paradize 12.12.06, 16:10 Witam, szukam pracy, może ktoś z Państwa wie gdzie obecnie mozna się zatrudnić w ND lub okolicach. Z góry dziękuję za informacje paradize Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muay-thai4 Re: Praca w Nowym Dworze 13.12.06, 10:19 paradize napisała: > Witam, > szukam pracy, może ktoś z Państwa wie gdzie obecnie mozna się zatrudnić w ND > lub okolicach. Z góry dziękuję za informacje > paradize A co chciałbyś robić, na czym się znasz lub co potrafisz? Otwórz Gazetę Nowodworską (lub inną lokalną), jest tam sporo ogłoszeń od fryzjerki po oferty w RBCK na produkcji lub Alpli. Ale przede wszystkim sprecyzuj swoje oczekiwania - możliwości. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Praca w Nowym Dworze 13.12.06, 13:48 Alpla to musze kupić, bo to firma w moim zawodzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Praca w Nowym Dworze 19.12.06, 14:14 nawet ogłoszenie dla mnie było wysłałam czekam zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
muay-thai4 Re: Praca w Nowym Dworze 20.12.06, 08:45 zuzaleczka napisała: > nawet ogłoszenie dla mnie było > wysłałam > czekam > zobaczymy To fajnie, miło gdy będziesz mogła rozpocząc rok o nowej, dobrej pracy, daj znać czy sie udało, powodzenia - NIE dziękuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś