men_ 25.01.02, 20:53 Prezentu w kwietniu nie będzie, bo ja widzę, żes nadal zakochana w innym :)) Usuwam sie z drogi, nie chce przeszkadzac :(( / :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi jaaaaaaaaaaaaaaaa????? 25.01.02, 20:54 ja Cie jeszcze nie czarowalam :))) ja dopiero moge zaczac :))) men_ napisał(a): > Prezentu w kwietniu nie będzie, bo ja widzę, żes nadal zakochana w innym :)) > > Usuwam sie z drogi, nie chce przeszkadzac :(( / :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa????? 25.01.02, 20:59 to trza wreszcie spróbowac :)) Może ja w skrycie taki uległy se jestem, hę :)) czasami Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jaaaaaaaaaaaaaaaa????? 25.01.02, 21:00 co wy wszyscy z tymi skrytkami????????? men_ napisał(a): > to trza wreszcie spróbowac :)) > Może ja w skrycie taki uległy se jestem, hę :)) czasami Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: scena zadztrosci............. 25.01.02, 21:02 smiej sie smiej - nie wiesz co w gwiazdach zapisane! kitek1 napisał(a): > he, he, he:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: scena zadztrosci............. 25.01.02, 21:03 wszystko zapisane, a teraz menik smieszny, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: scena zadztrosci............. 25.01.02, 21:05 jak kazdy inny tutaj :))) kitek1 napisał(a): > wszystko zapisane, > a teraz menik smieszny, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: scena zadztrosci............. 25.01.02, 21:06 no niestety masz racje, spadam na momencik:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ hi, hi 25.01.02, 21:07 to czyja to wreszcie scena zazdrości ?:))) a na złośc Komus to se kupie cos brzydkiego, O ! :)) p.s.: byle szybkiego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: hi, hi 25.01.02, 21:12 Cos brzydiego?????Chyba do Menika to nie pasuje....tak sadze........A propos cos Ci wyslalam, ale nie wiem czy doszlo?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi zaplacze sie na smierc :((( 25.01.02, 21:14 jesli to brzydkie bedzie naprawde TAK szybkie :(((( arosa napisał(a): > Cos brzydiego?????Chyba do Menika to nie pasuje....tak sadze........A propos > cos Ci wyslalam, ale nie wiem czy doszlo?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Rycz Mała , rycz ..." 25.01.02, 21:18 no nie płacz Jasminko :) bo te Twoje oczeta .., jezu , przestań :)) myslałem o 300M, wiesz co to ??? tylko te cholerne O,C i AU Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Rycz Mała , rycz ... 25.01.02, 21:21 buuuuuuuuuuuuuuuuhuhuhhuhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... nie myslisz o mnie juz wcale.... wcale a wcale.....................................!!! men_ napisał(a): > no nie płacz Jasminko :) bo te Twoje oczeta .., jezu , przestań :)) > > myslałem o 300M, wiesz co to ??? > tylko te cholerne O,C i AU Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Rycz Mała , rycz ... 25.01.02, 21:22 Ty, a nie wiesz co to jest 300M ???? lepsze od cukiereczka L :))) prawie 4L Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi jasne ze wiem!!!!!!!! 25.01.02, 21:23 daltego plaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacze.... bo ty chytrus jestes:((((( men_ napisał(a): > Ty, a nie wiesz co to jest 300M ???? > lepsze od cukiereczka L :))) prawie 4L Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jasne ze wiem!!!!!!!! 25.01.02, 21:27 Jak będziesz tak ryczeć, to jak ja sie z Toba gdzies pokażę :)) Co jest z Wami sliczne kobitki forumowe ? - i tak xle, i tak niedobrze :)) p.s.: szkoda mi troche chłodnicy tego 3M :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: jasne ze wiem!!!!!!!! 25.01.02, 21:35 O co chodzi???????????????Co ukrywasz???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: jasne ze wiem!!!!!!!! 25.01.02, 21:36 Sprawdz jeszcze raz skrzyneczke!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasne ze wiem!!!!!!!! 25.01.02, 21:49 zwariowales?? bedzie w dobrych rekach :))) men_ napisał(a): > Jak będziesz tak ryczeć, to jak ja sie z Toba gdzies pokażę :)) > > Co jest z Wami sliczne kobitki forumowe ? - i tak xle, i tak niedobrze :)) > > p.s.: szkoda mi troche chłodnicy tego 3M :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ arosa :))) 25.01.02, 21:14 przed paroma minutami sprawdzałem ???? jakaś podpowiedź ? pół na pół ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś