pustelnicka 23.06.06, 15:44 A gdzie w okolicy można zjeść nie drogi i smaczny obiadek z rodziną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusstelnik Re: Dobre jedzonko 23.06.06, 15:57 pustelnicka napisała: > A gdzie w okolicy można zjeść nie drogi i smaczny obiadek z rodziną? Otworzyli nam bardzo ostatnio w Pustelniku nową restaurację. W lesie (!!!) jadąc leśnym duktem będącym przedłużeniem ulicy Dużej, jakieś 200m za osiedlem Horowa Góra. A nazywa się bodajże Forester. Ho ho... Odpowiedz Link Zgłoś
mcko Re: Dobre jedzonko 26.06.06, 12:03 Chciałem w niedziele cos zjesc i czegoś sie napić ale zamknięte było...Nie wiecie kiedy będzie otwarta ta knajpka??Wygląda całkiem fajnie z zewnątrz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vrx1 Re: Dobre jedzonko 26.06.06, 16:41 pusstelnik napisał: > Otworzyli nam bardzo ostatnio w Pustelniku nową restaurację. W lesie (!!!) > jadąc leśnym duktem będącym przedłużeniem ulicy Dużej, jakieś 200m za osiedlem > Horowa Góra. A nazywa się bodajże Forester. Ho ho... leśny wiadukt będacy ptrzedłużeniem ulicy Dużej :))dobre niedługo otworzą casyno i reaktor atomowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
pusstelnik Re: Dobre jedzonko 28.06.06, 10:55 > pusstelnik napisał: jadąc leśnym duktem będącym przedłużeniem ulicy Dużej vrx1 napisał: > leśny wiadukt będacy ptrzedłużeniem ulicy Dużej DUKT I WIADUKT TO JEDNAK NIE TO SAMO Odpowiedz Link Zgłoś
vrx1 Re: Dobre jedzonko 28.06.06, 14:22 Masz rację. Źle przeczytałem. Przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
vrx1 Re: Dobre jedzonko 26.06.06, 16:46 a co do obiadku to zjesz go chociazby w restauracji "Vika" (na przeciwko stacji paliw na której dolewają oranżade do paliwa- Petrochemia Płock). Maja spore menu. Polecam pizzę "Saint Tropez". Ceny od 10 do 20zł za obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
lehaim Re: Dobre jedzonko 29.06.06, 11:43 Witam ! Polecam pizzerię Vika, ponieważ faktycznie pizze mają całkiem dobre i zjadliwe. Niestety małym mankamentem jest fakt, że zdarza się, iż od Pana serwującego posiłki czasem czuć alkohol. Ale potraktujmy to jako miejscowy folklor. Pozdrawiam Radek z Okólnej Odpowiedz Link Zgłoś
magiart Re: Dobre jedzonko 29.06.06, 14:57 Jeśli chodzi o ta restauracje w lesie Forester to zapowiada się całkiem nieżle. Będzie czynna z tego co dowiedziałam się ok 15 lipca .Będzie można napic się ,zjeść i dla dzieci mają przewidziane atrakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
marcino1979 Re: Dobre jedzonko 10.07.06, 09:27 Witam, mam pytanie. W którym miejscu jest ta nowa restauracja. Wczoraj byłem w okolicy nowego osiedla Horowa Góra i nic nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
neuron8 Re: Dobre jedzonko 10.07.06, 09:38 to jeszcze kawalek idziesz sobie w strone lasu, mijasz z lewje storny osiedle, i za droga ktora prowadzi do serwisu Fiata i juz napewno trafisz.... Odpowiedz Link Zgłoś