Dodaj do ulubionych

zespół weselny

04.03.11, 19:48
chciałam sie dowiedziec na temat zespołu kanon z wyszkowa, i avensis z radzymina prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • ewa11091989 Re: zespół weselny 06.03.11, 15:02
      Byłam na weselu gdzie Avensis grali i było niesamowicie...a masz do nich kontakt? bo chciałabym na swoje wesele ich zabrać. pozdrawiam
    • gosha_1 Re: zespół weselny 09.03.11, 08:04
      a może przyda Wam się również pomoc mareckiego konsultanta ślubnego
      zapraszam do zapoznania sie z ofertą KUFRA na stronie
      www.kufer.com.pl
      i kontakt - 606831001
      Pozdrawiam Małgorzata
    • keliskalar Re: zespół weselny 09.03.11, 20:17
      u mnie avensis na weselu grał i są świetni.
    • husky_ Re: zespół weselny 09.03.11, 21:27
      Polecam zespół Kajax.
      Kontakt do Zespołu KLIKNIJ TUTAJ
    • anpik1 Re: zespół weselny 10.03.11, 20:11
      Podaję nr telefonu do lidera zespołu AVENSIS 600 580 015.
      Co do opinii na ich temat...........!!!! Z tego co wiem panowie ci grają od kilkunastu lat, świetnie zabawiają gości przy stołach, super repertuar na sali do tańca, świetne konkursy, zabawy przy oczepinach. Polecam ich z czystym sumieniem, Ich jest 3 mają też dziewczynę, która śpiewa rewelacyjnie. U mnie garli ......... zaje...... super, wesele z nimi rewelka. Mają bardzo dużo zleceń, czasami trudno o termin, także dzwoń kochana, kto pierwszy ten lepszy.
      • meganek10 Re: zespół weselny 15.08.11, 12:16
        mi ten zespół nie leży.Piosenki przeciągają na maksa.Repertuar na każdym weselu taki sam i ta cena ....Bez przesady są LEPSI I TAŃSI
        • meganek10 Re: zespół weselny 15.08.11, 12:20
          Oczywiscie komentarz do avensis
          • cheris1971 Re: zespół weselny 15.12.13, 00:55
            meganek ty chyba kapele pomyliłeś albo wypiłeś za dużo i nie pamiętasz.możliwe też że z ich konkurencji jesteś.Chłopaki wymiatają a ich obie wokalistki nie mają sobie równych w tej okolicy.
    • damian111ok Re: zespół weselny 16.01.14, 17:06
      Zespół jest nawet dobry ale nie podoba mi się jeden mały wokalista który strasznie fałszuje nie trzyma rytmu i przez połowę wesela rozmawiał z nastolatkami strasznie mnie to oburzyło wykazało to brak godności osobistej i brak szacunku do drugiej osoby . Też bardzo złym zachowaniem było wypicie za duże ilości alkocholu i używanie wulgarnych słów. Para młoda była bardzo załamana zachowaniem zespołu zespół był by na 5+ bez tego pana .
    • ala-1234 zespół avensis Radzymin 12.02.14, 08:52
      Zespół Avensis z Radzymina grał na moim weselu. Goście byli bardzo zadowoleni my również, naprawdę duży profesjonalizm i aktualny repertuar. Mają w swoim składzie trzech facetów oraz dwie bardzo dobre wokalistki. My wszystkie sprawy załatwialiśmy z Panem Zbyszkiem, bardzo miły, rzeczowy i konkretny facet, dzięki niemu udało nam się szybko załatwić wszystkie szczegóły odnośnie repertuaru oraz całej oprawy muzycznej naszego wesela. Bardzo mi zależało, żeby wszystko wypadło perfekcyjnie i nie zawiodłam się. Pozdrawiamy cały zespół i będziemy polecać swoim znajomym. Podaję kontakt do zespołu gdyby ktoś chciał skorzystać 600580015
      • karolinakopka023 Re: zespół avensis Radzymin 22.06.14, 18:22
        Zespół Avensis jest beznadziejny. Grali na weselu mojej koleżanki i nikt nie był zadowolony.
        Najgorszy jest pan Zbyszek, czyli beztalencie. Nie umie on w ogóle śpiewać, ani grać. Upił się wtedy i trzeba go było wynisić na rękach właścicieli sali. Przyjechała zdenerwowana jego żona Renata i poszła tłuc talerze. Obsługa radziła jej skonsultować się z psychiatrą, a ona zaczeła całkowicie demolować kuchnię. A potem skakała po samochodach i wybijała szyby. Przyjechała policja ale nie mogli jej powstrzymać. Zapłaciła karę w wysokości 6 tys. złotych. Państwo młodzi byli załamani i zespół musiał zapłacić im odszkodowanie.
        • karolinakopka023 Re: zespół avensis Radzymin 22.06.14, 18:44
          Przepraszam, ale włamano się na moje konto w moim domu. Znam ten zespół i wcale tak nie uważam. Są to porządne osoby i bardzo ładnie grają na weselach. Jeszcze raz bardzo przepraszam cały zespół.
        • karolinakopka023 Re: zespół avensis Radzymin 22.06.14, 18:49
          Jeszcze raz bardzo przepraszam cały zespół Avensis. Ale było to włamanie na moje konto pod moją nie obecność w domu i chciałam to usunąć, ale nie dało rady. Dlatego jeszcze raz bardzo przepraszam.
        • karolinakopka023 Re: zespół avensis Radzymin 22.06.14, 18:57
          Bardzo przepraszam za ten wpis ale było włamanie na moje konto. Naprawdę bardzo przepraszam
      • ana304 Re: zespół avensis Radzymin 21.07.14, 12:01
        Niezłą reklamę sobie robią bo na pewno większość klientów byla strasznie zawiedziona. Grali na moim weselu i byli beznadziejni. Opryskliwi i niemili oczywiscie zaraz po tym jak wzięli kase. Przed zapłatą bajki opowiadali a potem zgarneli 5 tysi i zmyli sie po 4 choć mieli grać do tzw. ostatniego gościa. Bylo nam strasznie wstyd bo goscie bawili sie w najlepsze a oni zaczęli zwijać graty. Ostrzegam wszystkich przed trefnym wyborem tego zespołu. UTOPIONE PIENIĄDZE!!!
        P.s. nawet o piosenke dla rodzicow musielismy sie trzy godziny dopominać i z łaską zagrali jak już część ludzi poszła do domu. Porażka. ..
        • katarina2319 Re: zespół avensis Radzymin 21.10.14, 21:04
          Tak czytam tą opinię wcześniejszą i te bajki które ktoś opisuje o rzekomych ,,utopionych pieniądzach". Zespół Avensis słuchałam i na żywo wiele razy i z opinii innych ludzi. Przez te wiele lat słyszę o nich same superlatywy i takie głupoty o tym że nie mogą się doprosić o piosence dla rodziców i innych głupotach jest dla mnie ŚWIADOMĄ PROWOKACJĄ aby zaszkodzić dobremu imieniu tego zespołu!! Dla wszystkich zawistnych!! MOŻECIE TYLKO POZAZDROŚCIĆ IM TAKIEJ DOBREJ RENOMY JAKĄ SOBIE WYROBILI PRZEZ LATA !
          • cheris1971 Re: zespół avensis Radzymin 10.03.15, 11:00
            Ktoś robi krecią robotę chłopakom. Jestem filmowcem i z mojej perespektywy są zaje dobrzy, a ich wokalistki wybitne. Za stoami przy biesiadzie nie spotkałem lepszej kapeli. Praca z nimi to przyjemność.
    • rena.ta123 do osoby która ma longin karolinakopka 23.06.14, 10:15
      Nie bardzo rozumiem jak można się włamać na czyjeś konto w jego własnym domu. Osoba, która to napisała jest niezrównoważona psychicznie za wypisywanie takich oszczerstw na drugą osobę jest odpowiedni paragraf. Bardzo łatwo jest ustalić po numerze ip kto jest adresatem danego postu, więc następnym razem gdy ktoś napisze takie brednie na mnie lub mojego męża sprawę podam na policję. Bardzo proszę administratora tej strony o skasowanie postów osoby o niku: karolinakopka. Renata G.
    • 13czarek Re: zespół weselny 07.10.15, 15:53
      Jak dla mnie przereklamowany zespół i do tego strasznie drogi! Co prawda wokalistki mają niezłe ale panowie nie powalają śpiewem. A o graniu już nie wspomnę bo muzyka leci z playbacku. Nie wiem czy warto płacić tyle kasy za playback!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka