Gość: Raffix IP: *.braun.de 04.01.03, 12:31 Powoli zbliza sie pierwsza rocznica powstania mareckiego forum. Czy ktos zgadnie jaki to byl dzien? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raffix Re: Zagadka forumowa IP: *.braun.de 04.01.03, 14:49 slaw napisał: > Będę strzelał - 14 luty? Fantastyczne trafienie, gratulacje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Zagadka forumowa IP: *.chello.pl 04.01.03, 15:00 Nie było to trudne. Wystarczyło zobaczyć pierwszy założony wątek! Powstało 6 wątków w Walentynki 2002. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
raffix Re: Zagadka forumowa 04.01.03, 16:05 No dobra, nastepnym razem musze wymyslec cos trudniejszego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: Zagadka forumowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 15:39 Nie mam pojecia kiedy Forum Marki się narodziło,ale doskonale pamiętam gdy dowiedziałam się o Nim(tu robię ukłon w stronę Pana Krajewskiego,który mnie o Forum poinformował)Od razu jak otworzyłam, to napisałam nowy wątek (nieświadoma tego co czynię) i odezwało się 12 osób i tak to poszło i trwa aż do dzisiaj.To było pod koniec września i widzę że się trochę od Forum uzależniłam...A może po prostu wszystkich Was szczerze LUBIĘ....i to by było na tyle.Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Krajewski Re: Zagadka forumowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 23:04 Taaak! Forum wciąga. Szkoda, że w nałóg wpadło tak mało osób. Odkąd przestałem pisać o lokalnej polityce, ubyło na forum sporo moich adwersarzy. Na razie mam ma głowie inne rzeczy. I nawet denerwuje mnie, że we wtorek muszę stawić się w Sądzie Okręgowym w Warszawie, który na mój wniosek ma zajmować się nieprawidłowościami w trakcie wyborów w Markach. Po prostu nie mam czasu na przegrane sprawy. A po ostatniej sesji Rady Miasta (która plan prac Komisji Rewizyjnej rozpatrywała w punkcie "Sprawy różne", a na jej posiedzeniu radny Paweł Chojnowski wystąpił w prywatnej sprawie umorzenia podatku od nieruchomości Esculap Sp. z o.o.) wiem, że Janusz Werczyński znowu jest górą, bo ma w ręku wiele instrumentów władzy. Nie ma z kim tworzyć opozycji wobec niego, bo wszystkich może kupić. Tak tworzą się lokalne kliki wokół burmistrzów wybranych w wyborach bezpośrednich. Ostrzegał przed tym mądry poseł PiS, Ludwik Dorn. Pozdrawiam Jerzy Krajewski Gość portalu: amba napisał(a): > Nie mam pojecia kiedy Forum Marki się narodziło,ale doskonale pamiętam gdy > dowiedziałam się o Nim(tu robię ukłon w stronę Pana Krajewskiego,który mnie o > Forum poinformował)Od razu jak otworzyłam, to napisałam nowy wątek (nieświadoma > > tego co czynię) i odezwało się 12 osób i tak to poszło i trwa aż do dzisiaj.To > było pod koniec września i widzę że się trochę od Forum uzależniłam...A może po > > prostu wszystkich Was szczerze LUBIĘ....i to by było na tyle.Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toban Re: Zagadka forumowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 16:21 Gość portalu: Raffix napisał(a): > Powoli zbliza sie pierwsza rocznica powstania mareckiego forum. Czy ktos > zgadnie jaki to byl dzien? Odp.: Czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
raffix Re: Zagadka forumowa 04.01.03, 16:28 "Niestety odpowiedź niepełna. Nam chodzi o odgłos paszczowo." :-) p.s. Rzeczywiscie, czwartek to byl jak byk. Tylko nie mow ze wiesz jeszcze jaka wowczas byla pogoda. W tym roku bedzie to piatek. Odpowiedz Link Zgłoś