Dodaj do ulubionych

Zagadka forumowa

IP: *.braun.de 04.01.03, 12:31
Powoli zbliza sie pierwsza rocznica powstania mareckiego forum. Czy ktos
zgadnie jaki to byl dzien?
Obserwuj wątek
    • slaw Re: Zagadka forumowa 04.01.03, 14:25
      Będę strzelał - 14 luty ?
      • Gość: Raffix Re: Zagadka forumowa IP: *.braun.de 04.01.03, 14:49
        slaw napisał:
        > Będę strzelał - 14 luty?
        Fantastyczne trafienie, gratulacje :-)
        • Gość: Hirek Re: Zagadka forumowa IP: *.chello.pl 04.01.03, 15:00
          Nie było to trudne. Wystarczyło zobaczyć pierwszy założony wątek! Powstało 6
          wątków w Walentynki 2002.
          Pozdrawiam.
          • raffix Re: Zagadka forumowa 04.01.03, 16:05
            No dobra, nastepnym razem musze wymyslec cos trudniejszego :-)
      • Gość: amba Re: Zagadka forumowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 15:39
        Nie mam pojecia kiedy Forum Marki się narodziło,ale doskonale pamiętam gdy
        dowiedziałam się o Nim(tu robię ukłon w stronę Pana Krajewskiego,który mnie o
        Forum poinformował)Od razu jak otworzyłam, to napisałam nowy wątek (nieświadoma
        tego co czynię) i odezwało się 12 osób i tak to poszło i trwa aż do dzisiaj.To
        było pod koniec września i widzę że się trochę od Forum uzależniłam...A może po
        prostu wszystkich Was szczerze LUBIĘ....i to by było na tyle.Pozdrawiam:-)
        • Gość: Jerzy Krajewski Re: Zagadka forumowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 23:04
          Taaak! Forum wciąga. Szkoda, że w nałóg wpadło tak mało osób.
          Odkąd przestałem pisać o lokalnej polityce, ubyło na forum sporo moich
          adwersarzy.
          Na razie mam ma głowie inne rzeczy. I nawet denerwuje mnie, że we wtorek muszę
          stawić się w Sądzie Okręgowym w Warszawie, który na mój wniosek ma zajmować się
          nieprawidłowościami w trakcie wyborów w Markach. Po prostu nie mam czasu na
          przegrane sprawy. A po ostatniej sesji Rady Miasta (która plan prac Komisji
          Rewizyjnej rozpatrywała w punkcie "Sprawy różne", a na jej posiedzeniu radny
          Paweł Chojnowski wystąpił w prywatnej sprawie umorzenia podatku od
          nieruchomości Esculap Sp. z o.o.) wiem, że Janusz Werczyński znowu jest górą,
          bo ma w ręku wiele instrumentów władzy. Nie ma z kim tworzyć opozycji wobec
          niego, bo wszystkich może kupić. Tak tworzą się lokalne kliki wokół burmistrzów
          wybranych w wyborach bezpośrednich. Ostrzegał przed tym mądry poseł PiS, Ludwik
          Dorn.
          Pozdrawiam
          Jerzy Krajewski

Gość portalu: amba napisał(a):

> Nie mam pojecia kiedy Forum Marki się narodziło,ale doskonale pamiętam gdy
          > dowiedziałam się o Nim(tu robię ukłon w stronę Pana Krajewskiego,który mnie o
          > Forum poinformował)Od razu jak otworzyłam, to napisałam nowy wątek
          (nieświadoma
          >
          > tego co czynię) i odezwało się 12 osób i tak to poszło i trwa aż do
          dzisiaj.To
          > było pod koniec września i widzę że się trochę od Forum uzależniłam...A może
          po
          >
          > prostu wszystkich Was szczerze LUBIĘ....i to by było na tyle.Pozdrawiam:-)
    • Gość: toban Re: Zagadka forumowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 16:21
      Gość portalu: Raffix napisał(a):

> Powoli zbliza sie pierwsza rocznica powstania mareckiego forum. Czy ktos
      > zgadnie jaki to byl dzien?
      Odp.: Czwartek
      • raffix Re: Zagadka forumowa 04.01.03, 16:28
        "Niestety odpowiedź niepełna. Nam chodzi o odgłos paszczowo." :-)

p.s. Rzeczywiscie, czwartek to byl jak byk. Tylko nie mow ze wiesz jeszcze jaka
        wowczas byla pogoda. W tym roku bedzie to piatek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka