pauli675 04.05.13, 18:43 Znacie jakieś dobre secondhandy w markach lub okolicach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyam Re: ciucholandy w okolicy 10.05.13, 10:45 Skoro tak się dopytujecie to odpiszę jeszcze raz co o tym sądzę. Nie ma takiego sklepu- wszystkie są do d... stare szmaty, śmierdzące i nic więcej. A tym którzy otwierają kolejne szmateksy w Markach życzę nieszczerego powodzenia!!! syf, brud i ubóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jnimaxima Re: ciucholandy w okolicy 11.05.13, 07:58 abstrahując na chwile od tematu, zastanawiam się skad takie nastawienie i tyle zółci? jakies trudne przezycia czy tylko taka natura? "A tym którzy otwierają kolejne szmateksy w Markach życzę nieszczerego powodzeni > a!!! > syf, brud i ubóstwo". Nie wiem, czy ta wypowiedz jest tylko smieszna, czy az glupia i przerazajaca. Może nalezaloby raczej szczerze zyczyc powodzenia? No, chyba , ze to jakas pokretna logika i strach przed kolejna konkurencja??? a później narzekamy, ze niczego w tych naszych Markach nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
pauli675 Re: ciucholandy w okolicy 10.05.13, 23:30 no niestety, przeszukałam te w markach i ząbkach i niestety jakość kiepska, ubrania nadające się na szmaty do podłogi, dziś natomiast wpadłam do nowego sklepu w zabkach , co prawda jeszcze nie otwarte, ale panie pozwoliły mi się rozejrzeć i towar naprawdę super, ubrania wyglądają jak nie uzywane, sklep jest na batorego 32, oprócz tego lubię jeszcze szmizjerki, ale najbliższa jest chyba na w okolicach targowej Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_2 Re: ciucholandy w okolicy 21.05.13, 16:01 a ja w sobotę byłam na otwarciu nowego ciucholandu w Markach przy Okólnej. Miła obsługa i fajny towar, ceny nie najmniejsze, ale kupiłam same firmowe ubrania Odpowiedz Link Zgłoś
pauli675 Re: ciucholandy w okolicy 23.05.13, 22:14 w szafiarce na batorego lepszy towar ciuchy jak nowe a ceny jak na okólnej Odpowiedz Link Zgłoś
jnimaxima Re: ciucholandy w okolicy 24.05.13, 06:34 jakos nie mogę oprzec się wrazeniu, ze pisze z wlascicielem sklepu w zabkach lub kims z jego otoczenia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jnimaxima Re: ciucholandy w okolicy 24.05.13, 06:30 dziękujemy za zakupy i pozytywna opinie, ZAPRASZAMY. W poniedziałki nowa dostawa, w piatki i sobote obnizka cen Odpowiedz Link Zgłoś
jnimaxima Re: ciucholandy w okolicy 24.05.13, 06:31 mowa o sklepie przy OKOLNEJ, oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś