GoĹÄ: mixer IP: *.*.*.* 07.06.02, 12:09 Kto się pod tym podpisuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 07.06.02, 12:15 O, dzięki! Nareszcie ktoś dziś odwiedził nasze forum! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Niech zyje gosia-s IP: *.polpak-karton.pl 07.06.02, 16:16 :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarek Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 07.06.02, 19:22 gofa napisał(a): > oooo...cichy wielbiciel? ;) > my też forumowicze z Siedlec Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 08.06.02, 11:51 Nie mam pojęcia, może wróci i napisze coś o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Niech zyje gosia-s IP: *.polpak-karton.pl 09.06.02, 07:25 No to sie nas namnożyło, możemy ja teraz parę razy jeszcze podrzucić ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Niech zyje gosia-s 09.06.02, 21:08 i zaśpiewać: sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyje nam, niech żyje nam .... a kto? gosia-s. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Niech zyje gosia-s 10.06.02, 08:34 Sto lat!...kto ma urodziny? Nic nie wiem. Jest tort? Gdzie imprezka? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 10.06.02, 08:44 O, ja też nie wiem. Może któreś z Was ma urodziny, przyznać się! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 10.06.02, 15:47 Ufff, na dzisiaj chyba dość świętowania. Ale jeszcze trochę sił zostało na imprezkę z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 10.06.02, 16:16 no i co, świetny wątek, nie wolno dopuscić do zagłady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 10.06.02, 17:42 gosia-s napisał(a): > Z nami każde forum świetne! >CO PRAWDA T0 PRAWDA, NO TO DO ROBOTY ><><>><><><><><><> Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 11.06.02, 09:34 Ok, do roboty. Mamy Cię wesprzeć na Twoim forum (Siedlce?...)? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 12.06.02, 14:09 gosia-s napisał(a): > Ok, do roboty. Mamy Cię wesprzeć na Twoim forum (Siedlce?...)? >Czy jesteś jasnowidzką, skad wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia-s Re: Niech zyje gosia-s IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 12.06.02, 16:51 Gość portalu: mixer napisał(a): > >Czy jesteś jasnowidzką, skad wiesz? Ha, ja jak myślisz?! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Niech zyje gosia-s 13.06.02, 10:48 haha...wiecie co..przypomnial mi sie taki film...'pay it back' czyli 'podaj dalej'...cos w tym jest....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 13.06.02, 10:57 Nie widziałam tego filmu, opowiesz chociaż w skrócie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 13.06.02, 12:42 Czy ten film jest o jasnowidzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 13.06.02, 12:55 Widuję Cię na forum Siedlce, choć znalazłam tam się przez przypadek. Śmiem przypuszczać, że jesteś Siedliczaninem na emigracji, tj. za granicą, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Niech zyje gosia-s 13.06.02, 19:22 film nie jest o jasnowidzeniu...tylko o podawaniu dalej...pewien chlopiec wymyslil sposob na... powiedzmy ... ulepszenie swiata ..polegalo to na tym, ze jesli ktos zrobil dla ciebie cos dobrego, to powinienes to dobro podac dalej trzem osobom, a one nastepnym... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 14.06.02, 09:18 Aha, a "podaj dalej" to znaczy odwiedzaj inne miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Niech zyje gosia-s 14.06.02, 12:09 hahaha...kazdy niech sobie to wytlumaczy jak chce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Niech zyje gosia-s 14.06.02, 13:01 ciii...tajemnica ;) ale film polecam, przypomina mi troche 'american beauty' moze dlatego ze gra Kevin Spacey a muzyke napisal Newman :) Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Niech zyje gosia-s 16.06.02, 23:07 ja sie podpisuje , widze ze Gosia daje z siebie duzo...i chwala Jej za to... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 17.06.02, 08:31 No cóż, staram się dać z siebie jak najwięcej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 17.06.02, 10:50 Ponieważ zaczął się nowy tydzień wznoszę okrzyk jak w tytule wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje mixer 17.06.02, 10:58 Gość portalu: mixer napisał(a): > Ponieważ zaczął się nowy tydzień wznoszę okrzyk jak w > tytule wątku. To ja wznoszę nowy okrzyk do wtóru. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 17.06.02, 23:59 JUŻ WTOREK - HASŁO NIC STRACIŁO ZE SWOJEGO ZACHWYTU!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 18.06.02, 08:35 Wtorek to dopiero za minutę... Z Ciebie chyba nocny marek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 19.06.02, 11:17 Bez miłego pozdrowienia dzień stracony!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 20.06.02, 13:49 Czy ktoś jest w stanie mnie przebić? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 20.06.02, 14:03 Sie zaczerwieniłem i chyba powinieniem co nieco spasować? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 20.06.02, 14:17 Gość portalu: mixer napisał(a): > Sie zaczerwieniłem A to niby czemu?... i chyba powinieniem co nieco > spasować? Eee tam, każdy jest mile widzianym gościem na naszym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oliwa Re: Niech zyje gosia-s IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 18:57 I ja też podpisuję się pod tym: NIECH ŻYJEEE !!!! Między innymi, dzięki Gosi forum Ś rozrasta się. Przyjemnie tu gościć, gdy witają z sympatią i zainteresowaniem. Ale ciągle nas mało. pozdrawiam upalnie - ufff!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 21.06.02, 08:35 Dzięki, dzięki, nie było to łatwe, na początku (zastałam 18 postów) byłam sama, ale potem Muminek przyszedł mi towarzyszyć, itd.). Ps. Właściwie to nie wszystkich witamy z sympatią (patrz wątek: "Czy są..."), ale Ciebię tak. Zostań, nie uciekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: berti Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 20.06.02, 21:23 No tak, teraz wszystko jasne. No, no!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 21.06.02, 08:37 Gość portalu: berti napisał(a): > No tak, teraz wszystko jasne. No, no!! Co, co? Wyjaśnij proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: browarek Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 21.06.02, 17:03 Jestem tu pierwszy raz, ale z donosów różnych wiem, że to wątek gwiazdorski. Jestem za, a nawet przeciw. Przepraszam, czy tu podają zimnego bosmana? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Niech zyje gosia-s 21.06.02, 19:42 Ja też wielbię gosię-s. Nick myli, nie jestem z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 22.06.02, 16:18 Cieszę się. Ale chyba niektórzy to mnie nie trawią, na przykład taki na duże N. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Niech zyje gosia-s dłużej!!!!!! IP: *.polpak-karton.pl 22.06.02, 21:31 Musiałem dodać bo okrzyk był do teraz niekompletny:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s dłużej!!!!!! 23.06.02, 13:16 Jeszcze kawał życia przede mną (odpukać wypadki losowe). Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Niech zyje gosia-s 23.06.02, 13:28 gosia-s napisał(a): > A skąd jesteś? Jak się uprzesz, to znajdziesz. Dużo mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: turist Re: Niech zyje gosia-s IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 01:08 Melsunek z forum siedleckiego, gosia-s to jest ktoś, tam nawet powstały jakies tajemnicze koligacje. Niech żyje gosia-s, krzyknę więc sobie też. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Niech zyje gosia-s IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 07:33 Zanim znów wzniosę okrzyk, pragnę Cię Gosiu poinformować że Borys stuka z Gorzowa wlkp. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Niech zyje gosia-s 24.06.02, 08:09 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Zanim znów wzniosę okrzyk, pragnę Cię Gosiu poinformować że Borys stuka z > Gorzowa wlkp. :))))) No szpion. Ale rezolutny. Stuka z Krakowa, ale w Gorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 24.06.02, 08:30 Gość portalu: turist napisał(a): > Melsunek z forum siedleckiego, gosia-s to jest ktoś, tam nawet powstały jakies > tajemnicze koligacje. Niech żyje gosia-s, krzyknę więc sobie też. No proszę! Ja po prostu lubię miejskie fora, tam, gdzie nie ma agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Niech zyje gosia-s 24.06.02, 17:27 tez lubie fora gdzie nie ma agresji...ale dzisiaj az klawiatura zaszlochala... Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Niech zyje gosia-s 25.06.02, 01:03 ...dlaczego klawiatura szlocha... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 25.06.02, 08:17 millenik1 napisał(a): > ...dlaczego klawiatura szlocha... Właśnie, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Niech zyje gosia-s 25.06.02, 11:33 gosia-s napisał(a): > millenik1 napisał(a): > > > ...dlaczego klawiatura szlocha... > > Właśnie, dlaczego? > hahaha...to byla taka poetycka metafora ...nie bylo mnie kilka dni - zagladam do przemysla, jasla...a tam...sami wiecie co....i kto... no ale dzis slonce swieci i jest weselej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 24.06.02, 20:37 przepraszam, że tak późno, ale nie mogę dopuścić, aby mnie tu nie bylo w poniedziałek, Niech zyje ..................................... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Niech zyje gosia-s 25.06.02, 11:05 I ja się dopiszę !!! A co ! POZDROWIENIA Z JASŁA ! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Niech żyje jednak gosia 26.06.02, 11:47 gosia-s napisał(a): > Czas taki okrzyk wznieść... :) Ale to nie na tym wątku. Ten wątek wyłącznie Gosia-s. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech żyje jednak gosia 26.06.02, 12:09 Ok, niech Wam będzie. Ale wszystkim forumowiczom należą się brawa, no, może prawie wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech żyje jednak gosia IP: *.*.*.* 29.06.02, 12:08 GOSIA-S, GOSIA-S TYŚ JEST NASZYCH MARZEŃ KRES Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Niech żyje jednak gosia 29.06.02, 16:48 wow!!! gosia, jestem pod wrażeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Niech żyje jednak gosia 29.06.02, 17:50 Gość portalu: mixer napisał(a): > GOSIA-S, GOSIA-S > TYŚ JEST NASZYCH MARZEŃ KRES Niby się rymuje, ale bez sensu. To co, poza pisaniem o Gosi nie ma już nic? Gosia-s, Gosia-s, Znika z Tobą wszelki stres Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech żyje jednak gosia IP: *.*.*.* 29.06.02, 18:34 borys-krakow napisał(a): > Gość portalu: mixer napisał(a): > > > GOSIA-S, GOSIA-S > > TYŚ JEST NASZYCH MARZEŃ KRES > Niby się rymuje, ale bez sensu. > To co, poza pisaniem o Gosi nie ma już nic? > > Gosia-s, Gosia-s, > Znika z Tobą wszelki stres Owszem jest, ale taka forumowiczka jest tylko jedna. Kres nie oznacza jakiegos NIC, oznacza jedynie wyczerpujące wyobrażenie o aktywnej, inteligentnej, uprzejmej, tonizującej wypowiedzi, dyskretnej i poprostu fajnej dziewczynie w sieci. Tylko tyle i ... aż tyle. A na innych wątkach aż się kłębi od mniej i bardziej poważnych COŚ-ach do pisania, i bardzo dobrze! W tym kontekście zgadzam sie z uwagą o stresie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GammaRay Re: Niech zyje gosia-s IP: *.pk.edu.pl 29.06.02, 18:38 Gość portalu: mixer napisał(a): > Kto się pod tym podpisuje :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Niech zyje i sie weseli gosia-s IP: *.polpak-karton.pl 30.06.02, 07:48 ... jak najszybciej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GammaRay Re: Niech zyje i sie weseli gosia-s IP: *.pk.edu.pl 30.06.02, 14:36 spoko. postawimy bramke ... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarek Re: Niech zyje i sie weseli gosia-s IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 14:47 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > spoko. > postawimy bramke ... > > ;-)) Proszę bez ograniczeń - kazdy może sie przyczynic do tak szczytnego celu! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia-s Re: Niech zyje i sie weseli gosia-s IP: *.chello.pl 30.06.02, 15:45 No, moi drodzy, poraziła mnie ostatnia wypowiedź mixera. Wobec tego, nie jestem w stanie napisać niczego konkretnego, poczekam do poniedziałku... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Niech zyje i sie weseli gosia-s 01.07.02, 08:51 Gość portalu: gosia-s napisał(a): > No, moi drodzy, poraziła mnie ostatnia wypowiedź mixera. Mnie, szczerze mówiąc, przeraziła. Oznacza ona, że mixer postrzega Cię jako osobę Poprawną. A wolałbym Cię widzieć jako osobę Z Charakterem. Ale może łączysz te cechy... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje i sie weseli gosia-s 01.07.02, 09:29 Czy możesz mi wyjaśnić, co znaczy osoba Poprawna? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje i sie weseli gosia-s IP: *.*.*.* 01.07.02, 12:06 Też chciałbym wiedzieć, co ma na myśli broys-kraków. To co napisałem mówi właśnie o osobie z charakterem tzn. o takiej, która wbrem pressingowi chamstwa i bylejakości zachowuje bardzo dobry styl, nie idzie na łatwiznę wdając sie w idiotyczne polemiki na niskim poziomie i ... co ważne we właściwy sobie sposób osiaga to o najtrudniejsze - sympatie i szacunek interlokutoróm Poprawność według mnie, to tak jak trója na egzaminie, niby zdane ale bez polotu i odlotu. Takie może być, niby wszystko w porządku, ale niczym sie to nie wyróznia. Inaczej mowiąc - poprawność to środek peletonu - nie odstaje i nie wyrywa. Osoba charakterna wyróżnia się właśnie na tle peletonu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje i sie weseli gosia-s 01.07.02, 12:28 Ejże, no to jak w końcu, jesteśmy tu na tym forum "poprawni" czy "z charakterem"? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje i sie weseli gosia-s IP: *.*.*.* 01.07.02, 12:55 gosia-s napisał(a): > Ejże, no to jak w końcu, jesteśmy tu na tym forum "poprawni" czy "z > charakterem"? Uwazam, ze charakterni bo: a)nie ulegamy podpuchom b)na zaczepki reagujemy zdecydowanie aczkolwiek spokojnie c)jestesmy w stanie wszystko wyrazić bez bluzgów d)rozróżniamy plewy od ziarna e)narzucamy pewien poziom, poniżej którego się nie schodzi f)nie traktujemy forum jako idiotycznego ble ble, lecz staramy sie pielęgnowac wątki, które są ciekawe, wesołe, dowcipne, reflesyjne, stanowią dobrą zabawę, zmuszaja do myślenia, informują, czasami prowokują, są gra słów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje i sie weseli gosia-s 01.07.02, 13:20 Gość portalu: mixer napisał(a): > > Uwazam, ze charakterni bo: > a)nie ulegamy podpuchom > b)na zaczepki reagujemy zdecydowanie aczkolwiek spokojnie > c)jestesmy w stanie wszystko wyrazić bez bluzgów > d)rozróżniamy plewy od ziarna > e)narzucamy pewien poziom, poniżej którego się nie > schodzi > f)nie traktujemy forum jako idiotycznego ble ble, > lecz staramy sie pielęgnowac wątki, które są ciekawe, > wesołe, dowcipne, reflesyjne, stanowią dobrą zabawę, > zmuszaja do myślenia, informują, czasami prowokują, > są gra słów itp. > Bo forum ma być rozrywką, nie szarpaniną. Co do ciekawych wątków - jak widzisz, wymieniamy się tematami z Przemyślem. No i o sprawach miasta można podagać, a raczej powyżalać się, chciałabym kiedyś przejść przez centrum Ś-cia nie załamując rąk. Aha, mieliśmy tu 2 emigrantów-frustratów, na szczęście się nie pokazują... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje i sie weseli gosia-s IP: *.*.*.* 01.07.02, 13:26 gosia-s napisał(a): > Gość portalu: mixer napisał(a): > > > > > Uwazam, ze charakterni bo: > > a)nie ulegamy podpuchom > > b)na zaczepki reagujemy zdecydowanie aczkolwiek spokojnie > > c)jestesmy w stanie wszystko wyrazić bez bluzgów > > d)rozróżniamy plewy od ziarna > > e)narzucamy pewien poziom, poniżej którego się nie > > schodzi > > f)nie traktujemy forum jako idiotycznego ble ble, > > lecz staramy sie pielęgnowac wątki, które są ciekawe, > > wesołe, dowcipne, reflesyjne, stanowią dobrą zabawę, > > zmuszaja do myślenia, informują, czasami prowokują, > > są gra słów itp. > > > > Bo forum ma być rozrywką, nie szarpaniną. Co do ciekawych wątków - jak widzisz, > > wymieniamy się tematami z Przemyślem. No i o sprawach miasta można podagać, a > raczej powyżalać się, chciałabym kiedyś przejść przez centrum Ś-cia nie załamuj > ąc > rąk. > Aha, mieliśmy tu 2 emigrantów-frustratów, na szczęście się nie pokazują... :-)) > )) > I o to właśnie chodzi!!!!!!!! My z forum siedleckiego duzo się od Was nauczylismy. Dzięki i pozdrowionka. (koniec, przestaje się juz mądrzyć) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer GOSIA-S IP: *.*.*.* 02.07.02, 17:38 Dlaczego wszyscy zamilkli? Wszystkim mówię dzień/wieczór dobry i pozdrawiam w ten piekielnie gorący dzień/wieczór, a zwłaszcza bohaterkę wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GOSIA-S 03.07.02, 08:17 Przynajmniej połowa z nas zamilkła ok. 16 bo skończyła już pracę... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: GOSIA-S 03.07.02, 09:02 ale jest nowy dzień, praca rozpoczęta, a tu nadal jest cisza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: GOSIA-S 03.07.02, 09:46 wook napisał(a): > ale jest nowy dzień, praca rozpoczęta, a tu nadal jest cisza!!! No nie, już chyba lepiej. Wszyscy chwalimy Gosię. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GOSIA-S 03.07.02, 11:02 Tak, tak, ja Was wszystkich chwalę. Jaka cisza, a mam młyn w robocie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: GOSIA-S 03.07.02, 11:04 to widać że masz młyn, na tlenie Cię nie ma a na forum z doskoku:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: GOSIA-S IP: *.*.*.* 03.07.02, 12:09 Wszystkiego dobrego. Co za dzień, tyle pracy, ze nie ma czasu się człowiek podrapać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: GOSIA-S IP: *.*.*.* 03.07.02, 13:38 Przerwa na coś niecoś ok. 17-tej Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GOSIA-S 03.07.02, 14:06 O 17-tej to ja będę z językiem na brodzie po mieście ganiać... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: GOSIA-S 03.07.02, 15:09 a musi ten język być wywieszony? nie można biegać ze schowanym jęzorem, bezpieczniej! i muchy nie wpadają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GOSIA-S 03.07.02, 15:19 Może i nie musi, ale w tym upale chyba będzie... Ale trudno, przynajmniej słońce mi świeci. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: GOSIA-S 03.07.02, 15:34 Opowiedz Gosiu, bieganie po Warszawie to; A. zakupy (jakie, gdzie i co) B. rachunki itp(fu, nie opowiadaj) C. odwiedziny strasznie brakuje mi ganiania po mieście z wywieszonym jęzorem! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: GOSIA-S 03.07.02, 15:44 ga napisał(a): > Opowiedz Gosiu, bieganie po Warszawie to; A. zakupy (jakie, gdzie i co) B. > rachunki itp(fu, nie opowiadaj) C. odwiedziny A plus jeszcze D - szukanie nowego lokum. > strasznie brakuje mi ganiania po mieście z wywieszonym jęzorem! Żartujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 03.07.02, 17:32 Póki co ganiam po biurze też z wywieszonym j..., przerwa z 17-tej przesunięta na 18.15 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 04.07.02, 08:24 Również pozdrawiam i współczuję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Re: Niech zyje gosia-s IP: *.*.*.* 04.07.02, 10:31 gosia-s napisał(a): > Również pozdrawiam i współczuję ;))) Piękne dzięki, ale to normalka. Najwięcej wolnego czasu ma się w sobotę i niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech zyje gosia-s 04.07.02, 10:56 Gość portalu: mixer napisał(a): > > Piękne dzięki, ale to normalka. > Najwięcej wolnego czasu ma się w sobotę i niedzielę. > Fakt, nawet w Polsce ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer Czy piątek ,czy świątek - gosia-s to jest WĄTEK ! IP: *.*.*.* 05.07.02, 11:38 Żeby nie wpaść w rutynę, a jednocześnie niczego nie zaniedbać, proponuje nowe tytuł wątka. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Czy piątek ,czy świątek - gosia-s to jest WĄTEK ! 05.07.02, 11:59 A może założysz nowy wątek? Ten już coś za długo mi się otwiera... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mixer KONIEC WĄTKU - ZACZYNAMY OD POCZĄTKU! IP: *.*.*.* 05.07.02, 12:43 gosia-s napisał(a): > A może założysz nowy wątek? Ten już coś za długo mi się otwiera... ;))) ŻYCZENIE DAMY SPEŁNIAMY - TEN WĄTEK ZAMYKAMY! ALE NIE MOŻE TO TAK BYĆ - ŻE W ZAMIAN ZERO CZYLI NIC. NOWY WĄTEK WIĘC BĘDZIE - GOSI-S FANÓW PRZYBĘDZIE, A TYTUŁ JEGO, KTO ZGADNIE? - TEMU NAGRODA PRZYPADNIE! ŻEBY NIE MĘCZYĆ WAS WIĘCEJ - WYJAWIĘ TYTUŁ CO PRĘDZEJ, A BRZMI ON DLA EAST AND WEST - "GOSIA-S FAJNA JEST" Odpowiedz Link Zgłoś