Dodaj do ulubionych

kim jesteś?

27.03.09, 12:37
dzięki uprzejmości aspi:
www.kobieta.pl/magia/horoskop/zobacz/artykul/horoskop-chinski-na-2009/
ja jestem psinką wink kto mnie podrapie za uszkiem?
Obserwuj wątek
    • dwagrosze Re: kim jesteś? 27.03.09, 12:42
      Tylko podrapac...?
      Co można zrobić smokowi?
      • rumunska_ksiezniczka Re: kim jesteś? 27.03.09, 12:44
        o rety! nie mam pojęcia, co można zrobić smokowi, ale wiem, co smok może zrobić
        owieczce tudzież dziewicy - schrupać na śniadanie.
        jako, że jestem psinką, to ucieknę czym prędzej.
        pudlem nie jestem - nic mi nie grozi wink
        • frip0 Re: kim jesteś? 27.03.09, 12:45
          a męskie dziewice sa bezpieczne??big_grin
    • hesse.1 Re: kim jesteś? 27.03.09, 12:43
      "rumunska_ksiezniczka napisała: kto mnie podrapie za uszkiem?"

Tygrys? wink
      no i niech będzie... wink jak ktoś wykuma, to jego wink
      • rumunska_ksiezniczka Re: kim jesteś? 27.03.09, 12:48
        nie dość, że wilczórek, to jeszcze tygrys wink
        a ja jestem pieskiem.
        widzisz, w innym życiu, w innym świecie, w innym wymiarze na pewno na siebie
        trafią nasze zwierzaczki wink
    • frip0 Re: kim jesteś? 27.03.09, 12:43
      o kruca fuks -jestem świnia-rok wiktorii wiedeńskiej za tosmile
      • dwagrosze Re: kim jesteś? 27.03.09, 12:51
        łłłiiii tam....
    • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 12:46
      Ja też psina a tygryski lubię najbardziejsmile

A dla smoka - proponuję cmokasmile
      • dwagrosze Re: kim jesteś? 27.03.09, 12:50
        To ja poproszę takiego dlugiego, soczystego z odrobiną zmysłowości,
        z rękami na szyji, nogami oplecionymi w pasie i zamkniętymi oczami...
        Wiem, wiem, pewnie za dużo chcę...sad
        • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 12:55
          dwagrosze napisał:

> To ja poproszę takiego dlugiego, soczystego z odrobiną zmysłowości,
          > z rękami na szyji, nogami oplecionymi w pasie i zamkniętymi oczami...

Mówisz-maszsmile
          http://image.blingee.com/images15/content/output/000/000/000/3c1/209881868_1886789.gif
          • dwagrosze Re: kim jesteś? 27.03.09, 13:01
            Popatrzeć miło, ech...
            • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 13:03
              dwagrosze napisał:

> Popatrzeć miło, ech...

Szkoda życia na patrzenie, bierz się do realizacji marzeńsmile
              • dwagrosze Re: kim jesteś? 27.03.09, 13:04
                Ktoś mi tu cmoka proponował...tongue_out
          • rumunska_ksiezniczka Re: kim jesteś? 27.03.09, 13:07
            salsi, to wygląda jak manga wink
            japoneczka rzuca się na pięknego samuraja wink
            • frip0 Re: kim jesteś? 27.03.09, 13:08
              japońce-eeeeeeeee pewnie konusybig_grin
            • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 13:35
              rumunska_ksiezniczka napisała:

> salsi, to wygląda jak manga wink
              > japoneczka rzuca się na pięknego samuraja wink

niech wygląda jak chce, to cmok dla grosiczkasmile
              • dwagrosze Re: kim jesteś? 27.03.09, 13:39
                Odwdzięczam się całą serią jeszcze bardziej soczystychtongue_out
                • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 13:42
                  dwagrosze napisał:

> Odwdzięczam się całą serią jeszcze bardziej soczystychtongue_out

achasmile jak mi soczyściesmile))
                  • dwagrosze Re: kim jesteś? 27.03.09, 13:45
                    Poślizgnąć się można od tych soczystoścismile
                    • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 13:52
                      dwagrosze napisał:

> Poślizgnąć się można od tych soczystoścismile
                      >
                      Soczystości nigdy za wielesmile
                      • dwagrosze Re: kim jesteś? 27.03.09, 13:57
                        Jak piszemy o tych soczystościach, to ślinotoku dostaję...tongue_out
                        Ciekawe czemu...
                        • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:02
                          dwagrosze napisał:

> Jak piszemy o tych soczystościach, to ślinotoku dostaję...tongue_out
                          > Ciekawe czemu...

Ja tam nie wiem dlaczemu tak maszsmile
                          • dwagrosze Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:10
                            To chyba przez wyraz SOCZYSTE, tak mi sie zdaje.
                            Poczekaj podłogę wytrę...smile
                            • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:14
                              dwagrosze napisał:

> Poczekaj podłogę wytrę...smile

ło matko, co się tam u Ciebie dzieje?
                              aż strach się baćwink
                              • dwagrosze Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:22
                                Sprzątaczki nie było w tym tygodniu, jakos trzeba sobie radzićtongue_out
                                • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:24
                                  dwagrosze napisał:

> Sprzątaczki nie było w tym tygodniu, jakos trzeba sobie radzićtongue_out

No tak, dzięki soczystości podłoga zapewne lśnismile
                                  • dwagrosze Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:28
                                    Że też zaczeliśmy o tym gadać...
                                    Człowiek się rozochocił...
                                    smile
                                    • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:30
                                      A rozochociłeś się i teraz sobie zjesz soczystą mandarynkę? Takwink
                                      • dwagrosze Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:43
                                        Mandarynkę zjadłem przed rozmową o wiesz czymsmile
                                        • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:48
                                          Masz jeszcze jedną, mam smakasmile
                                          • dwagrosze Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:53
                                            Jedną malutką miałem, no szkoda ze nie zgadaliśmy się wcześniej...smile
                                            • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:55
                                              dwagrosze napisał:

> Jedną malutką miałem, no szkoda ze nie zgadaliśmy się wcześniej...smile

Oj szkoda...
    • rumunska_ksiezniczka koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 12:50
      horoskop twierdzi, że to znaki przyjazne ;-P
      na smoka, bawoła i kozę muszę uważać wink
      • dwagrosze Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 12:52
        Widzisz, jeszcze sie nie zaczęło, a już koniec z nami...
        • rumunska_ksiezniczka Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 12:53
          ale ja mam tylko uważać, żeby się nie poparzyć, natomiast nikt mi nie zabrania
          wkładać paluszków do ognia ;-PPP
          • dwagrosze Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 12:55
            O, i takie podejście mi się podoba!
            To kiedy palimy jakiś ognicho?tongue_out
            • rumunska_ksiezniczka Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 13:08
              jak na ognichu będzie karkóweczka, to ja bardzo chętnie ;-P
              ale karkóweczki to raczej na grillu ;-0
              • dwagrosze Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 13:24
                Ale ciężko w grila paluchi wkładaćtongue_out
                A ponacinana, chrupiąca kiełbaska nie może być?
                • rumunska_ksiezniczka Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 13:39
                  na chrupiąca i ponacinaną bym się skusiła, co nie zmienia faktu, że do karkówki
                  jej daleko ;-PPP
                  • dwagrosze Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 13:43
                    Nic nie dorówna dobrze zamarynowanej, otoczonej ziołami i upieczonej
                    na brązowo - chrupiąco karkówce...
                    Póki co, kiełbaska na patyku, do tego buła i browarek...
                    • rumunska_ksiezniczka Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 13:49
                      nie chcę wyjść na łatwą wink ale do szczęścia, nic oprócz ogniska, kiełabachy i
                      browarka mi nie brakuje wink
                      no dobra... czegoś tam jeszcze brakuje ;-P
                      • dwagrosze Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 13:56
                        Wystarczy, że ja łatwy nie jestemtongue_out
                        No to czego jeszcze brakuje? Harcerzy? Mizerii?
                        Już się w ten mundurek mogę wcisnąćtongue_out
                        • rumunska_ksiezniczka Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 14:05
                          myślę, że do kompletu brakuje śniegu i kuligu wink
                          ale niestety już wiosna wink
                          • dwagrosze Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 14:11
                            Kulig dało by się zorganizować, gorzej ze śniegiem...
      • frip0 Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 12:52
        o kurka ja na psa musze uważaaćbig_grin
        • frip0 Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 27.03.09, 12:56
          kobiece króliki lub kozy zgłaszac sie ponoc flirtować mamy:d
      • ciamciak-2 Re: koń i tygrys - poszukiwane znaki ;-) 15.04.09, 13:29
        Ja jestem "koniem" smile
    • mar-ek_001 Re: kim jesteś? 27.03.09, 13:29
      chętnie ale według chińskiego horoskopu jestem wężem wiec będzie trudno
    • timiy2 Re: kim jesteś? 27.03.09, 13:38
      hehe, jak nie baran to koza, trzeba mieć szczęście...tongue_out
      • monika.k81 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:00
        No ładnie, Timiy2 jak jesteś kozą to nawet dla mnie przyjazny jesteś (powinieneś
        być), bo ja kogutem jestem
        • timiy2 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:20
          niestety jestem kozą, ehhh czemu zawsze muszę dreptać na czterech....indifferent
          ale za to ja muszę uważać na koguta wink
          • monika.k81 Re: kim jesteś? 27.03.09, 21:56
            Od razu uważać. Wystarczy w zgodzie żyć wink
            • timiy2 Re: kim jesteś? 27.03.09, 22:20
              można żyć w zgodzie, ale ostrożności nigdy za wiele wink
              • monika.k81 Re: kim jesteś? 27.03.09, 22:25
                Jak reklama towarzystwa ubezpieczeniowego - przezorny ubezpieczony.
                • timiy2 Re: kim jesteś? 27.03.09, 22:53
                  coś w tym stylu...wink
                  jak sama napisałaś trzeba się uczyć...tongue_out
                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 28.03.09, 20:57
                    Człowiek całe życie spędza na nauce i co mu z tego?
                    • timiy2 Re: kim jesteś? 29.03.09, 12:52
                      nic kompletnie nic, tylko czarna dziura dwa metry pod ziemią....uncertain
                      • monika.k81 Re: kim jesteś? 29.03.09, 21:12
                        Powiało pesymizmem. A co z uśmiechem na wiosnę?
                        • timiy2 Re: kim jesteś? 29.03.09, 22:28
                          bo ja lubię chodzić "Pod prąd" wink
                          www.youtube.com/watch?v=KhRoOrRziA0
                          • monika.k81 Re: kim jesteś? 30.03.09, 13:37
                            Ja zdecydowanie wolę
                            www.gandalf.com.pl/b/spokoj-i-opanowanie-isc-z-pradem-zycia/
                            • timiy2 Re: kim jesteś? 30.03.09, 16:12
                              monika.k81 napisała:

> Ja zdecydowanie wolę

wolisz, ale czy tam postępujesz? wink
                              • monika.k81 Re: kim jesteś? 30.03.09, 19:23
                                Postępuję - biegnę z prądem życia, bo na chodzenie nie mam czasu.
                                • timiy2 Re: kim jesteś? 30.03.09, 19:48
                                  zabiegana kobieta, niedobrze, bo po co się śpieszyć, czasu i tak się nie da
                                  oszukać wink
                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 30.03.09, 20:29
                                    Niestety czasami życie zmusza do pośpiechu. Mam nadzieję, że w tym biegu nie
                                    przegapię miłości.
                                    • timiy2 Re: kim jesteś? 30.03.09, 22:55
                                      a nie lepiej zwolnić...bo i tak na końcu drogi nie wiadomo co nas czeka, a
                                      zabiegać się na śmierć to chyba nie jest najlepszy pomysł...wink
                                      • monika.k81 Re: kim jesteś? 31.03.09, 07:10
                                        Na śmierć to nie. Taka już moja natura żeby biegać. Poza tym im więcej bieganiny
                                        to niej myślę o przyszłości i samotności. Jakby bieganie było lekarstwem smile
                                        • timiy2 Re: kim jesteś? 31.03.09, 10:39
                                          monika.k81 napisała:

> Jakby bieganie było lekarstwem smile

lekarstwem... i trucizną w jednym, czym więcej biegasz, tym masz mniej czasu na
                                          inne, cenniejsze zajęcia....wink
                                          • monika.k81 Re: kim jesteś? 31.03.09, 11:54
                                            "Inne" zajęcia pod pachę i biegnę dalej. Byle w miejscu nie stać, nie oglądać
                                            się za siebie, byle do przodu.
                                            • timiy2 Re: kim jesteś? 31.03.09, 12:34
                                              Ciekawa filozofia, zastanawiam się jak już długi i jeszcze jak długo potrwa...smile
                                              • monika.k81 Re: kim jesteś? 31.03.09, 14:49
                                                Filozofia czy bieganina?
                                                • timiy2 Re: kim jesteś? 31.03.09, 14:56
                                                  filozofia biegania wink, bo w końcu skądś się to bieganie musiało wziąć...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 31.03.09, 21:58
                                                    Od zawsze. Zaczęło się w szkole średniej na zawodach w biegach przełajowych wink
                                                    Zostało już tak do dziś. Tor biegu jedynie nieco dłuższy i bardziej wyboisty niż
                                                    krakowskie Błonia smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 31.03.09, 22:51
                                                    a mety nie widać?
                                                    i mam nadzieję że nie biegasz w koło...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 01.04.09, 06:50
                                                    Nigdy nie biegnę tą samą drogą.
                                                    Meta daleko a samej ciężko do niej "dobiec".
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 01.04.09, 10:28
                                                    czasami nawet łatwiej, bo nie trzeba nikogo na plecach targać...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 01.04.09, 11:42
                                                    Na plechach już mam pasażera. Potrzebny ktoś do pomocy niesienia smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 01.04.09, 12:52
                                                    może za szybko biegasz i przegapiasz chętnych wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 01.04.09, 12:56
                                                    Tak się rozpędziłam, że z trudem mogę teraz zwolnić...albo raczej nie powinnam
                                                    bo zeświruję wink
                                                    Jak tu odpoczywać w tak słoneczny dzień smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 01.04.09, 13:19
                                                    każdy żyje tak jak chce, więc jeśli Ci tak lepiej, nie zwalniaj...wink
                                                    cieszyć się słoneczkiem wink ja właśnie zaraz zamierzam smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 01.04.09, 13:29
                                                    Codziennie cieszę się czym się da. Słońcem, uśmiechem ludzi, miłym słowem...byle
                                                    odnaleźć powody do uśmiechu smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 01.04.09, 13:53
                                                    miło się czyta takie słowa pełne optymizmu smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 01.04.09, 14:04
                                                    Gorzej być nie może, więc co pozostaje? Tylko się uśmiechać smile smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 01.04.09, 14:41
                                                    monika.k81 napisała:

> Gorzej być nie może, więc co pozostaje?

chyba nie jest tak źle, a gorzej może być zawsze...
                                                    a uśmiechać się trzeba, bo uśmiech rodzi uśmiech smile wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 01.04.09, 22:05
                                                    Racja...mogą mnie jeszcze z pracy zwolnić. Ale gdzie znajdą drugiego takiego
                                                    jelenia ;P
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 01.04.09, 22:52
                                                    smile zdziwiłabyś się ile 'jeleni' znalazło by się na Twoje miejsce...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 02.04.09, 07:36
                                                    Jeleń może by wytrzymał, ale tu trzeba "jelenicy" a gwarantuję Ci, że żadna by
                                                    tego nie wytrzymała. Jedna już próbowała i ... modliła się, żeby moje dziecko
                                                    szybko rosło smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 02.04.09, 09:07
                                                    więc twarda z Ciebie kobieta, i Ty się boisz samochodu..., prawdopodobnie by się
                                                    tylko odbił od Ciebie jak od skały...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 02.04.09, 09:19
                                                    Twarda, ale nie jak skala. Samochód z pewnością dałby radę smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 02.04.09, 10:07
                                                    to więc faktycznie może lepiej uważaj smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 02.04.09, 10:08
                                                    Ostrożności nigdy za wiele
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 02.04.09, 10:51
                                                    we wszystkim trzeba zachować umiar smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 02.04.09, 12:15
                                                    Odrobina szaleństwa też jest potrzebna. Jaki smutny byłby świat gdyby wszystko
                                                    było jasne i poukładane
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 02.04.09, 14:59
                                                    dlatego umiar w umiarze też jest potrzebny...wink
                                                    ale na szczęście tak nie jest, i nigdy tak do końca nie wiadomo co Ci się
                                                    przydarzy, nawet tuż za rogiem...smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 02.04.09, 19:14
                                                    Na spacerze, za rogiem...i na forum wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 02.04.09, 20:27
                                                    wszędzie, nawet i na forum...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 02.04.09, 21:44
                                                    Tylko forum takie wirtualne...przytulic się nie da, na spacer nie pójdzie sad
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 02.04.09, 22:08
                                                    hmmm, rzeczywiście nie, dopiero co to zauważyłem...indifferent
                                                    więc może sprawdź jeszcze raz, tylko tym razem na prostej miedzy zakrętami...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 03.04.09, 06:51
                                                    Wyjdę za lewy zakręt, a tam Tir...Za prawym podobnie. Pod takiego nawet nie
                                                    próbuje padać. Dzielnica taka nieciekawa. Może trzeba pracę zmienić? wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 03.04.09, 09:59
                                                    Jeśli to ułatwi Ci choć trochę, to pewnie czemu nie smile
                                                    Same tiry, to co Ty mieszkasz na A4...tongue_out
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 03.04.09, 12:10
                                                    Mieszkać to nie, ale procuję w takiej "nieciekawej" dzielnicy. Gdzie nie
                                                    wyjdziesz tam TIR jedzie.
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 03.04.09, 12:23
                                                    podwójna ostrożność zalecana, a oczy w koło głowy też nie zaszkodzą...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 03.04.09, 12:48
                                                    Oczy już nawet w du... mam i nic z tego wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 03.04.09, 14:55
                                                    to musi być ciekawy widok...tongue_out
                                                    niestety czasem patrzymy w prost na coś a i tak tego nie widzimy...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 03.04.09, 21:40
                                                    Jest dosyć ciekawy. Lubie proste sprawy i patrzenie na wprost, niestety z takimi
                                                    nie mam doczynienia.
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 03.04.09, 22:16
                                                    bo ludzie za dużo kręcą, nie wiem z jakich powodów...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 04.04.09, 07:44
                                                    Może im się życie pokręciło i nie potrafią go naprostować? Prostowanie kilku lat
                                                    jest dosyć ciężkie uncertain
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 04.04.09, 10:23
                                                    życie się może każdemu pokręcić...,i nie ma w tym nic dziwnego, ale ja miałem na myśli 'kręcenie -> kłamanie' nie wiadomo dlaczego...

>Prostowanie kilku lat jest dosyć ciężkie uncertain
                                                    trzymam kciuki aby się udało wyjść na prostą...smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 04.04.09, 11:07
                                                    W dzieciństwie rodzice uczą, że nie wolno kłamać wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 04.04.09, 11:44
                                                    niestety chyba nie wszystkich...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 06.04.09, 07:06
                                                    Będę pamiętać, żeby uczyć tego swoje dzieci
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 06.04.09, 10:05
                                                    pewnie, zawsze warto to umieć, choć praktykować to już inna sprawa...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 06.04.09, 13:10
                                                    Praktyka czyni mistrza...będę nad nią czuwać wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 06.04.09, 13:53
                                                    jak będą mieć takiego guru, to z pewnością wyjdą na ludzi...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 06.04.09, 21:25
                                                    Jak na razie liczba pojedyncza - wyjdzie. Ale mam nadzieję, że kiedyś takich
                                                    cudaków będzie więcej smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 06.04.09, 22:08
                                                    oj będzie, to tylko kwestia czasu...smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 07.04.09, 08:30
                                                    Nie kwestia czasu tylko drugiej połówki ... a jej jakoś brak sad
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 07.04.09, 08:54
                                                    ale to też kwestia czasu... przynajmniej ja sobie tak wmawiam...indifferent
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 07.04.09, 09:22
                                                    ja też mam taką nadzieję....a ta z kolei jest matką głupich. Jak tu być mądrym?
                                                    Co by człowiek nie robił, jak bardzo by nie chciał i tak wyjdzie inaczej.
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 07.04.09, 09:39
                                                    ja sobie tylko tak wmawiam, a nadziei już prawie nie mam...

> Co by człowiek nie robił, jak bardzo by nie chciał i tak wyjdzie inaczej.

dokładnie, zawsze idzie to całkowicie w drugą stronę, dlaczego tak się dzieje,
                                                    ja nie mam zielonego pojęcia...uncertain
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 07.04.09, 10:04
                                                    Złośliwość rzeczy martwych i przeciwności losu - wszystko na nich zganiam wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 07.04.09, 10:24
                                                    na coś trzeba, aby się choć trochę lepiej czuć...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 07.04.09, 10:35
                                                    Lepiej czuć i lepiej myśleć...Oni nie mają sumienia wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 07.04.09, 10:41
                                                    a może tak łatwiej żyć... bez sumienia smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 09.04.09, 22:12
                                                    Może i lepiej ale wtedy nie wiedzielibyśmy kiedy innym robimy krzywdę, a to już
                                                    nie jest dobre bo sami nie chcielibyśmy aby ją nam robiono.
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 10.04.09, 00:39
                                                    pewnie że nie chcielibyśmy aby nam robiono, ale i tak robią, a co gorsze nikt
                                                    się tym za bardzo nie przejmuje...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 11.04.09, 17:37
                                                    Ci co serca nie mają i sumienia to się nie przejmują. Ja póki co mam jedno i
                                                    drugie. W sercu nawet sporo miejsca jest wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 11.04.09, 19:10
                                                    monika.k81 napisała:

> Ja póki co mam jedno i
                                                    > drugie. W sercu nawet sporo miejsca jest wink

miło to słyszeć smile, ja chyba też wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 11.04.09, 19:17
                                                    Hmmm....takich osób ponoć wiele. Szkoda, że ja nie mogę takiego kogoś znaleźć sad
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 13.04.09, 11:54
                                                    wiele osób ma takie problemy i ciągle się zastanawia dlaczego? wink
                                                    dlaczego tak trudno, taką osobę spotkać na swojej drodze...
                                                  • czarny.onyks Re: kim jesteś? 13.04.09, 12:05
                                                    bo nie widzą....bo nie chcą widzieć
                                                    bo mają w głowie wymyślone ideały....
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 14.04.09, 16:47
                                                    ideały trzeba mieć, w końcu czymś trzeba się kierować...
                                                  • czarny.onyks Re: kim jesteś? 15.04.09, 13:50
                                                    owszem, można się nimi kierować...

ale po drodze przegapisz, nie zauważysz Kogoś, bo będziesz...będziemy szukali nierealnego
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 15.04.09, 19:41
                                                    czarny.onyks napisała:

> owszem, można się nimi kierować...
                                                    >
                                                    > ale po drodze przegapisz, nie zauważysz Kogoś, bo będziesz...będziemy szukali n
                                                    > ierealnego
                                                    >

coś mi się wydaj że bardzo często tak jest, a po fakcie człowiek tylko się
                                                    zastanawia czy to było to, czy nie....uncertain
                                                  • czarny.onyks Re: kim jesteś? 16.04.09, 22:26
                                                    timiy2 napisał:
                                                    > coś mi się wydaj że bardzo często tak jest, a po fakcie człowiek tylko się
                                                    > zastanawia czy to było to, czy nie....:/

no własnie....
                                                    dlatego patrzmy...otwierajmy oczy
                                                    i nie bójmy się wychodzić z inicjatywą...

przecież pójście z kimś na kawę, do kina nie oznacza, że chcesz się od razu wiązać po gróbwink

wszyscy tylko marudzą, że są sami.....a nic nie robią by to zmienić....
                                                    a szczególnie dotyczy to panów;>
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 16.04.09, 22:53
                                                    czarny.onyks napisała:

> no własnie....
                                                    > dlatego patrzmy...otwierajmy oczy
                                                    > i nie bójmy się wychodzić z inicjatywą...

ale czasami bywa tak, że chciałoby się, ale strach przykuwa do ziemi...

> wszyscy tylko marudzą, że są sami.....a nic nie robią by to zmienić....
                                                    > a szczególnie dotyczy to panów;>
                                                    >
                                                    ktoś marudzić musi...padło na nas...:/,
                                                    ale nie przesadzajmy że nic nie robimy w tym kierunku aby to zmienić, może nie
                                                    często ale czasami coś robimy tongue_out, albo przynajmniej próbujemy wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 13.04.09, 19:17
                                                    Zbyt kręte drogi...zbyt dziurawe wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 14.04.09, 16:47
                                                    czasami los spycha nas na takie drogi, ale jak się w końcu z nich zejdzie, to
                                                    jaka przyjemność...smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 14.04.09, 21:32
                                                    Ojej... kiedy ja takie przyjemności poczuję. Zabłądziłam chyba w strasznej
                                                    dziurze bo drogi bardzo kręte i wyboiste.
                                                    Pasowało by mieć kogoś kto przez chwilę pomoże przejąć kierownicę i wyjedzie na
                                                    prostą.
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 14.04.09, 22:59
                                                    ale Ty przynajmniej jesteś już na tej drodze, więc może kogoś spotkasz, bo ja to
                                                    się dopiero wdrapuję na nasyp...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 15.04.09, 13:04
                                                    Wdrapywanie jest już przejściem ponad miarę. Wracaj do budowania podbudowy wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 15.04.09, 19:43
                                                    czyli co mam już zejść z połowy nasypu? nawet widać trochę drogi, i wrócić znowu
                                                    na obrzeża...indifferent
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 15.04.09, 22:09
                                                    Nie tak się drogę buduje. Zaczynamy od podbudowy a nie nasypu. No chyba, ze Ty
                                                    się wspinasz na jakiś szczyt...lub w szczytnym celu wink
                                                  • tapatik Re: kim jesteś? 15.04.09, 22:42
                                                    monika.k81 napisała:

> Nie tak się drogę buduje. Zaczynamy od podbudowy a nie nasypu.
                                                    > No chyba, ze Ty się wspinasz na jakiś szczyt...lub w szczytnym
                                                    > celu wink

Albo w celu szczytowania...
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 15.04.09, 23:06
                                                    jak widać kiepski ze mnie budowniczy dróg, ale dzięki za radę wink
                                                    to zjeżdżam na dół i zabieram się za robienie podbudowy tongue_out
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 16.04.09, 06:51
                                                    Nie od razu Rzym zbudowali...Każdy musi odnaleźć swoją drogę. Na mojej jednak
                                                    coś drogowskazów nie ma. A jak tam na Twojej?
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 16.04.09, 15:50
                                                    ale podobno wszystkie drogi prowadzą do Rzymu...wink, poszukiwanie drogi ciągle
                                                    trwają..., a na mojej to chyba jest jeden znak... "ruch okrężny" tongue_out
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 16.04.09, 22:03
                                                    przynajmniej wiesz, że jesteś "bezpieczny: w tym ruchu okrężnym. Ja nawet nie
                                                    wiem co mnie spotka
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 16.04.09, 22:54
                                                    bezpieczny, do puki mi się w głowie nie zakręci i nie wyląduję w rowie, znowu....
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 17.04.09, 07:26
                                                    To może teraz trzeba w drugą stronę? Pod prąd wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 17.04.09, 09:32
                                                    pod prąd jest jeszcze trudniej, ale czasami warto zaryzykować smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 17.04.09, 10:11
                                                    „Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa, ta gra to miłość się nazywa...”
                                                    Znalezione w sieci ale prawdziwe smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 17.04.09, 10:19
                                                    czyli życie człowieka w głównej mierze to powinna być miłość? smile
                                                    bez niej już szczęście nieistnienie...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 18.04.09, 19:21
                                                    Mam nadzieję, że bez miłości nie ma szczęścia. Bo co znaczy nikogo nie kochać
                                                    lub nie być kochanym. Taka pustka życiowa ...
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 19.04.09, 00:31
                                                    mnie nie pytaj, bo u mnie tylko pustka, a żyć jakoś trzeba....
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 19.04.09, 19:41
                                                    Hmm...
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 19.04.09, 20:01
                                                    smutne ale prawdziwe...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 19.04.09, 21:34
                                                    no coż... samo życie
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 19.04.09, 21:44
                                                    a najlepsze jest to, że już nic się nie zmieni...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 19.04.09, 22:13
                                                    Czarna magia?
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 19.04.09, 22:28
                                                    to mało powiedziane...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 20.04.09, 08:15
                                                    A kysz...siły nieczyste wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 20.04.09, 09:13
                                                    to nie wystarczy, pewnie trzeba będzie kurczaka skrócić o głowę...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 20.04.09, 09:42
                                                    Nie bardzo znam się na odstraszaniu "złych sił". A może po prostu wystarczy
                                                    skrzyżować palce?
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 20.04.09, 10:36
                                                    hehe, właściwie to o tym nawet zapomniałem, więc przy najbliższej okazji
                                                    postaram się to wypróbować....smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 20.04.09, 10:38
                                                    Ja na wszelki wypadek cały czas mam skrzyżowane wink Trochę to utrudnia zycie, ale
                                                    czego się nie robi alby lepiej było smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 20.04.09, 20:51
                                                    to jeszcze powiedz przynajmniej czy działa?? wink
                                                    ale ja chyba jestem zbyt wygodny, aby tak cały czas trzymać te palce...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 20.04.09, 21:25
                                                    nic nie ma z tego trzymania sad
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 20.04.09, 21:52
                                                    więc może nie trzymaj, to przynajmniej życie będzie prostsze wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 21.04.09, 07:58
                                                    Puściłam....ale problemy zostały sad
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 21.04.09, 08:50
                                                    ale teraz przynajmniej łatwiej Ci pisać na klawiaturze....wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 21.04.09, 09:03
                                                    Aaa... przynajmniej jeden problem z głowy smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 21.04.09, 14:23
                                                    i widzisz, zawsze się jakiś pozytyw znajdzie smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 21.04.09, 14:47
                                                    Pozytywów szukam codziennie, wszędzie gdzie się tylko da.
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 22.04.09, 17:45
                                                    i zapewne je znajdujesz, bo zazwyczaj znajdują ci co szukają a nie siedzą
                                                    bezczynnie wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 22.04.09, 22:25
                                                    nigdy nie myślalam o sobie w kategoriach poszukiwacza, bardziej niepoprawna
                                                    optymistka smile To ładniej brzmi wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 22.04.09, 22:54
                                                    ładniej smile szkoda że ja nie mogę się tak nazwać...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 23.04.09, 09:13
                                                    Uczący się niepoprawnego optymizmu - teraz będzie dobre określenie dla Ciebie smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 23.04.09, 10:57
                                                    haha smile,pewnie nawet łopatologicznie nie da mnie się tego nauczyć smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 23.04.09, 12:54
                                                    Jak mawia mój szef - nie ma nie da się albo nie mogę tylko nie chce Ci się smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 23.04.09, 14:19
                                                    no i rozszyfrowałaś mnie...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 23.04.09, 14:46
                                                    Rozbiłam bank...a co było wygraną?
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 23.04.09, 18:17
                                                    do rozbicia banku jeszcze daleko wink
                                                    a czy od razu musi być nagroda...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 24.04.09, 08:04
                                                    Nagroda po dobrym zachowaniu zachęca do jego powtarzalność - tak przynajmniej
                                                    robi się w stosunku do dzieci. Dorośli tez jak dzieci smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 24.04.09, 09:10
                                                    no tak, ale ja nie chcę być ciągle rozszyfrowywany...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 24.04.09, 09:25
                                                    Szyfr musi być więc trudniejszy, dłuższy ciąg cyfr i/lub znaków smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 24.04.09, 10:19
                                                    jakoś nigdy nie byłem dobry w szyfrowaniu... uncertain
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 24.04.09, 12:59
                                                    Więc trzeba "zahaślić" lub "zasejfować"
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 24.04.09, 16:03
                                                    jakoś nie potrafię, a wiem że nie jest to za dobre...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 25.04.09, 13:51
                                                    Potrafisz...tylko Ci się nie chce wink
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 25.04.09, 14:17
                                                    nie nie nie potrafię i już, chyba coś ze mną jest nie tak...
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 25.04.09, 17:08
                                                    Ja tego nie powiedziałam uncertain
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 26.04.09, 00:45
                                                    ale chyba taka jest prawda...smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 27.04.09, 09:01
                                                    Prawda zazwyczaj leży pośrodku smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 27.04.09, 11:55
                                                    środek zachwiany, więc nie wiadomo gdzie ona jest....wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 27.04.09, 14:51
                                                    Trzeba znaleźć środek ciężkości smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 27.04.09, 22:30
                                                    ha, tylko jak...? smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 28.04.09, 06:50
                                                    Do prawej ręki bierzesz 2 kg cukru, a do lewej 3 kg mąki wink Powinno być ok.

Ps. Jeszcze 2/3 posty i cała strona postów będzie nasza smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 28.04.09, 09:54
                                                    niestety, próbowałem i nic z tego... w moim przypadku już się nie da wink

> Ps. Jeszcze 2/3 posty i cała strona postów będzie nasza smile
                                                    teraz się zastanawiam czy tylko ta jedna wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 29.04.09, 08:43
                                                    Jeśli mąka i cukier nie zdają "egzaminu" to spróbuj np z kaszą i ryżem smile

Hm...jeśli "gospodarz" forum nie usunie wątku, to może jakiś rekordzik padnie smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 29.04.09, 09:20
                                                    tu bardziej chodzi o balans wewnętrzny, więc zewnętrzne środki nie wiele pomogą...wink

'cenzura' nie śpi, więc chyba jest wszystko ok, a z rekordem to kto wie smile
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 29.04.09, 11:05
                                                    Bilans powiadasz...z mojej rachunkowej wiedzy wiadomo mi, że aktywa mają się
                                                    równać pasywom. Która część jest u Ciebie zachwiana?
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 29.04.09, 19:01
                                                    ciekawe pytanie...wink
                                                    ale chyba wydaje mi się że aktywa... niestety indifferent
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 30.04.09, 13:38
                                                    Aktywa powiadasz...ale trwałe czy obrotowe? Do dosyć ważna kwestia.
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 30.04.09, 22:44
                                                    o i bądź tu mądry..., niestety stałe...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 02.05.09, 22:13
                                                    Stałe ... miałeś na myśli trwałe, tak?
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 03.05.09, 00:54
                                                    jak zwał tak zwał...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 04.05.09, 08:41
                                                    Będę drążyła nadal. Co się więc "skończyło", bo aktywa trwałe to źródła
                                                    majątkowe w postaci wartości niematerialnych i prawnych, środków trwałych i
                                                    środków trwałych w budowie, inwestycji długoterminowych, należności
                                                    długoterminowych, długoterminowych rozliczeń międzyokresowych.
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 04.05.09, 10:14
                                                    smile) to też...ale też aktywa stałe czerpane z wnętrza człowieka...wink
                                                  • monika.k81 Re: kim jesteś? 06.05.09, 13:40
                                                    Aaaa...zasoby ludzkie. Mam w tym pewną wiedzę smile
                                                  • timiy2 Re: kim jesteś? 06.05.09, 14:20
                                                    a ja niestety nie...indifferent
    • iwona.ana1 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:27
      koniem ihahahaha big_grin
      • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:28
        iwona.ana1 napisała:

> koniem ihahahaha big_grin

to jam dla Cię przyjazna duszasmile
        • iwona.ana1 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:30
          a to ja i bez tego horoskopu wiem big_grin kiss
          • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:31
            No tak - jak ciepełko nadejdzie na stałe to nadrobimy to zaległe spotkaniesmile
            • iwona.ana1 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:32
              ja w Święta znowu do Gliwic jadę big_grin
              • salsa13 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:34
                Nie mogę się jeszcze nigdzie wypuszczać dalej
                nadal L-4sad
                • iwona.ana1 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:35
                  rany ale Cię złapało sad
    • lemoniada83 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:36
      cholera.... swiniasmile)
      • iwona.ana1 Re: kim jesteś? 27.03.09, 14:37
        lemoniada83 napisała:

> cholera.... swiniasmile)

haha

i nieba nie zobaczy tongue_out
    • czarny.onyks Re: kim jesteś? 27.03.09, 20:03
      tygrysicawink
      • 17lipiec1976 smoczyca:) 27.03.09, 20:05

• konrad.80 Malpa ;-) 27.03.09, 20:33
      Ja wiedzialem ze tak bedzie smile
      • rrusauka Re: Malpa ;-) 28.03.09, 07:47
        Ja też małpa smile
    • hey_you3 Re: kim jesteś? 28.03.09, 00:37
      "Rok 2009: Przelotne flirty i romanse zadowolą cię bardziej niż stały związek. Podbijesz niejedno serce. Szykują się dalekie podróże. Wszystko potoczy się gładko."

super....
    • dilmum Małpa... 28.03.09, 08:40
      może chociaż małpka lub małpeczka? wink
    • aglajaaa nie mogło być inaczej... 28.03.09, 18:50
      ... kogut...

Jest cięty (nieeee...), wrażliwy, wnikliwy i tajemniczy (podobno...). Bywa
      samokrytyczny (bardzo...). Koguty są zwykle bogate wewnętrznie(za bardzowink...)
      i… materialnie (to chyba żartwink...). To dobrzy przywódcy (oj, nie...).

perfekcjonizm, inteligencja, tajemniczość (tak, tak, tak...)
      samolubność, krytycyzm (hmm...nie...)
    • mappi Re: kim jesteś? 28.03.09, 19:08
      "Rok 2009: Przelotne flirty i romanse zadowolą cię bardziej niż stały związek.
      Podbijesz niejedno serce. Szykują się dalekie podróże. Wszystko potoczy się gładko."
      ...więc ja ...jako wąż...chciałam się zapytać kiedy się niby ten rok 2009 ma
      zacząć...kwiecień już prawie...a tu ani flirtów ani ognistych romansów...że nie
      jedno serce itd....o podróżach nie wspominając wink
      ech...
      • robert.83 Re: kim jesteś? 30.03.09, 19:36
        To brykaj do wawy i wszystko załatwimy za jednym razemtongue_out.
        • robert.83 Re: kim jesteś? 30.03.09, 20:01
          "Jest to znak penetrujący, poszukujący prawdy. A także bardzo wybuchowy.
          Charakteryzują go wrażliwość i pożądanie. Wszystko, co Świni nie satysfakcjonuje
          jest zazwyczaj szybko odrzucane. Energia Świni może uczynić ją spostrzegawczą,
          namiętną i seksowną. Ale uwaga! Świnie bywają depresyjne."

Nazywam się Robert i... jestem świniąsmile.
          • mappi Re: kim jesteś? 31.03.09, 19:51
            "Ale uwaga! Świnie bywają depresyjne."
            ...o to mi się podoba najbardziej
            big_grin
            • robert.83 Re: kim jesteś? 31.03.09, 20:00
              Nom, chodzą taki świńsko przygnębiony jakiś. Chrum.

DLACZEGO to się musi tak nazywać?! Nie mógł być dzik, guziec...smile?
              • czarny.onyks Re: kim jesteś? 31.03.09, 20:39
                nie każdy może byc tygrysem;]

muszą być i świnie;P
                • robert.83 Re: kim jesteś? 31.03.09, 20:58
                  Wiesz, to co tam napisali to chyba prawda. Nawet te deprechy nie są całkiem bez sensu... Na pewno szybko odrzucam to co mi nie pasuje. To chyba dobrze, nie? Nie wykorzystuję, nie nadużywam, nie gram nie fair... tylko mówię jak jest. A! I napisali, że jestem sexytongue_out...
                  Cały rocznik 83 jest sexy?? Podobno skorpiony też są sexy, wszystkie... może jestem bogiem igraszek a nawet o tym nie wiem, ha ha. Reklamacji co prawda nie było, ale... zaraz.... czy to już jest samouwielbienie?

I tyle dobrego się dziś wieczór marnujewink.
                  • czarny.onyks Re: kim jesteś? 31.03.09, 21:02
                    Hahahahhahahah...
                    marnotrastwo jest w wielu domach;DDDD
                    • robert.83 Re: kim jesteś? 01.04.09, 13:08
                      Hmmm, jak pomyślę, że gdzieś tam marnotrawią się wyjątkowe kobiety, że uwiera ją
                      takie samo poczucie braku... choćby tych najbardziej pierwotnych zachowań jak
                      przytulenie, dotyk dłoni na twarzy, czy głaskanie po włosach... już nie mówię o
                      miłości i poczuciu bezpieczeństwa, przynależności do siebie wzajemnie.

Mówię Ci, ten świat jest pokręcony.
                      • czarny.onyks Re: kim jesteś? 01.04.09, 23:08
                        a najgorsze, ze wiele z nas nic nie robi
                        traci szansę....
                        mysli o przeszłości...
                        zamiast żyć dniem dzisiejszym...
            • czarny.onyks Re: kim jesteś? 31.03.09, 20:38
              mnie jeszcze bardziej to:
              "Jest to znak penetrujący...''
              https://emoty.blox.pl/resource/18.gif
    • lorelei74 Re: kim jesteś? 30.03.09, 22:09
      Mój nick mnie już zdradził - tygrysica smile hahaha
    • robert.83 Re: kim jesteś? 04.04.09, 10:39
      To pytanie "Kim jesteś?".... ciągle na nie zwracam uwagę i ciągle zmusza mnie do myślenia...

A potem wchodzę do wątku i przypomina mi się, o co chodziłosmile.
    • tapatik :-) 04.04.09, 22:54
      rumunska_ksiezniczka napisała:

> ja jestem psinką wink kto mnie podrapie za uszkiem?

Drap, drap, drap, drap, drap, drap.... big_grin
    • zyzakpawel Re: kim jesteś? 29.04.09, 14:44
      Pachołkiem PiS-u za pieniądze podatników !
    • listopad02 Re: kim jesteś? 03.05.09, 01:13
      Koza
      Tak sobie czytam... i dużo prawdy o mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka