the_dzidka 22.12.03, 10:49 polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/piatek_z_pankracym.mp3 polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/pankracy_kto_dogoni_psa.mp3 polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/Pankracy_wieczor_z_babcia.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Dlaczego mi nie chce robić linków? :-( 22.12.03, 10:50 polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/piatek_z_pankracym.mp3 polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/pankracy_kto_dogoni_psa.mp3 polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/Pankracy_wieczor_z_babcia.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dlaczego mi nie chce robić linków? :-( 22.12.03, 10:58 the_dzidka napisała: albo link się musi zaczynać od czegoś, co jasno go określa (np. www.polskaludowa.com/ albo zacznij od określenia protokołu: polskaludowa.com/ ftp://polska/ludowa.com/ czy co to ma być... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dlaczego mi nie chce robić linków? :-( 22.12.03, 11:05 E, raz wychodzi a raz nie.. www.polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/piatek_z_pankracym.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Dlaczego mi nie chce robić linków? :-( 22.12.03, 11:15 the_dzidka napisała: > E, raz wychodzi a raz nie.. > > www.polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/piatek_z_pankracym.mp3 > Się raczej nie znam, ale przedrostek www chyba z przyrostkiem mp3 nie konweniuje? R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dlaczego mi nie chce robić linków? :-( 22.12.03, 11:35 Bez przedrostka też nie wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Dlaczego mi nie chce robić linków? :-( 22.12.03, 11:37 the_dzidka napisała: > Bez przedrostka też nie wychodzi :) > Z nim tym bardziej. Proste. :-) R Odpowiedz Link Zgłoś