26.07.02, 18:27
Witam Wąbrzeźno!!!
Zaproszenie przyjąłem, jabolka przyniosłem:), ducha krakowskiego Kazimierza
przekazuję:)
I słucham, Waszej opowieści bo każdy z nas ma jakąś opowieść!!
:-))) skks
Obserwuj wątek
    • wanilia1 Re: skks 29.07.02, 10:26
      Gdybyś tak jeszcze przyniósł łącką śliwowicę... (w Transylwanii na Szerokiej 9
      pewnie ją mają - na Kazimierzu, rzecz jasna)
      • Gość: Figo Re: skks IP: gateway.d* / 10.3.36.* 29.07.02, 10:52
        I czarnogórska przypalankę i robimy imprezkę. Potem kapiel w jeziorze o północy.
        • Gość: PEGAS Re: skks IP: gateway.d* / 10.3.36.* 29.07.02, 11:48
          Ale chyba nie na Adama i Ewę!!!!!!!
          • wanilia1 Re: skks 29.07.02, 11:58
            to zalezy od temperatury
            • Gość: Hubert Re: skks IP: gateway.d* / 10.3.36.* 29.07.02, 12:04
              Zapewniam - temperatura jest właściwa - jeśli chodzi o wodę w jeziorze.
              • Gość: NIN Re: skks IP: gateway.d* / 10.3.36.* 29.07.02, 12:17
                Tylko jej przejrzystość i woń pozostawia wiele do życzenia. Jednak kąpiel w
                otoczeniu zwłok rybich (pozostałości po dzielnych rybakach zaludniających w
                weekendy brzegi jeziora) widocznie też może być romantycczna.
                • Gość: Hubert Re: skks IP: gateway.d* / 10.3.36.* 29.07.02, 12:48
                  Gość portalu: NIN napisał(a):

> Tylko jej przejrzystość i woń pozostawia wiele do życzenia. Jednak kąpiel w
                  > otoczeniu zwłok rybich
                  Myślę, że nie jest tak źle z jej przejrzystością, a woń - jak to jezioro.
                  Jeśli chodzi o zwłoki rybie to wczoraj kąpiąc się w "Bałtyku" usilnie pływały
                  koło mnie zwłoki jakiejś rybki do góry brzuszkiem ala flądra. To normalne
                  zjawisko w akwenach wodnych.
                  • wanilia1 Re: skks 29.07.02, 13:04
                    Zapewniam, że odpowiednia dawka wspomnianych wyżej trunków załatwi sprawę:
                    a) temperatury
                    b) woni
                    c) przejrzystości.
                    Natomiast przy przedawkowaniu można powiększyć niechcący liczbę zwłok w akwenie.
                    • skks Re: skks 30.07.02, 07:49
                      Byłem w Łącku:), "krasilice" przywiozłem! na stół postawiłem! czekam!
                      Podobno za popychacz dobrze robi czysta woda! Ja preferuje herbatę:)
                      Wiem, że rybka do Krasilicy to jak pięść do nosa, ale ja ryby to mogę do
                      wiśniówki, więc mam nadzieję, że Wabrzeźnianie na imprezkę nasmarzą jakichś
                      ogonów.:)
                      • wanilia1 Re: skks 30.07.02, 13:32
                        No tak, po tej kąpieli w jeziorze może się jakieś rybie zwłoki znajdą.
                        Co tam w Krakowie? Podobno dzisiaj u Was grzmi i pochmurno? Co ja bym dała za
                        barową pogodę, kiedy do urlopu daleko, a żar leje się z nieba.
                        Pozdrów ode mnie Alchemię i Singera.
                        • skks Re: skks 30.07.02, 16:23
                          :-)))
                          Pozdrowię!! ale tylko w przelocie bom nie ich fan!!!:)
                          Tam tłoczno, amfowo, zadęto ale fakt knajpki cool'owe!
                          Wczoraj z Forumowiczami/robimy stronkę o Kazimierzu/ siedzieliśmy na Placyku na
                          Ciemnej - w samym centrum Kazka!!
                          Zapraszam na wątek o Kazimierzu dowiesz się co to takiego ten placyk:))))
                          PS. lubię rybią podlinę!!!!!!!!/smarzoną, z grilla, pieczoną byle nie zupę tej
                          nie znoszę/
                          • wanilia1 Re: skks 30.07.02, 17:14
                            Gdzie ten placyk, pisz, pisz, bo będę tam w sobotę i szukam dobrego miejsca na
                            sponiewieranie się, bo już mi się wspomniane plus Transylwania nieco
                            przejadły :)))
                            Za rybą nie przepadam, ale może do ryby trzeba dojrzeć, tak jak do dobrego
                            koniaku czy whisky? Albo to może z lenistwa, bo mi się nie chce babrać z tymi
                            ościami (ośćmi???))
                            • skks Re: skks 30.07.02, 18:51
                              Miła Przyprawo!!!!!
                              Placyk na Ciemnej, Droga Wanilio, to nie tylko miejsce na Kazku, to też duch:)
                              tu Buklein otworzył ogródek/brzydki/, tu ma siedzibę jedyny "koszerny" hotel w
                              Krakowie:) i tutaj dawno temu/wczoraj/ byłem na jabolku /to w przypadku chandry/
                              Więcej to nie napiszę bo byś nigdy nie przeczytałe 100 pierwszych
                              postów "Kazimierza...." a,że nie przeczytałaś to wiem:)))
                              PS. Ładuje się podobno/na przeciętnym kompku 10min - otwiera 30min/wszystkie/
                              czyta 4h
                              • wanilia1 Re: skks 30.07.02, 19:18
                                Fakt, nie przeczytałam wszytskich, ale już walczę dzielnie. I dopisałam Ci się
                                tam!!!
    • Gość: moooni Re: skks IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 12:11
      skks napisał:

> Witam Wąbrzeźno!!!
      I Płock ;-)

Tak w ogole to nie o tym chcialam - zle spojrzalam na topic, przeczytalam SEKS
      i mysle sobie: zajrze, bo topic fajny ;-)
      W sumie o jabolach tez milo poczytac ;-)

--
      moooni
    • Gość: ?????? Re: skks IP: 80.51.243.* 24.04.03, 18:40
      slucham?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka