Dodaj do ulubionych

Do Rumcajsa

15.02.04, 12:28
Może zagrasz nam coś? Dobrze to robisz. Herbata będzie bardziej smakować, i
nastrój stanie się jeszcze bardziej przyjemny:)
Obserwuj wątek
    • roomtsays Re: Do Rumcajsa 15.02.04, 14:34
      Już się robi! ;o)))

schlesien.nwgw.de/Besa_me_mucho_Rumcajsa.mp3
      schlesien.nwgw.de/Rumcajs_LIVE.mp3
      • wedrowiec2 Re: Do Rumcajsa 15.02.04, 14:44
        Dziękuję - mam przed sobą popołudnie w miłym nastroju:)
        • roomtsays Re: Do Rumcajsa 18.02.04, 21:46
          Jutro tłusty czwartek, więc lekki bluesik na "wytrzęsienie" kalorii! ;o)))

schlesien.nwgw.de/Rumcajs_LIVE/Blue_Moon.mp3
          • wedrowiec2 Re: Do Rumcajsa 18.02.04, 23:00
            Jak miło słuchać nawet w środę przed czwartkiem:) Bardzo lubię bluess. Może
            masz jeszcze coś swingującego? Rumcajsie, we wtorek oraganizujemy bal na 40+.
            Niezbyt często tam bywasz, ale informacje sa umieszczone i na forum 40+ i na
            naszej stronie www. Jesteś uczestnikiem 40+, więc specjalnych zaproszeń wysyłać
            nie trzeba:)
            • roomtsays Re: Do Rumcajsa 24.02.04, 22:35
              Sledzik z herbatą, czy herbata ze śledzikiem? Zapraszam na "śledzika" i moje
              ostatnie w tym karnawale muzyczne "fanaberie". ;o)))

schlesien.nwgw.de/Rumcajs_LIVE/Rumcajs_LIVE_2.mp3
              schlesien.nwgw.de/Rumcajs_LIVE/Rumcajs_LIVE_3.mp3
              • wedrowiec2 Re: Do Rumcajsa 24.02.04, 23:12
                Pięknie dziękuje:) Dlaczego nie byłeś na balu u 40+. Bal był kostiumowy i z
                atrakcjami licznymi.
                • roomtsays Re: Do Rumcajsa 25.02.04, 19:27
                  Bardzo żałuję ale nieraz tak się zdarza, że nie można być WSZEDZIE. Chyba
                  dobrze się bawiliście i beze mnie! Pozdro. R. ;o)))
                  • ciupazka Re: Do Rumcajsa 28.02.04, 18:49
                    Nawet nie powiedziałeś Rumcajsie do widzenia? No coż!Koncertujesz! Tak
                    myślalam, że Cie tu jeszcze mogę znaleźć. Pozdrawiam bywalców tego Forum,
                    ledwo znalazłam, bo co miesiąc to inna nazwa? A kiedy mam się spodziwać
                    pod Giewontem???
                    Hę?
                    Telo.Pozdr.
                    • roomtsays Re: Do Rumcajsa 27.03.05, 01:55
                      Wesołych Swiąt Wielkanocnych Wszystkim Przesympatycznym Gościom
                      Przesympatycznej Herbaciarni i Jej Przesympatycznemu Bossowi Pepperowi życzy...
                      przesympatyczny Rum-cyk cyk - alias "Pucio-Pucio" ;-)))
                      PS. Cudzysłów ów jest nie bez kozery, bo u mnie - niestety - wulgarnie
                      kojarzony jest z pewnym przeuroczym i słodkim zakątkiem kobiecego ciałka, ale
                      co ja biedny na to poradzę? 30 lat minęęęęęąło jak jeden dzień, a ja dalej
                      intruzem jestem i tyle... Uraczyłbym Was przy herbatce swoimi
                      nowymi "przebojami" Piazzoli, Lehara, Lennona (też na "L"), ale... sponsorzy
                      p... mnie, tzn. nie darzą zbytnią sympatią więc ja ich też. Pozdrowionka ;o)))
                      R.

www.download25.vel.pl/100lat/swf/74.swf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka