Dodaj do ulubionych

Sprzedam Ponton Intexa Challenger 3

06.09.11, 08:21
Witam , mam do sprzedania 3 pontony intexa, nowe nie używane. Ponton przeznaczony dla trzech osób, maksymalne obciążenie 200kg.Pontonik w super żółtym kolorze,
wykonany z wysokiej jakości PVC, cena jednego pontonu 150 zł. w przypadku zakupu 3 sztuk możliwość negocjacji. odbiór osobiście w Markach więcej informacji na meila lub telefonicznie.
Obserwuj wątek
    • orynski Re: Sprzedam Ponton Intexa Challenger 3 06.09.11, 09:39
      a konkretnie to jaki mail/telefon kontaktowy?
      czy jakies wyposażenie oprócz samego ponotnu (typu wiosła, pompka, itp).
      • orynski Re: Sprzedam Ponton Intexa Challenger 3 06.09.11, 09:41
        pytam bo na allegro za pełny wypas cena 139 pln.
        allegro.pl/ponton-intex-challenger-3-osobowy-na-jezioro-68369-i1681614894.html
        • orynski Re: Sprzedam Ponton Intexa Challenger 3 06.09.11, 09:43
          "lubię" allegro bo na zdjęciu jedno a w opisie między wierszami drugie - jednak "wypas" nie jest pełny - aukcja to sam ponton.
          • kasiat1987 Re: Sprzedam Ponton Intexa Challenger 3 06.09.11, 09:53
            meil: kasiuniaaa1987@wp.pl, ewentualnie przez meila podam telefon. ponton jest taki sam jak w linku na allegro, nie ma do niego wioseł ani pompki., więc w takim razie cena może być do negocjacji.
            • magda_madzia6 Re: Sprzedam Ponton Intexa Challenger 3 06.09.11, 23:36
              Hahahaha! Dobre! "więc w takim razie cena może być do negocjacji. " :P Pozdrawiam
              • kasiat1987 Re: Sprzedam Ponton Intexa Challenger 3 07.09.11, 11:14
                nie rozumiem z czego to hahaha? normalnym jest chyba, że jeśli ktos znalazł na allegro tniej niż ja podałam, to chyba mogę cenę opuścić !!! a zrestą pontony i tak zostały juz wczoraj sprzedane.
    • ewamar454 Re: Sprzedam Ponton Intexa Challenger 3 03.04.14, 10:24
      CHCEMY KUPIĆ JEDEN PONTON , TYLKO PYTANIE CZY PONTON POSIADA MOŻLIWOŚĆ MOCOWANIA SILNIKA GDYBY BYŁA MOZLIWOŚĆ KUPIENIA PAWĘŻY /08624/TO TEŻ KUPUJEMY
      MIESZKAMY W BYDGOSZCZY CZY JEST MOŻLIWOŚĆ WYSYŁKI KURIEREM ? JESZCZE PROSIMY
      O PODANIE WYMIARÓW PONTONU
      POZDRAWIAMY PROSIMY O ODPOWIEDŹ EWAIMARIUSZ NA MAILA
      Rdniccy@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka