Dodaj do ulubionych

ciucholandy w okolicy

04.05.13, 18:43
Znacie jakieś dobre secondhandy w markach lub okolicach??
Obserwuj wątek
    • szyam Re: ciucholandy w okolicy 10.05.13, 10:45
      Skoro tak się dopytujecie to odpiszę jeszcze raz co o tym sądzę.
      Nie ma takiego sklepu- wszystkie są do d... stare szmaty, śmierdzące i nic więcej.
      A tym którzy otwierają kolejne szmateksy w Markach życzę nieszczerego powodzenia!!!
      syf, brud i ubóstwo.
      • jnimaxima Re: ciucholandy w okolicy 11.05.13, 07:58
        abstrahując na chwile od tematu, zastanawiam się skad takie nastawienie i tyle zółci? jakies trudne przezycia czy tylko taka natura? "A tym którzy otwierają kolejne szmateksy w Markach życzę nieszczerego powodzeni
        > a!!!
        > syf, brud i ubóstwo". Nie wiem, czy ta wypowiedz jest tylko smieszna, czy az glupia i przerazajaca. Może nalezaloby raczej szczerze zyczyc powodzenia? No, chyba , ze to jakas pokretna logika i strach przed kolejna konkurencja??? a później narzekamy, ze niczego w tych naszych Markach nie ma...
    • pauli675 Re: ciucholandy w okolicy 10.05.13, 23:30
      no niestety, przeszukałam te w markach i ząbkach i niestety jakość kiepska, ubrania nadające się na szmaty do podłogi, dziś natomiast wpadłam do nowego sklepu w zabkach , co prawda jeszcze nie otwarte, ale panie pozwoliły mi się rozejrzeć i towar naprawdę super, ubrania wyglądają jak nie uzywane, sklep jest na batorego 32, oprócz tego lubię jeszcze szmizjerki, ale najbliższa jest chyba na w okolicach targowej
    • lalka_2 Re: ciucholandy w okolicy 21.05.13, 16:01
      a ja w sobotę byłam na otwarciu nowego ciucholandu w Markach przy Okólnej.
      Miła obsługa i fajny towar, ceny nie najmniejsze, ale kupiłam same firmowe ubrania
      • pauli675 Re: ciucholandy w okolicy 23.05.13, 22:14
        w szafiarce na batorego lepszy towar ciuchy jak nowe a ceny jak na okólnej
        • jnimaxima Re: ciucholandy w okolicy 24.05.13, 06:34
          jakos nie mogę oprzec się wrazeniu, ze pisze z wlascicielem sklepu w zabkach lub kims z jego otoczenia? pozdrawiam
      • jnimaxima Re: ciucholandy w okolicy 24.05.13, 06:30
        dziękujemy za zakupy i pozytywna opinie, ZAPRASZAMY. W poniedziałki nowa dostawa, w piatki i sobote obnizka cen
      • jnimaxima Re: ciucholandy w okolicy 24.05.13, 06:31
        mowa o sklepie przy OKOLNEJ, oczywiscie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka