26.01.11, 20:51
któraś z Pań chciałaby mieć malutkiego, przemądrzałego Tadzika, to nie ma sprawy, mogę zrobić https://emoty.blox.pl/resource/gwizdze.gif ...ale jest jeden drobny warunek, nie może domagać się alimentów. Ostatecznie przecież ja tę przysługę zrobię gratis, trudno więc wymagać, żebym jeszcze płacił?
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Jeśli 26.01.11, 20:58
      któraś z Pań chciałaby mieć malutkiego marynarza, mogę bez ściemy i podpuchy polecić Jej Pana Kajetana. Chyba fajnie jest mieć malutkiego marynarza z dużymi szansami na kapitana? To po genach tak... Moim zdaniem Pan Kajetan to dobry człowiek i w potrzebie żadnej pani nie odmówi tej przysługi. Oczywiście alimentów nie należy wymagać, bo wiadomo, przysługa i w dodatku gratis.
      • tadeusz_ski.51 Jeśli 26.01.11, 21:03
        nie wykluczam, że i tak może się zdarzyć, że któraś z Pań zapragnie mieć malutkiego sztygarka górnika, to ja tu, jak stoję, mogę bez kozery polecić mojego kolegę Kazika! Pan Kazik jest dyskretny ale się boi żony, dlatego czas na wykonanie tej usługi ma ograniczony. Czyli trzeba szybko, raz, poprawka i powinno być dobrze. Warunek jak wyżej - nie będzie płacił alimentów.
    • darima_ka Re: Jeśli 26.01.11, 21:02
      Ty tutaj otwierasz gabinet zapładniania? https://www.beruska8.cz/smajlici/smajlici2/70.gif
      • tadeusz_ski.51 Czyżby piewsza chętna? 26.01.11, 21:08
        Darimko, ale którego chcesz mieć? Przemądrzałka Tadzika, marynarzyka czy sztygarka górnika?
        • darima_ka Re: Czyżby piewsza chętna? 26.01.11, 21:11
          Ekmmmmm, przechodzonego towaru nie biorę .
          Dobry towar się nie musi reklamować https://www.beruska8.cz/smajlici/smajlici2/70.gif
          • tadeusz_ski.51 Czyżby? 26.01.11, 21:32
            darima_ka napisała:
            > Ekmmmmm, przechodzonego towaru nie biorę .
            --------------
            To dlaczego w wytartych dżinsach chodzisz?
            A poza tym, to nie reklama, to jest najzwyklejsza oferta pomocy darmowej. Kto zechce ten w te pędy skorzysta, bo musisz przyznać, że jest ona różnorodna i atrakcyjna.
            No to przyznaj się, którego małego wybrałaś?
    • drugitiktak Re: Jeśli 27.01.11, 18:22
      typowo męskie podejście, "zrobę swoje, a ty się dalej męcz'.
      Dobrze ,że ze strony Tadzika to tylko żarty...
      • tadeusz_ski.51 Co żarty, jakie żarty?? 27.01.11, 18:43
        To jest poważna oferta. Czy Ty wiesz ile kobiet chciałoby mieć takiego małego marynarzyka? Mówię tak na przykład, bo pewnie parę chciałoby mieć malusiego, przemądrzałego Tadzika?
        Ba, jeśli powiem, że jestem niekonfliktowy serologicznie, gdyż mam grupę krwi zero Rh(minus), która nie konfliktuje się z żadną inną, to tym większe są szanse na sukces! Można powiedzieć - graniczące z pewnością, czyli bliskie 100-u procentom!
        • drugitiktak Re: Co żarty, jakie żarty?? 27.01.11, 20:49
          a jak by się to miało z grupą krwi '0' Rh + ? konflikt murowany....?
          • tadeusz_ski.51 Re: Co żarty, jakie żarty?? 28.01.11, 12:18
            Nie bój, moja jest niekonfliktowa, resztę na @ dogadamy
            • tadeusz_ski.51 ... tylko wiesz Zegarka 28.01.11, 12:57
              ten malusi Tadzio będzie łobuz od kołyski, więc się jeszcze zastanów, czy nie lepiej mieć malusiego marynarzyka Kajtusia, przed którym widzę świetlaną przyszłość kapitana dużego statku lub okrętu!
              • drugitiktak Re: ... tylko wiesz Zegarka 28.01.11, 19:45
                pomyślę .....
                • tadeusz_ski.51 A nie zapomnij wziąć pod rozwagę 29.01.11, 20:32
                  możliwość posiadania małego sztygarka-górnika! Wyobraź Sobie, że mój kolega Kazik ma bardzo dobry charakter, niespotykanie spokojny człowiek jest! Daję słowo!
                  • drugitiktak Re: A nie zapomnij wziąć pod rozwagę 30.01.11, 13:36
                    eeee, rozmyśliłam się ..
                    • tadeusz_ski.51 Re: A nie zapomnij wziąć pod rozwagę 31.01.11, 09:32
                      Z czym się rozmyśliłaś? Nie chcesz marynarzyka? Nie chcesz sztygarka-górnika? Nie chcesz nawet malusiego łobuza Tadzika?? No wiesz??
                      • drugitiktak Re: A nie zapomnij wziąć pod rozwagę 31.01.11, 11:39
                        wyrosłam już z tego , teraz interesują mnie duzi chłopcy.
                        • tadeusz_ski.51 Re: A nie zapomnij wziąć pod rozwagę 31.01.11, 13:34
                          Marcin Gortat jest duży... i paru innych koszykarzy.
                          • drugitiktak Re: A nie zapomnij wziąć pod rozwagę 31.01.11, 19:13
                            hmmmm, mi nie chodziło o wzrost, tylko o dorosłość . A jak taki duży facet to też niedobrze , musiałabym bardzo zadzierać głowę żeby mu spojrzeć w oczy.
                            • tadeusz_ski.51 Re: A nie zapomnij wziąć pod rozwagę 03.02.11, 14:19
                              Nie no, oczywiście, musi być dorosły, toteż tu jest mowa tylko i wyłącznie dorosłych.
                              A co do patrzenia w oczy, to nie wiem do czego Ci to potrzebne? Nie znasz tego przysłowia "spojrzała mu w oczy a on ją zauroczył"? Chcesz być zauroczona??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka