sobie dobry dzień ;) 19.08.03, 12:08 transoptor napisał: > Dzień Wam Dobry...niechaj się stanie dzień, sam z nocy się wyłania i w noc przenika, reszta... nie jest już taka oczywista Kendo robi sobie dobry dzień. Fryzjer i siostra z kawą, i.. masz rację Kendo życie trzeba brać w dłonie jak filiżankę z porcelany, by ..kawą móc się zachwycić Zaparzam kawę w dzbanku dla siebie i ..nie tylko siebie. Bierzcie w dłonie filiżanki Odpowiedz Link
mrouh Zabawmy się! 19.08.03, 12:49 Gorąco? Nie marzyliście o zimie ostatnio? Zapraszam do miasta pingwinów. www.miasto-linux.prv.pl/ Poczekajcie aż pojawi sie miejsce n awpisanie nicka (wybierzcie sobie coś), wejdcie dalej- jesteście jednym z pingwinków. Możecie chodzić po planszy, mówić do całej reszty (na dole czarne pole do wpisywania wiadomości i "chmurka", aby wysłać), możecie iśc na następną planszę zbliżając się do prawego dolnego rogu. Tam można pograć w piłkę. Tak w ogóle mozna kliknąć w znaczek z trójkątem w kółku na niebieskim polu i pokażą się ikonki. Możecie je wysyłać, uśmiechnąć się zatańczyć, usiąść jak się zmęczycie albo rzucać śnieżkami Bawcie się dobrze, pa! Odpowiedz Link
kasikk Re: Zabawmy się! 19.08.03, 16:54 Mrouh, to jest świetne ) śmieszne są te pingwinki Odpowiedz Link
kendo Re: Zobmy sobie dobry dzien 19.08.03, 20:52 Anioueczku!...plany byl bardzo dobry,ale nie wyszlo tak , jak chcialam. Ladnie napisalas, ze zycie trzeba brac jak filizanke dobrej kawy,,,, Pozdrawiam wieczornie,,,,Wszystkie Skrzydlate "Stworzonka Szufladkowe" hi,hi, Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Zobmy sobie dobry dzien 19.08.03, 21:53 kendo napisała: > ...plany byl bardzo dobry,ale nie wyszlo tak, jak chcialam. Kendo, to może znaczy, że wyszło lepiej? > ... zycie trzeba brac jak filizanke dobrej kawy,,,, ...nawet goryczka DOBREJ KAWY jest uzasadniona i warta zachwytów > Pozdrawiam wieczornie,,,,Wszystkie Skrzydlate "Stworzonka Szufladkowe" hi,hi, cieplutko Kendo i Wszystkie Szufludki Odpowiedz Link
kendo Re: Zrobmy sobie dobry dzien 19.08.03, 22:08 Oj zycie,zycie,,,, znalazlam dzis cos ciekawego,,,, HYMN KAZDEGO Z NAS ** Przechodz spokojnie przez halas i pospiech, i pamietaj,jaki spokoj mozna znalezc w ciszy. O ile jest mozliwe,bez wyrzekania sie siebie, badz na dobrej stopie ze wszystkimi ** cdn chyba jutro,,bo strasznie dlugasne,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Zrobmy sobie dobry dzien.. też jutro ;) 19.08.03, 22:16 dobrze, gdy dobre jest długaśne i na długo starcza.. Czekam na c.d. jak na jutro czekam Odpowiedz Link
kendo Re: Zrobmy sobie dobry dzien.. też jutro ;) 26.08.03, 08:39 ,,,O! ja juz wstalam,,,, a Wy jeszcze spicie????? Kawcia swiezutka juz pachnie,herbatka gotowa i sniadanko czeka na spoznionych,,,,W S T A W A C S P I O C H Y !!!!!!!!!! Milego Dnia Wam Duszki Skrzydlate Zycze,,,,, kendus prawie juz zdrowy hi,hi, Odpowiedz Link
aniouek1 *W*T*O*R*E*K* wtorek, cudów worek :) 26.08.03, 08:51 niech Wam przyniesie, a ja poranną kawkę Chlipnie Ktoś? Bardzo proszę Odpowiedz Link
slo-onko Re: *W*T*O*R*E*K* wtorek, cudów worek :) 26.08.03, 19:44 Witam w sloneczny wtorek mimo wieczoru Ale robie co w mojej mocy, przygrzewam jeszce nieco I nie dam sie tak szybko wygonic Pozostane z Wami do jesieni A jesienia wraz ze zlota polska bede znow przygrzewac Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *W*T*O*R*E*K* 02.09.03, 01:44 mrouh napisała: > Witam w letni wtorek > Zaspałam... /../ a ja, teraz zasypiam Dobrej nocy Szuflandio, na dobry dzień, dobranoc Odpowiedz Link
mrouh Re: *W*T*O*R*E*K* 02.09.03, 08:39 Ja też nie zaspałam, ale zasypiam, tylko jest juz rano... A właściwie może nie rano już, bo jutro o tej porze to ja juz będę poszednięta i wrócona z pracy I żyję tą nadzieją, bo dziś dłuuugo mnie nie będzie. Trzeba rozkręcic szkolny młynek Wczoraj nie mogłam zasnąć bo miałam milion siedemset pomysłów na A: rozkręcanie francuskości w moich uczniach ; B:nowe malunki C:listy; D:czytanie E:sprzątanie i chyba na jeszcze parę innych rzeczy, tylko jednak w końcu zasnęłam, bo nie pamiętam A dziś już mi jakoś wywietrzało Ale wieczorem pewnie znowu wrócą. Tak jak ja do Szuflady Dobrego dnia Odpowiedz Link
kasikk Re: *W*T*O*R*E*K* 02.09.03, 10:42 Witam wtorkowiczów ) cieplutko - herbatką z cytrynką ) Mrouh - wygłaszcz kociołkę ode mnie ) i życzę sukcesów w zaszczepianiu miłości do francuskiego Anioueczku - a Tobie życzę wyspania i snów kolorowych ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *W*T*O*R*E*K* 02.09.03, 15:55 Dziękuję, wyspałam się kolorowo, sny miałam dobre, tyle, że już zapomniałam tak wyspanie jak sny Ludkowie, pachnie jesienią, piękną, kolorowa, obfitą jesienią. Zachwycam się tą jesienią, którą chyba jednak, bardziej już czuć niż jeszcze widać, ale przyjdzie, przyjdzie napewno. Chcecie malin? Częstujcie się, pachną, są słodkie i soczyste.. pychotka - mówię Wam Odpowiedz Link
kendo Re: *W*T*O*R*E*K* 02.09.03, 20:20 Witajcie,a raczej DOBRY WIECZOR,,,,, oj! i dzien mi uciekl,nawet niewiem kiedy,,,,, Bedac dzis na miescie skorzystalam z chwili czasu i przejzalam kolekcje jesienna a wiec kolor mokki,wiecie taki ladny cieply rudo brazowy (akurat,jak dla mnie,lubie ten kolor) wszystkie odcienie brazu, jakis dlamnie nieokreslony kolor -"brudny sprany fiolet"-fu odcienie ziemi az do zielonego,,,, same spodnie,rozne modele,a ja chcialam spodniczke i nic nie wpadlo mi w oczy dominuje wlasnie zamsz lub mokka w polaczeniu z jeans lub sztruksem wykonczenia z kizi-mizi-czyli futerko podobne kamizelki wszelakiej formy i materialu-to lubie obowie ze szpiczastymi noskami,ze az 4 cm.zaduze przymiezalam takie i jakos sie nie widze w tym-musze dojzec do modelu plaszcze takie ,jak w zeszlym roku + futreka.... torbusie,ach z tym nie nadaze,,,widzialam przesliczna w egipskie motywy,az zachorowalam na nia-musz dojzec do zakupu.... nakrycia glowy ja to musze miec ze wzgledow zdrowotnych) usch,ale nic ciekawego, wielkie czapy welniane... A u Was co kroluje w kolekji jesiennej???? Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *W*T*O*R*E*K* 02.09.03, 20:50 Kendo, w mojej głowie, jeszcze lato, tylko w nosie jakby coraz więcej jesieni A w kolekcji? Hihihi... chyba coś ciepłego, ale CO, to jeszcze daleko mi do myślenia o tym, choć do sklepów blisko Odpowiedz Link
kendo Re: *W*T*O*R*E*K* 02.09.03, 21:32 ha,ha, Anioueczku jesien za trzy tygodnie. Tu juz pachnie jesienia od sierpnia a teraz w sklepach "szal jesienny". Oni sie ubieraja pod kalendazowe pory roku. Najwiekszy paradoks to wiosna, nieraz jest naprawde jeszcze zimno a Oni juz po wiosennemu wypelzaja na ulice idac trzesac sie z zimna i z czerwonymi nosami. Za pare dni kolejki u lekarza z roznymi przeziebieniami... Odpowiedz Link
mrouh Re: *W*T*O*R*E*K* 02.09.03, 22:05 U mnie Kendo, w kolekcji jesienno-zimowej na 2003/2004 mamy szary płaszczyk sprzed 3 lat i czarny chyba sprzed 10 Własnoręcznie zrobiony na drutach szaro-czarny szalik, lub dla odmiany najzwyklejszy sklepowy ale za to czerrrrwony. Jeśli chodzi o torebki, to króluje taka wielka, żeby się książki i zeszyty i inne szpargały zmieściły, a buty takie żeby było wygodnie, aktualnie czerwone i płaskie, sznurowane. Ja się nawet boję iść do sklepu, bo wszystko kosztuje tyle, co moja jedna pensja, jeśli nie dwie- buuu. A pozaa tym urodziłam się za późno, nic mi się nie podoba! No prawie Przeżyłam pierwszy dzień pracy na serio, więc nadzieja, że dożyję do końca- jest, jak światełko w tunelu... Dobranoc Wam, słodkich snów Odpowiedz Link
kendo Re: *W*T*O*R*E*K* 02.09.03, 23:21 Skarbeczki,moje Ja chcialam wiedzie,jak moda jest teraz w Poskiej kolekcji jesiennej... Wybieram sie znow w listopadzie i nie chcialam byc outsajderem w ubraniu. Tez mam plaszyk chyba 6lat stary ale w dobrym stanie, tz.ja malo go uzywam bo przewaznie w domu siedze,chyba ,ze jade na zakupy dwa razy w tygodniu....ale bedac ostatnio na Boze Narodzenie w Polsce,mikolaj mi przyniosl plaszczyk z kizi.mizi,i tak w nim urzedowalam. Dobranoc Duszeczki,,,spijcie smacznie.... Odpowiedz Link
mrouh Re: *W*T*O*R*E*K* 03.09.03, 06:22 Skarbeczki,moje > Ja chcialam wiedzie,jak moda jest teraz w Poskiej kolekcji jesiennej... > Wybieram sie znow w listopadzie > i nie chcialam byc outsajderem w ubraniu. Dobrze, że w ubraniu, gorzej by było bez- w listopadzie! Kendo, to tylko takie zarciki były... ALe to, że się boję iść do sklepu, to prawda. Zresztą, ja na głębokiej prowincji mieszkam i u nas moda z roku na rok aż tak widocznie się nie zmienia- i całe szczęście > Tez mam plaszyk chyba 6lat stary ale w dobrym stanie, > tz.ja malo go uzywam bo przewaznie w domu siedze,chyba ,ze jade na zakupy dwa > razy w tygodniu....ale bedac ostatnio na Boze Narodzenie w Polsce,mikolaj mi > przyniosl plaszczyk z kizi.mizi,i tak w nim urzedowalam. Płaszczyki z kizią mizią bardzo lubię, bo moja mama taki miała, jak byłam mała. Kiedy wychodziła z domu bez nas, szkrabół, musieliśmy ją ucałować i pokiziać jej płaszczyk Bardzo dobrze mi się kojarzy kiziomiziowy strój > Dobranoc Duszeczki,,,spijcie smacznie.... Właściwie to jest rano i powinnam być już w środzie, ale środa jest za bardzo en avance)) Odpowiedz Link
jasmintea Re: *W*T*O*R*E*K* 09.09.03, 08:58 Dzieeeeeeeeeeen dobry Bardzo))))))) Witam wtorkowo i slonecznie))) Kawa juz czeka, dzis nie mam drozdzowek tylko bulke z serem bialym i dzemem- smaki dziecinstwa) - moge sie podzielic?))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
mrouh Re: *W*T*O*R*E*K* 09.09.03, 09:23 A ja mam szarlotkę Szarlotka przed pracą, bo na popołudniową szarlotkę to będzie za późno, jak wrócę Trzymajcie się! Odpowiedz Link
slo-onko Re: *W*T*O*R*E*K* 09.09.03, 13:44 Hej hej, mam pzrekazac wszyyyyystkim pozdrowienia od Rzulwia Wiec mysle, ze wszyscy to Szu... i Podu... ))) Wiec czynie i pzrekazuje )))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: *W*T*O*R*E*K* 09.09.03, 16:03 Wszyskim Kochanym Poduszkowcom troche poezji.. jeszcze jedno wspomnienie przed chwilą napisałam słowo jestem starsza o słowo o dwa o trzy o wiersz starsza - co to znaczy starsza w abstrakcji którą nazwano historia wyznaczono mi wąski przedział stąd - dotąd rosnę w abstrakcji którą nazwano ekonomia nakazano mi żyć w abstrakcji którą nazwano czas - błądzę gubię się i błądzę w Metropolitan Museum w dziale egipskiej rzeźby kamień uśmiecha się kobiecymi ustami Odpowiedz Link
kasikk Re: *W*T*O*R*E*K* 09.09.03, 17:26 Witam wszystkich wtorkowo ) dziękuję za strawę i strawę duchową ) w zamian częstujcie się plackami ziemniaczanymi z sosem pieczarkowym to chyba dobra pora ) a co do strawy duchowej, to proponuję Leonarda Cohena ostatnio kołysze mnie melodią i wierszami... Odpowiedz Link
kendo Re: *W*T*O*R*E*K* 09.09.03, 22:55 ,,Kasik,,, alem rostrzepana, prosilas na placuszki kartoflane a ja tego niezauwazylam ,mniam,mniammmmmm,,,, takie pychotki obdzielasz, juz sie czestuje,jak zostalo pare,,,,, a wiesz ostatnio serwuje je po wegiersku,jak robie. pychotka sprobuj,jak papusiasz miesko,,,,, pozdrawiam cieplutko,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: *W*T*O*R*E*K* 09.09.03, 19:08 Witajcie ,,, ,,Mrouh,,,-ja juz swoja szarlotke zpapusialam akurat dzisiaj z tesciowa,,, oberwala sobie troszke sliweczek,,,,, niewiem co z nimi robic,zwoluje niemal cala rodzine,,,, jedno drzewko juz "zalatwione"tz.oberwane zostalo jeszcze jedno , mysle,ze rodzinka pomoze sie nim zajac...tz.sliweczkami hi,hi, ,,sloneczko,,,, dzieki za pozdrowienia Twoje i Rzulwika,,,,, miejcie Sobie dobrze,,,,,PA;.. ,,Malenka,,,, juz mi brak slow,,,, ale rospieszczasz nas pooezja,,,,, zamarzam sie od razu,,,, pozdrawiam cieplutko,,,buziaczki,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 już się ciebie wtorku doczekać nie mogłam 16.09.03, 00:12 Nie spraw mi tylko zawodu i bądź dla Wszystkich dobrych ludków dobrym dniem. Mnie też lepiej może nie częstuj niemiłymi niespodziankami i rozczarowaniami, których poniedziałek dał mi w nadmiarze.. na długo starczy. Wtorku, proooszę: bądż wyjątkowo pogodnym dniem... Odpowiedz Link
aniouek1 dziękuję wtorku za cudne przebudzenie i .. 16.09.03, 05:36 proszę o przychylność w... c.d.n. Wszystkim życzę dobrego dnia.. miejcie się cieplutko i niech Wam kawki, herbatki i wszystko inne także, smakuje w tym dniu jak najlepiej Odpowiedz Link
mrouh Re: dziękuję wtorku za cudne przebudzenie i .. 16.09.03, 07:56 A ja powiem tak: LITOŚCI!... Do 23.09. będę na wojnie. Dziś pierwszy dzień Więc na mnie też niech wtorek spojrzy przychylniej... Odpowiedz Link
kendo Re: dziękuję wtorku za cudne przebudzenie i .. 16.09.03, 11:54 O !!!!! Amazonki na jakis podbuj swiata sie wybieraja,,,,,,, Zycze powodzenia we wszysttkim i pieknego dnia,,,,,, Odpowiedz Link
mala20033 Re: *W*T*O*R*E*K* 16.09.03, 15:21 Jesiennie..wtorkowo.. Jesienią Jak gwiazdy spadłe na czarne zagony Jaśnieją sterty pszenne i żytniane, A czoła w mleczną owinął im pianę Pajęczych przędziw łańcuch wysrebrzony. Z ognisk pastuszych bije blask czerwony, Złocą się iskry przez dymy przesiane I słychać głosy tęskne, rozśpiewane, Rusińskich dumek rozełkane tony. I cisza znowu. Chłopskie wierzby siwe Opadłym liściem mącą wodę w stawie. Słychac ciągnące odlotne żurawie, Białe przędziwa gdzieś lecą przez niwę, Białe przędziwa płyną... wiatr je mota I płynie z stepów bezdenna tęsknota! Kazimiera Zawistowska Odpowiedz Link
kendo Re: *W*T*O*R*E*K* 16.09.03, 22:15 to prawda, ale szybko mi dzien zlecial,,,, tak duzo planowalam i za duzo niezrobilam hi,hi, Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *W*T*O*R*E*K* 16.09.03, 22:19 wiem, że to żadne pocieszenie Kendo, ale.. to tak jak ja Odpowiedz Link
kendo Re: *W*T*O*R*E*K* 16.09.03, 22:26 a teraz wieczorm ,juz po kolacji zajrzalam do lodowki,a tam juz przejzale banany co slubne nie zjadlo ,a mial to zrobic. Usmazylam jednego,polozylam na lody posypalam ,,platkami szemranymi,, i zjadlam,,,,nie polecam,mi nie smakowalo,,,,mdle,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *W*T*O*R*E*K* 16.09.03, 22:48 ja też nie polecam tego co w tej chwili popijam, bo to też nie jest smaczne, choć to nie jest mdle... czasem bywa skuteczne.. ale ...też nie zawsze Dobranoc Kendo, spokojnej nocy.. Wszystkim dobrej nocy i dobrych snów. Odpowiedz Link
kendo Re: *W*T*O*R*E*K* 16.09.03, 23:13 jezeli bym miala wybrac smakowo, to pewnie bym wybrala Anioueczku Twoja jakas herbatke niz dzisiejszego banana, tez Wam zycze pieknego DNIA / WIECZORU / NOCY,,,,,, i sama czlapie nareszcie nana,,,,,, Odpowiedz Link
venuse Re: *W*T*O*R*E*K* 07.10.03, 22:24 wtorek idzie spać a ja zanim pójdę, nie wiem czy z wtorkiem czy środą, ale zanim...to powiem Wam, że kiedy powiększacie pole optymizmu wokół siebie, podwajacie (conajmniej), że Wasza grawitacja przyciągnie do Was szczęście. Jestem optymistycznie nastrojona aromatem Szuflandii. Zanim zapomnę, ślę wszystkim dobranoc z cukrowej waty. Odpowiedz Link