mag_nolia 28.01.02, 15:11 i żeby był choć trochę ładny... ...zgodnie z trendem:szukania... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathildae Re: i zmysłowy... 28.01.02, 15:14 fantastyka i bajki dla dzieci - III p. biblioteki, ostatnie dwa regaly po prawej stronie od wejscia:o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: i zmysłowy... 28.01.02, 15:16 Kochana- nie zaśmiecaj mi tu krytyką wątku, bo wszyscy gladiatorzy Ci zwieją... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: i zmysłowy... 28.01.02, 15:19 kochana, to nie krytyka, to zmysl obserwacji!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Matyldo 28.01.02, 15:29 polecam zmienić obserwowany obszar, na bardziej jakościowy... ...wiesz, zdarzają się tacy...(j.w.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: IP: 157.25.88.* 28.01.02, 15:19 Piękny umysł: Symetryczny, ok 1400 g wagi, bruzdy wyraźne pozwalające na wyodrębnienie jego poszczególnych części. Szczególną uwagą darzony będzie móżdzek (po uprzednim dostaniu się w jego okolice) Piękne serce: Dwukomorowe, z paroma rurkami bięgnącymi w rózne strony. Najistotniejszą cechą przy wyborze będzie kolor, jednakowoż prosimy o uczciwość komisja oceniająca zaopatrzona jest w rozpuszczalnik Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: 28.01.02, 15:24 Rej mój miły przekwalifikowałeś się na biologa? chemika? a Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Piękny umysł: Symetryczny, ok 1400 g wagi, bruzdy wyraźne pozwalające na > wyodrębnienie jego poszczególnych części. Szczególną uwagą darzony będzie > móżdzek (po uprzednim dostaniu się w jego okolice) > Piękne serce: Dwukomorowe, z paroma rurkami bięgnącymi w rózne strony. > Najistotniejszą cechą przy wyborze będzie kolor, jednakowoż prosimy o uczciwość > > komisja oceniająca zaopatrzona jest w rozpuszczalnik Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: 28.01.02, 15:30 a jakie są walory, że tak powiem-metafizyczne-ukryte, tych opisanych przez Cię organów...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: IP: 157.25.88.* 28.01.02, 15:40 Cechy metafizyczne jako niemierzalne, niedostępne empirycznej obserwacji nie wystepują ;) Cechy ukryte - sieć połączeń między neuronami, oraz zastawki, bo ich też nie widać ;) I żeby jeszcze czuła była, i delikatna, i umiała piwo zębami otwierać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: 28.01.02, 15:48 i lekko splaszczony czubek glowy, coby bylo gdzie ta otwarta butelke stawiac;-)) oj, Rayoff'ie, jak tu sie nie usmiechnac?! ps.popraw loczek;-) Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Cechy metafizyczne jako niemierzalne, niedostępne empirycznej obserwacji nie > wystepują ;) > Cechy ukryte - sieć połączeń między neuronami, oraz zastawki, bo ich też nie > widać ;) > > I żeby jeszcze czuła była, i delikatna, i umiała piwo zębami otwierać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: 28.01.02, 15:56 cholera, jak ja lubie jak sie wnerwiasz, a jednak usmiechasz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: 28.01.02, 16:01 Przynajmniej jak umre na wrzody bedzie wiadomo przez kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: 28.01.02, 16:07 ze niby ja mam taka moc sprawcza?! ciekawe.... niech wiec Rayoff znowu sie usmiechnie!;-) blond loczek z czolo i bez nerw;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: 28.01.02, 16:11 Ha! I wyszła cała Matyldziana obłuda i chęć do grobu mnie wpędzenia! Jaki blon loczek, jaki??? Mówiłem, że to nie ja! Mówiłem!!! Jeszcze żęby kto na mnie leżał to bym mógł zrozumieć. A tak to od razu widać, że nie mój! Taa, Pani się będzie tłumaczyć psze Pani... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: 28.01.02, 16:19 Ray, sunshine, ja Cie bardzo prosze, Ty wypij te ziolka albo walnij te setke, tylko nie krzyyyczzz! ja? Ciebie? do grobu? ja lubie czarny kolor, no, ale bez przesady! i w ogole to pada, i w taki deszcz to by sie loczki (moje!moje!) rozprostowaly, jakbym za kwiatkami dla Ciebie biegala. niniejszym uroczyscie dementuje: Rayoff nie ugania sie za blondinami, wiec one mu zadnych swoich wlosow (prawdziwych, sztucznych czy farbowanych) na swetrze nie zostawiaja! jasne jest to?! Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue Re: Szukam pana o pięknym umyśle, sercu... 28.01.02, 15:16 Tacy wymarli wraz z dinozaurami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂♥♀, Re: Szukam pana o pięknym umyśle, sercu... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 15:20 Co ja tu robię? Co ja tu robię? No dobra. Co chcesz z nim zrobić? OK. Inaczej zapytam: na co mu nie pozwolisz? Jak go czym go zniewolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Szukam pana o pięknym umyśle, sercu... 28.01.02, 15:27 hm, nie będę mu nie pozwalać..., sam zrezygnuje... Gość portalu: x®♂♥♀, napisał(a): > Co ja tu robię? > Co ja tu robię? ...a zatem...? > > No dobra. Co chcesz z nim zrobić? > OK. Inaczej zapytam: na co mu nie pozwolisz? > Jak go czym go zniewolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue Re: Dać się ponieść... 28.01.02, 15:30 pokołysać... Próbowałeś położyć się na powierzchni? Nie utoniesz, jeżeli pozbędziesz się lęku. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: o widzę 28.01.02, 16:08 witaj Chudeńki! chudyy napisał(a): > o widzę, że mnie szukacie, > jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: o widzę 28.01.02, 16:11 o tak, jestem piękny, szlachetny, mądry, wyrozumiały, och nie mogę wyjść z podziwu jak o sobie myślę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: o widzę 28.01.02, 16:12 chudy to ja cie adoptuje od dzisiaj ...chcesz skarbenku ? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: o widzę 28.01.02, 16:13 yess napisał(a): > chudy to ja cie adoptuje od dzisiaj ...chcesz skarbenku ? ma się rozumieć, a o co się ubiegam na tym forum od pewnego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: o widzę 28.01.02, 16:17 glupis rayoff...ciesz sie masz braciszka :))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: o widzę 28.01.02, 16:20 Takie rzeczy to sie konsultuje z dziecmi najpierw. A jak ja bym wolal siostrzyczke to co? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: o widzę 28.01.02, 16:22 hahahahahahahaha ale ty jestes slodki :)))))))))) dobrze zaraz poszukamy ci siostrzyczki ..cieszysz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: o widzę 28.01.02, 16:24 Ciesze sie, ale ma byc jak najbardziej przyszywana, bo takie wlasne to gupio podgladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: o widzę 28.01.02, 16:27 dobrze skarbie. nwet pozwalam zebys wybral sam sobie siostrzyczke :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: o widzę 28.01.02, 16:29 to sie musimy jakos na lowy razem wybrac. A moge pare??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: o widzę 28.01.02, 16:30 pare siostrzyczek????????? chcesz mnie wykonczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: skąd! 28.01.02, 16:32 Wykopsam nowego braciszka :) Po co mi braciszek, braciszka podglądał nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff znaczy sie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 19:35 Zaraz, zaraz. Syna będziesz podglądać??? Znaczy się ja też, ten... O kurka, ale fajnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: o widzę 28.01.02, 16:19 i bedziesz robic wszystko czego moja dusza zapragnie ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy pragnę 28.01.02, 16:20 pragnę, o ile będzie to w mej mocy, Książę Ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: pragnę 28.01.02, 16:28 hahahahahaha nic z tych rzeczy :))) co najwyzej pradu nie wlaczyli Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: pragnę 28.01.02, 16:32 yess napisał(a): > hahahahahaha nic z tych rzeczy :))) co najwyzej pradu nie wlaczyli ale serio, to niewidomi mają za to inne zmysły rozwinięte: smak, słuch no i przede wszystkim dotyk Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: pragnę 28.01.02, 16:34 zapomniales o wechu moj ksiaze ciemnosci :))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
mon_golia Re: pragnę 28.01.02, 16:40 yess napisał(a): > zapomniales o wechu moj ksiaze ciemnosci :))))))))))))))0 zapach moja królewno, to to samo :)))), ale racja, nawet widząć wąchacz jestem okrutny, bez zapachu to nic nie ma przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Zrejterował...! 28.01.02, 19:26 Rayoff bądź kolegą. Weź jeszcze dwie siostrzyczki (mamy bądź co badź niż demograficzny). Dwie z nich mi odstąpisz, które? dogadamy się później... Ja powiedziałem mamy? Ich mamy też mogą być. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff pewnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 22:45 Musimy się trzymać razem. Będę Cię wpuszczał do domu jak Yesska nie będzie widziała, żeby się nie piekliła. Musimy się trzymać razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: pewnie 28.01.02, 23:05 Grunt to męska solidarność Rayoff. Musimy ustalić jakis sposób porozumiewania się, kiedy tylko Yesska wyjdzie z domu, Ty mi sygnał, a ja wskakuję i zaczynamy imprezę z dziewczynami. No to umowa stoi. Wolisz brunetki czy blondynki? A zresztą jakie to ma znaczenie: po dwie czyli jedna taka, a druga inna. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś