jacaaa2 04.03.04, 03:08 3 w nocy a ja nie śpie ,kurde normalnie sie zastanawiam może by tak jakieś sniadanko zjesc ,ale jak to nazwać raczej to bedzie kolacja bo pewnie prześpie z połowe dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Mamo ja wariat!!!!! 04.03.04, 03:09 jacaa nie ty pierwszy i nie ostatni! czym sie ty przejmujesz:) cmok :) w zyciu troche radochy sie nalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Mamo ja wariat!!!!! 04.03.04, 03:11 to że nie śpisz to pół biedy ale co robisz oprócz tego ;) ale ja też zaczynam być głodniawa ....chyba zrobię sobie spacer do lodówki hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Mamo ja wariat!!!!! 04.03.04, 03:12 spacer-ja juz nie mam po co tam chodzić bo robie to przynajmniej od dwóch godzin i teraz to sobie po chłodne powietrze moge isc Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Mamo ja wariat!!!!! 04.03.04, 03:13 jacaa ,wyjadles i wypiles wszystko z lodowki???nie macie w gorlicach calodobowego sklepu z zarciem?????kopsnij sie tam ale nie na dlugo! Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Mamo ja wariat!!!!! 04.03.04, 03:14 jeszcze chwila a normalne otworza wiec szkoda szukać nocnego ,a tak swoja drogą to chyba takiego sklepu nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Mamo ja wariat!!!!! 04.03.04, 03:16 to fakt, juz dociagniesz do godzin otwarcia spozywczego:) hehehehhe,ale to szkoda ze nie ma gdzie wyskoczyc po zagryche po polnocy w gorlicach heheh Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Mamo ja wariat!!!!! 04.03.04, 03:17 w najgorszym przypadku to mozna na grosar wyskoczyć i co zezrec ,ale jak dla mnie to troche daleko Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Mamo ja wariat!!!!! 04.03.04, 03:19 to zależy co chcesz kupić. sklepu jako tako to nie ma ale za to na grosarze kupi cheb, masło i coś do chleba i inne takie tam są naprawdę nieźle zaopatrzeni ale ty chyba masz tam daleko co? Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 wiedzialem 04.03.04, 03:22 wiedzialem ze o to zapytasz!!! hahahahhah stacja benzynowa całodobowa z barem i sklepem Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wiedzialem 04.03.04, 03:29 hehehe no skad mam wiedziec jak ja od trzech lat kibluje w kolorado hehehehhehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: wiedzialem 04.03.04, 03:30 no ale grosar to juz wiecej jak trzy lata ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wiedzialem 04.03.04, 03:35 ok,jacaa,juz wyjasniam ,ja nie jestem z gorlic heheh heheheheh to ci powinno wyszystko powiedziec hehehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 kolejne wariactwo 04.03.04, 03:43 kolejne wrjactwo dzisiejszej nocy -ide robic frytki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ja mam olej! na frytki 04.03.04, 03:44 jacaa ja mam olej juz gotowy,tylko ziemniakow nastrugac hehehhehehehe cmok!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ja mam olej! na frytki 04.03.04, 16:02 heheh aleks ano widzisz ominely cie frytki o czwartej nad ranem ehheh Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: ja mam olej! na frytki 04.03.04, 23:32 kurde pólnoc juz niedługo ,a ja znowu siedze ,ale to chyba ze wzgledu na te zera co maja za chwile być ,no ale od jutra trzeba troche zluzowac Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ja mam olej! na frytki 05.03.04, 00:31 jacaa nigdy nie odmawiaj sobie przyjemnosci w tym krotkim zyciu hehe cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Mamo ja wariat!!!!! 04.03.04, 03:12 ludzie ja mam lazanieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,kto chce???// Odpowiedz Link Zgłoś