Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 13:53 to prosze sie tu wpisac bez logowania.Zobaczymy kogo zabraknie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry21 Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 14:06 Ja jestem nawet bardziej niż sobie możesz wyobrazić.Rzuciłaś hasło dosyc odważne ale czy zrobiłaś to uczciwie .. czy tak sobie , a może dla .. jaj !? jerry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Kto odwazny i ucziwy.... IP: *.tkb.net.pl 02.02.02, 14:18 chodzi samci oczywiscie o mego klona!!!! dlatego prosi o wpisy!!! to jest przykre, jak ktos sie pod kogos podszywa!!! czort - prawdziwy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Kto odwazny i ucziwy.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 14:24 Wystarczy pryzzwioty Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi bez sensu 02.02.02, 14:28 motywacja jak najbardziej szlachetna ale chyba nie tędy droga! Jestem wstanie w ciągu kwadransa wpisać się z 10 różnych adresów. Co Ci to da??????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: bez sensu, dokładnie 02.02.02, 14:29 Czorcie przecież ty nie jesteś do podrobienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: bez sensu, dokładnie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 14:33 dziekuje uprzejmie za wpsy-rzucila zjadliwie rozczarowana samanta Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: bez sensu, dokładnie 02.02.02, 14:35 ale z proszę zarechotało towarzystwo i ruszyło w dalsza droge, wybijając po drodze okna w kamienicach Gość portalu: samanta napisał(a): > dziekuje uprzejmie za wpsy-rzucila zjadliwie rozczarowana samanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Kto odwazny i ucziwy.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 14:35 zawsze mam ten sam adres jak pisze z domu........ jak pialam na samiutkiego poczatku z pracy nielogowana mialam numerek zaczynajacy sie od 193, pamietam tylko tyle........ potem siem z pracy zawsze logowalam, bo tak jak z bachuu w pewnym momencie mogl mi wyjsc ten sam adres co bachuu i co siem z niego smialam trochuu... mam dostep do neta z innej pracy, ale ten dostep jest bardzo uniemozliwiony, bo kompy padly i trzeba te pozostale przy zyciu przeznaczac na sprawy powazne, a nie na moje wpisy na forum........ zreszta coraz czesciej mam tzw prace w terenie, gdzie nie mam w ogole dostepu do czegokolwiek zwanego netem.....(w MZK warszawskim kawiarenek internetowych jeszcze nie ma, siem znaczy w autobusach i tramwajach)........... dawalam dwa razy oswiadczenia na forum jak to jest z moimi nickami.......... nie, w zyciu nie zalogowalabym sie za czorta bo bym sie bala ze mi lapy uschna.... siem raz wpisalam za mackiego bo mnie obrazil, i jakos mial ten sam nielogowany adres jak ja................wyrzuty sumienia i zmiana adresu nielogowanego przez mackie uniemozliwiaja dalsza prace nad siem przepraszaniem przez niejakiego mackie........ Tyle, qwa mac i tyle........... i siem nie logowalam zeby to poslac, i jak jakas menda chce poszwendac to znajdzie albo nielogowany adres firmy z ktorej pisalam albo i nie, bo poza tym jako nielogowana wystepuje pod adresem jaki mam podany w owym pismie......... Dziekuje, Only Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 14:38 amen :)))))) Gość portalu: onlyania napisał(a): > zawsze mam ten sam adres jak pisze z domu........ > jak pialam na samiutkiego poczatku z pracy nielogowana mialam numerek > zaczynajacy sie od 193, pamietam tylko tyle........ > potem siem z pracy zawsze logowalam, bo tak jak z bachuu w pewnym momencie mogl > > mi wyjsc ten sam adres co bachuu i co siem z niego smialam trochuu... > mam dostep do neta z innej pracy, ale ten dostep jest bardzo uniemozliwiony, bo > > kompy padly i trzeba te pozostale przy zyciu przeznaczac na sprawy powazne, a > nie na moje wpisy na forum........ > zreszta coraz czesciej mam tzw prace w terenie, gdzie nie mam w ogole dostepu > do czegokolwiek zwanego netem.....(w MZK warszawskim kawiarenek internetowych > jeszcze nie ma, siem znaczy w autobusach i tramwajach)........... > dawalam dwa razy oswiadczenia na forum jak to jest z moimi nickami.......... > nie, w zyciu nie zalogowalabym sie za czorta bo bym sie bala ze mi lapy > uschna.... > siem raz wpisalam za mackiego bo mnie obrazil, i jakos mial ten sam nielogowany > > adres jak ja................wyrzuty sumienia i zmiana adresu nielogowanego > przez mackie uniemozliwiaja dalsza prace nad siem przepraszaniem przez > niejakiego mackie........ > Tyle, qwa mac i tyle........... > > i siem nie logowalam zeby to poslac, i jak jakas menda chce poszwendac to > znajdzie albo nielogowany adres firmy z ktorej pisalam albo i nie, bo poza tym > > jako nielogowana wystepuje pod adresem jaki mam podany w owym pismie......... > > > Dziekuje, > > Only > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Kto odwazny i ucziwy.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 14:38 byc moze wkrotce pewne adresy sie wyjasnia..ale o tym sza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Kto odwazny i ucziwy.... IP: 217.96.97.* 02.02.02, 14:40 Na ulicy cicho sza, nie ma Mickiewicza, Samanty i Czorta... Mój lan Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 14:40 pewne adresy są od dawna jasne, ale o tym też sza :)))))))))))))))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > byc moze wkrotce pewne adresy sie wyjasnia..ale o tym sza! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 14:45 dokladnie TE, które rzekomo maja sie wyjasnic, choc samo stwierdzenie było klasycznym chwytem retorycznym. Sam bym tego lepiej nie powiedziala hehehehehe kitek1 napisał(a): > jakie np.?:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 14:46 sam, czy sama? wszedzie jakies podrobki? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 14:48 nie wiem - pocztaj Freuda, na pewno cos jest na ten temat :))))) kitek1 napisał(a): > sam, czy sama? > wszedzie jakies podrobki? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 14:50 freuda od 100 lat sie nie czyta, bo to lekturki dla nawiedzonych panienek, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 14:51 jakich tam panienek - ta ceglą nieżle korek z flaszki sie odbija :)))) kitek1 napisał(a): > freuda od 100 lat sie nie czyta, > bo to lekturki dla nawiedzonych panienek, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 14:52 a panienki nie ciagna teraz, z flaszki? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 14:54 tylko wtedy gdy nikt nie widzi :)))) ja tam osobiscie najbardziej lubie z gwinta!!! kitek1 napisał(a): > a panienki nie ciagna teraz, > z flaszki? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 14:52 Oj, zaraz się wpiszę bez logowania. Dopiero usiadłam do kompa. Dziecko wróciło po feriach-i obowiązki też.Serdeczności dla wszystkich- zaraz włażę "goła". Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi maryjka 02.02.02, 14:53 cześć :))))))))))))))))) jak tam ????? wyzdrowiałaś??? maryjo2 napisał(a): > Oj, zaraz się wpiszę bez logowania. Dopiero usiadłam do kompa. Dziecko wróciło > po feriach-i obowiązki też.Serdeczności dla wszystkich- zaraz włażę "goła". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kto odwazny i ucziwy.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 14:57 Jasminko - chyba wyzdrowiałam. To się w praniu okaże, czyli jak pójdę do pracy. Jeśli nie padnę w poniedziałek- znaczy: zdrowa jestem :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amanda Re: Kto odwazny i ucziwy.... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 15:00 ja tez nie lubie chodzic do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 15:02 A ja na ogół lubię. Włoszczyzna jest zwariowana, ale da się lubić w sumie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 15:03 mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....... ja tez uwielbiam warzywa ;) maryjo2 napisał(a): > A ja na ogół lubię. Włoszczyzna jest zwariowana, ale da się lubić w sumie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 15:02 dlaczego?????? ja tam lubie nawet jak mowie, ze nie lubie :))) lubie sobie za to pomarudzic :)) Gość portalu: amanda napisał(a): > ja tez nie lubie chodzic do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 15:08 Jasminka- na razie mam same rachityczne warzywka. Ale, jak dokoptuje jakies dorodne - dam Ci znac. Nadziejemy na widelec i obejrzymy z bliska to egzemplum. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 15:13 w odpowiedniej scenerii i odpowiedniej oprawie! a jak dobrze pojdzie, to przejde na wegetarianizm :)) maryjo2 napisał(a): > Jasminka- na razie mam same rachityczne warzywka. Ale, jak dokoptuje jakies > dorodne - dam Ci znac. Nadziejemy na widelec i obejrzymy z bliska to egzemplum. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 15:15 Ja za to nigdy! Zbyt lubie ociekajace krwia befsztyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Kto odwazny i ucziwy.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 15:17 kurde o co chodzi?????? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 15:17 Blizej nie wiadomo, ale czy to wazne? Odpowiedz Link Zgłoś
sex_gulia Re: Kto odwazny i ucziwy.... 02.02.02, 15:37 Niiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeewazne, oooooooooooooooooo!:o)) Odpowiedz Link Zgłoś