ellenai 21.02.04, 17:42 wiec ide do sklepu,po babsku lubie chodzic na takie polowania! zawsze cos fajnego kupie,z tego co wiem w polsce takich sezonow wyprzedazy za wiele sklepow nie prowadzi,a szkoda,bo to dobry interes dla klienta:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: wyprzedaze zimowe 21.02.04, 17:53 elle wiesz w Gorlicach też są wyprzedaże ale to się robi tak: np. płaszcz kosztował 250 zł potem podnoszą cene na 300 i piszą wyprzedaż za 250 takie wyprzedaże to ja mam gdzieś ;) choć ostatnio upolowałam sweterek który mi się barrrrrdzi podobał kosztował 50 zł w zeszłym roku a teraz obniżyli cene na 32 takie coś to ja rozumię ;) dodam tylko że nigdzie nie napisali wyprzedaż :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wyprzedaze zimowe 21.02.04, 18:02 moze nie ma za duzo w Gorlicach,ale juz Sacz,Krakow mialby czm sie pochwalic duze sklepy,czesto pozbywaja sie towaru wiec robia duze promocje i wtedy ruch w sklepach jest bardzo duzy.sam jak jestem w Krakowie to zawsze jade do centrum M1,albo Hit,Obi,Tesco,itd.zawsze cos kupie. milych zakupow he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wyprzedaze zimowe 21.02.04, 19:29 no wlasnie aleks, w wiekszych miastach to pewno tak jest.Tutaj jedna siec sklepow ma dzis wyprzedaz zimowa i zimowe ciuchy obnizone 75 procent,warto wiec isc i kupic:)ale to tez trzeba sie w wiekszosci przypadkow decydowac od razu bo wiecej takich dni moze nie byc,albo wszystko zostanie wykupione:)moze i do polski "ten zwyczaj"przyjdize:) ide znow na miasto hehehe, pozniej sie znow pojawie na forum cmok:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wyprzedaze zimowe 21.02.04, 19:57 ellen gdzie Ty to wszystko upchniesz ??? Masz tak duzo szaf???? a slyszlas o takich stworzonkach jakimi sa mole???he he a one lubia takie amerykanckie ciuchy podjadac he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wyprzedaze zimowe 21.02.04, 21:10 ehhehe wlasnie musze sie przeniesc do wiekszego lokum bo sie moje rzeczy nie mieszcza ,mole sie przegoni heheheh nie ma problemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wyprzedaze zimowe 21.02.04, 21:18 znalazlem w szafie w piwnicy samice mola z mlodymi ,jak Bys chciala to podesle ,zaden problem he he duze mieszkanie to wiekszy czynsz he he ,wiecej do sprzatania Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wyprzedaze zimowe 21.02.04, 21:21 aj no ale musze sie przeprowadzic w lecie,tak czy innaczej,bez wzgledu na czynsz:(zreszta na dobre mi to wyjdzie:) a ty kup cos na mole:) kulki jakies tylko nie strzelaj do moli z tych kulek jak ot bylo w jakims starym kawale! Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: wyprzedaze zimowe 21.02.04, 21:24 u nas to takie wyprzedaze ze pisze sie cene z kosmosu a pózniej jakąś jak zawsze nieludzko wysoka cene niby nizzsza i to sie nazywa -wyrzedaż :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wyprzedaze zimowe 21.02.04, 21:26 i to jest przykre,bardzo:(((((ja placilam po 5 dolcow za sweter,a kosztowal prawie 30 w sezonie,wiec to sie nazywa dobra obnizka! Odpowiedz Link Zgłoś