01.03.04, 23:41
kolejna setka:)
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: 9400 01.03.04, 23:43
      wiesz nawet nie zobaczylem ,nie patrze na licznik
      gratuluje kolejnej setki he he
      • ellenai Re: 9400 01.03.04, 23:46
        no widzisz,wena tworzenia cie dopadla i nie zauwazyles heheheh:)dzieki:)
        • aleks44 Re: 9400 01.03.04, 23:50
          to dzieki forum ,ktore troszke lepiej chodzi niz przedtem he he
          • ellenai Re: 9400 01.03.04, 23:52
            wlasnie jest lepiej:) na szczescie:))))) hehe
            • aleks44 Re: 9400 01.03.04, 23:59
              cosik mnie przytkalo ,i przez moment nie chodzilo musialem sie na nowo
              zalogowac.ale ruszylo he he na szczescie
              • ellenai Re: 9400 02.03.04, 00:29
                mnie tez cos wywala czasem w krotkich odstepach czasu,cos im tam sie nie tak
                zazebia hehehheheh
                • aleks44 Re: 9400 02.03.04, 00:31
                  mialem to dzis kilka razy ,nie wiem czemu ???
                  • ellenai Re: 9400 02.03.04, 00:34
                    nie"zazebia "im cos tam w portalu -ja ci to mowie heheh
                    • aleks44 Re: 9400 02.03.04, 00:37
                      kobieta ma zawsze racje he he
                      • ellenai oczywiscie n/t:)))))))))))))))))))hehehe 02.03.04, 00:45

• aleks44 Re: oczywiscie n/t:)))))))))))))))))))hehehe 02.03.04, 00:48
                          zartowalem hhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeee
                          • ellenai no tak ,ale 02.03.04, 00:51
                            w zarcie tez jest ziarenko prawdy ,nawet takie malutkie czasem ale jest heheheh
                            • aleks44 Re: no tak ,ale 02.03.04, 00:57
                              sam sie nie raz w tym gubie , ale prawda jest prawda he he
                              • ellenai Re: no tak ,ale 02.03.04, 00:59
                                hm, no to sie nie gub mi aleks!bo sama zostane na forum i nie bedzie z kim o
                                glupotach gadac:(
                                • aleks44 Re: no tak ,ale 02.03.04, 01:02
                                  samotna Jestes he he teoretycznie ,bo przyjaciol masz wielu
                                  no i jeszcze tego najwazniejszego he he
                                  • ellenai Re: no tak ,ale 02.03.04, 01:04
                                    wbrew pozorom nie jestem az tak bardzo towarzyska osoba:) hehe komputer to dla
                                    mnie najlepszy wynalazek zeby rozmawiac z ludzmi nie wychdzac z domu:) hehe
                                    • aleks44 Re: no tak ,ale 02.03.04, 01:14
                                      wlasnie bylem przed chwilka podgladac na forum dla dziew,po 30 i znalazlem
                                      Twojego posta z zaproszeniem na forum dziewczyn (polonia ) takie tam .....
                                      to Ty sie udzielasz,to faktycznie korzystasz z tego cuda techniki he he
                                      jakim jest komputer.
                                      • ellenai Re: no tak ,ale 02.03.04, 01:16
                                        hmmmmm nie przypominam sobie tego watku i postu?hmmmmm ktory to?chyba nic nie
                                        pisalam tam w tym akurat watku:)
                                        • aleks44 Re: no tak ,ale 02.03.04, 01:23
                                          przepraszam , to Bozena 73 w Twoim poscie "Pasja Gibsona"zapraszala
                                          na forum Polki w Stanach
                                          • ellenai Re: no tak ,ale 02.03.04, 01:26
                                            aaaaa tak,tak no prawda:))))))ehheheh cmok:)bardzo lubie to forum dziewczyn po
                                            30tce:)i gorlickie oczywiscie
                                            • aleks44 Re: no tak ,ale 02.03.04, 01:30
                                              mloda Jestes he he ,dobrze ze w tej kolejnosci he he
                                              • ellenai Re: no tak ,ale 02.03.04, 01:32
                                                no tak,wiek swoje ja swoje:)kto by sie tam przejmowal iloscia lat!!!!
                                                • aleks44 Re: no tak ,ale 02.03.04, 01:38
                                                  masz racje ,dobrze ze po kobietach tego nie widac
                                                  nawet staz malzenski mezczyznom liczy sie podwojnie he he
                                                  • ellenai Re: no tak ,ale 02.03.04, 01:41
                                                    no wiesz, paskudo! hehehe
                                                  • elp1 dzięki Aleks44 za zaproszonko i podpowiedzonko :-) 02.03.04, 01:50
                                                    ellenai napisała:

> no wiesz, paskudo! hehehe

mam nadzieję, że to nie do mnie hehehe, a nawet wiem, ze nie do mnie :-)

Oj Ellenai, Ellenai ale mnie nieładnie zostawiłaś samiusieąką kochana adminko NS
                                                    Ale wiesz co? Ja się wcale nie gniewam tylko obiecuje Cie prześladować
                                                    i straszyć po nocach jak jakaś nocna zmora póki nie wrócisz do NS hihihi :)))))
                                                  • ellenai elp jestes!!!!!!!!!!!! 02.03.04, 01:54
                                                    kochana jestes, to ja juz pedze do nowego saczaaaaaa!strasz mnie,strasz
                                                    koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!! nalezy mi sie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka