Dodaj do ulubionych

Co je gazeto???

01.02.02, 09:50
Słowo się rzekło, Lilly u płota. Wypisywać migiem czek, tylko żeby miał
pokrycie, bo jak nie to komornika naślę.
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Co je gazeto??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:05
      Jakos pominieto w GW fakt natluczenia 100000 postow. I co? Imprezke szlag trafi?:)
      • Gość: gero Re: Co je gazeto??? IP: *.mcps.com 01.02.02, 11:13
        Najpierw publicznie przyrzekli, a teraz udaja zorbe greka. Ale plazem tego nie
        popuszcze jakem Gero. Gdzie ten czek? bo porozmawiamy przez adwokatow.
        • Gość: samanta Re: Co je gazeto??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:24
          A co Ci tak gerus zalezy?Masz udzial w nagrodzie??:)))))
          • mag_nolia Re: Co je gazeto??? 01.02.02, 11:26
            poszczekuje wiernie jako piesek uczciwy...
            • maryjo2 Re: Co je gazeto??? 01.02.02, 11:28
              Ale Gero ma racje- nagroda byla obiecana, a teraz co?? Charytatywna zbiorke
              musza najpierw urzadzic, czy co?
              • Gość: samanta Re: Co je gazeto??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:31
                Cos ty!!! Oni juz moze przepili nagrode!:)))))))))))) I nici z imprezowej ziubrowki(
                • mag_nolia Re: Co je gazeto??? 01.02.02, 11:34
                  cisza jest, bo siedzą na ?Seszelach za naszą nagrodę... ???
                • maryjo2 Re: Co je gazeto??? 01.02.02, 11:35
                  Jak przepili - twarz stracili! I co teraz pokazywac beda?
                • gero1 Re: Co je gazeto??? 01.02.02, 11:37
                  Na biednego nie trafilo. Wystarczy na impreze wystarczy, aby Adas wyskoczyl z
                  jednej dniowki. A kolejka miala byc dla wszyskich.

A...pani niech sie...odwali...
                  Pozd.
                  PA
                  • Gość: samanta Re: Co je gazeto??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:41
                    a ta koncowka to tak wzgledem czego ? Komu tak zlorzeczysz gero?
                    • mag_nolia Re: Co je gazeto??? 01.02.02, 11:42
                      Samanto- odwalić się od Gero, to zaiste dobre życzenie nie sądzisz...???
                      • mag_nolia Re: Co je gazeto??? 01.02.02, 11:43
                        byleby on się pod nogami nie plątał...
                    • gero1 Re: Co je gazeto??? 01.02.02, 11:45
                      Komus sie pies zapodzial. Pudelkek wolal wolnosc od czesania co wieczor:)
                      • mag_nolia Re: Co je gazeto??? 01.02.02, 11:47
                        Geruś...jak na mój gust to powinieneś już wrócić do rezerwatu...
                        • gero1 Re: Co je gazeto??? 01.02.02, 11:51
                          Bardzo przepraszam, ale ja jestem u siebie. Pani mnie tu nachodzi. A ja taki
                          rozczorchany. Poza tym mam juz zaluzje, niczego nie kupuje.
                          • mag_nolia Re: Co je gazeto??? 01.02.02, 11:53
                            Geruś ale ja z grzebieniem do Ciebie, coby Lilly spojrzeć na ciebie znowu
                            chciała...
                            gero1 napisał(a):

> Bardzo przepraszam, ale ja jestem u siebie. Pani mnie tu nachodzi. A ja taki
                            > rozczorchany. Poza tym mam juz zaluzje, niczego nie kupuje.

• maryjo2 Re: Odwalam sie. 01.02.02, 11:52
                          To bylo pod moim postem, wiec to o mnie chodzi. To sie odwalam. I bynajmniej
                          sie nie czuje obrazona, bo zyczenie jasno bylo sprecyzowane.
                          • mag_nolia Re: Odwalam sie. 01.02.02, 11:54
                            nie nie Maryjko, wyprostuję coby sprawiedliwości stało sie zadość...to było do
                            mnie...
                            o odwalenie się od Gera to przyjemnośc...znikam więc sobie...
                            • gero1 Re: Odwalam sie. 01.02.02, 12:15
                              Pozwalam zostac, tylko prosze mnie tu wiecej nie wyzywac, bom choreryczny czlek
                              i wystrzele i trafie, gdzie nie trzeba.
                              • mag_nolia Re: Odwalam sie. 01.02.02, 12:20
                                nie mam w zwyczju nikogo wyzywać,ale jeśli ktoś nie respektuje prawd, że innym
                                też szacunek się należy...a zabawa miewa pewne granice...to cóż, nie ukrywam
                                dezaprobaty...
                                pozdr...
                                PA!
                          • gero1 łaskiś pełna 01.02.02, 11:55
                            Tendencyjnie interpretujesz moje wypowiedzi to nie bylo do Ciebie.
                            • maryjo2 Re: łaskiś pełna do Gero 01.02.02, 12:00
                              Fakt - nieuwazna jestem. Przegapilam pewne drobniutkie szczegoly.
                              • Gość: samanta Re: łaskiś pełna do Gero IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 12:22
                                ja sieM z gero juz nie zreM !My sie pogodzili i poki co uczymy sie rozmawiac ze soba:)
                                • gero1 Re: łaskiś pełna do Gero 01.02.02, 12:25
                                  Nie przypominam sobie, abym gdzies przez nieuwage magnolie zdeptal, ale kajam
                                  sie w pokorze.
                                  • gero1 Magnolio 01.02.02, 12:29
                                    dobrzes sie podeszwie przyrzała, to napewno byłem ja? but do buta podobny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka